IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение

Тц, не си мислил в дълбочина Лев, прочел си поста набързо, но не си разсъждавал задълбочено. Отделно подхода ти е от частното към общото тоест индуктивен подход, който в случая не е правилен. Дедуктивният подход е правилния в нашата дискусия, тоест тръгни от общото към частното и там някъде в частните случаи са и случайните мутации, на които толкова държиш….
    Ти като представител на академичната медицина (с твоята тоест с вашата, на гилдията, теория за мутациите ) поддържаш най- популярния модел за произхода на живота тоест еволюционната теория. Медицината (и биологията) е канонизирана наука , разбира се същото се отнася и за начина на мислене на лекарите … Концепцията за униформитаризма и продължилата милиарди години еволюция се е вкоренила дълбоко и стабилно във всички области на науката и днес еволюционната теория се счита за най- фундаменталния принцип на биологичните науки.

Ок, да скачаме в дълбоките води …..

Еволюционният модел предполага че живота е еволюирал от неживата материя в резултат от невероятно дълга поредица от благоприятни случайности !?!? Проблемът за абиогенезата е свързан с начина, по който е еволюирала първата възпроизвеждаща се система, т.е. ДНК може да се възпроизвежда само с помощта на прецизни ензими, които …. на свой ред са точно конкретизирани от самата ДНК. От друга страна, ДНК никога не би могла да придобие от само себе си и то случайно високоорганизираната информация на биологичния организъм.

Ти замислял ли се се някога колко е важно времето за еволюционната доктрина? Огромните периоди от време могат да направят нещо което ни се струва невъзможното да изглежда като възможно. Земята е на възраст няколко милиарда години, Вселената на няколко пъти по толкова. Времето е абсолютно необходимото условия, за да може теорията на еволюцията да изглежда поне малко възможна. Времето прави невъзможното да изглежда възможно.

Дарвиновото „дърво на живота“ – развитието на висшите форми от низшите – основният принцип на еволюционния модел. Еволюцията започва от амеба , която минавайки през редица междинни форми еволюира до …. Човек !?!? Амебите случайно и чрез мутации са се развили в многоклетъчни животни. Безгръбначните случайно са се развили в риби, а рибите са станали случайно в четирикраки земноводни. Земноводните са се преобразували във влечуги, а последните случайно в птици и бозайници. Бозайниците постепенно са започнали да ходят изправени на задните си крайници и постепенно случайно са се превърнали в маймуни, от които пак съвсем случайно и с подходящите мутации …. е произлязъл човека, тоест ти, аз, всички участници във форума и всички хора на планетата….
    Времето – магическият фактор – е направило една безумна и абсурдна нелепа идея да изглежда вероятна. Само че времето на нашата планета за „еволюция ала Дарвин“ е твърде късо и не достига докторе, за да се появи човека….

За да си получи по пътя на случайните комбинации един ген са необходими около 4 1000 проби, а за да се получи „записа“ на една хромозома , която съдържа минимум 106 „букви“, са необходими 3 100 000 проби или по думите на астрономите сър Фред Хойл и Чандра Викрамасингхе : „ По-скоро ураган преминал през гробище на скрап и стари самолети ще „сглоби“ нов супер изтребител от отломъците и скрапта, отколкото в резултат на случайни събития и процеси ще възникне живот от съответните компоненти“.

Та накъсо и на кратко това е Лев, ако ти е интересно можем да продължим дискусията. Какво написах и аз не знам, важното е да си чешем езиците и да си размърдаме ума, то затова интелектуалната мастурбация води до духовен оргазъм…..

Отивам да реголвам двора с правата лопата да си направя фитнеса, че ми останаха още 50 квадрата земя...
    Поздрави
    Абсолютно съм съгласен, изключително последователно си изложил фактите и дедуктивния подход в мисленето.
    Никой не е казал че живата материя се е зародила от неживата. Може да е привнесена отвън, дали с метеорити или комети, дали от извънземен разум...никой не знае. Не става дума за подход като лекар, аз доста съм чел и гледал поредиците по Нешънъл Географик и подкрепени с научни доказателства, следи, днк прилики, а и друго - дори сега наблюдаваме еволюция в действие и много организми се променят. Не вируси, а живи организми.
    Това което излагаш изобщо не е в разрез с еволюционните промени. Човекът се е зародил в Африка, защото дълго време там точно условията не са се променяли. А храненето с месо...знаеш. А и няколко пъти е бил на път да изчезне, но и никой не е сигурен колко опита в природата са се състояли...например неандерталеца и човека от юг са два отделно еволюирали клона. А и липсващите звена ги откриха. Но остави човека...не мутациите са двигател на еволюцията, а чрез тях се изменят някои видове, двигател на промените са променящи се условия изискваши адаптация. Но за да са трайни промените условията не бива често да се сменят - климат, хранителни източници, поява на нови конкурентни видове в околната среда, болести и пр.
    Защо да спорим, не виждам за какво. Това което казваш е така. Не е необходимо толкова много копия и мутации да се случат които изброяваш. Нашето ДНК и това на шимпанзето се различават съвсем малко. А и скоро откриха че всички хора са роднини. Ето, неандерталеца е изчезнсл без да има последователи, но другия е оцелял и преминал през Сунай към Азия и оттам към всички континенти. Беринговия проток е бил тесен и плитък, с лодки, през Индонезийските острови и към Австралия.
    Все пак ако не бяха изчезнали големите влечуги динозаврите бозайници едва ли щяха да се развият, камо ли хоминиди.
    От друга страна - виж крокодилите, акулите, някои риби, даже дълбоководни...от стотици милиони години почти не са мръднали...не е имало нужда от това.
    А дали животът е възникнал случайно или не, да, съгласен съм. Едва ли от кашата и супата на океана. Това не го вярвам, но то и тези тези издишат напоследък.
    Щв пътувам и аз след час-два, Пика! Ще пишем и дискутираме, но при свободно време.
    Last edited by bulgarian lev; 17.11.2020, 14:41.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

С други думи колкото и нищожна вероятност да изчислиш, със сигурност тя рано или късно ще се реализира, още повече ако големия взрив не е един, а безкраен брой пъти, случали се в безкрайното време, и точно в нашия тази вероятност вече се е реализирала. Доказателство за това сме ние самите - една раса от полуидиоти, която се мисли за върха на еволюцията, но това силно ме съмнява.
      Чакай, бе, ти нали беше свръхинтелект, подобен на свръхчовека на Ницше, а всички останали бяха унтерменшени, достигащи до бомбетата на обувките на Дънинг и Крюгер? Обясни му на Асо-то за безвредността на 5G-то, как СВЧ-то от този порядък има малък радиус на разпространение и ниска енергия и трябва да седнеш на някоя антена, за да усетиш единствено някакво чуждо тяло. Не му казвай, че дължината на вълната е в диапазона на колоидно-дисперсните системи, където се заражда материята, за които още Луи де Бройл пише. Кажи му, че Луи де Бройл може да нобелов лауреат по физика в областта на квантовата механика, но никога не може да постигне оборотите на един габровски храсторез.

Коментар

• Първоначално изпратено от arbeitmachtfrei Разгледай мнение
        от събота-неделя съм със симптоми
        вчера не можах да се тествам, тъй като опашките бяха огромни и жената се разврещя да си го караме вкъщи
        днес все пак си направих антигенен тест, който е положителен
        тези тестове не се броят в статистиката и не се подават никъде
        препоръчаха ми ПСР, но за момента ще си гледам здравето и няма да се разкарвам пак
        Пожелавам ти успешно оздравяване, а междувременно ни разказвай доколко е безобидно "грипчето" .....

Коментар

• от събота-неделя съм със симптоми
          вчера не можах да се тествам, тъй като опашките бяха огромни и жената се разврещя да си го караме вкъщи
          днес все пак си направих антигенен тест, който е положителен
          тези тестове не се броят в статистиката и не се подават никъде
          препоръчаха ми ПСР, но за момента ще си гледам здравето и няма да се разкарвам пак

Коментар

За това в червеното в твоя пост съм абсолютно съгласен и те подкрепям, всъщност това е едно от малкото неща, за които се съгласявам с теб. Но това е друга тема и тя е за конспирациите С Лева водим дискусия за случайните мутации. Нещата са много по- сложни и дълбоки, отколкото изглежда на прима виста. Когато си относително свободен и ако имаш желания отдели 3 мин. и прочети поста ми в темата за "Успеха ... и всичко за него" от 01.10.2020, от 08:25 часа. Той е в контекста на разсъжденията.
            За развитието и усъвършенстването на живота влияят повече от един фактор, а не само мутациите. Влияе и например естествения подбор (оцелява и дава поколение по-силния и по-адаптивния към променящите се природни условия).

Колкото до самите случайни мутации, предизвикани от високоенергийни частици или лъчи, пронизващи организма - не забравяй, че в далечното минало те са се извършвали със скорост, милиарди милиарди пъти по-висока от сегашната. Тогава е нямало защитен озонов слой в атмосферата, така че земята е била подложена на колосални дози гама лъчение и UV радиация. Тоест експериментите на природата с мутациите са се извършвали много много по-бързо, отколкото към днешна дата.

Това силно увеличава вероятноста да се появи поне една жизнена деляща се клетка, а после естествения подбор да е дал на тази клетка шанса да се размножи в милиарди екземпляри и да започне еволюцията, довела до това, което виждаме днес на планетата.
            Last edited by Mateev; 17.11.2020, 14:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Интересна теза. Направих си труда да сметна колко микроорганизми могат да се съберат в световния океан, и получих число някъде около 10 на 30-та степен. И ако всяка минута правят по една проба, за 1 милиард години се получава още 10 на 15-та степен. Тоест достигнахме до 10 на 45-та степен. Ако вземем всички плането в цялата вселена, вероятно ще достигнем до 10 на 70-та или дори 10 на 80-та степен. Ти твърдиш, че вероятноста е на 100-на степен, но сигурен ли си в твоето предположение?

Според мене цялата вселена е имала достатъчно време, за да създаде една единствена клетка, способна да се дели, а нататък размножаването и транспортирането в космоса вече е лесна задача.

Освен това все още не е отпаднала теорията за Господ (разбирай свръх развити извънземни), които да са проектанти на първата елементарна деляща се клетка. Но тогава пък възниква въпросът как те самите са се развили от нищото. Следователно отново се връщаме към базовата идея, че животът все пак е възникнал от неживата материя по СЛУЧАЕН НАЧИН някога във времето и пространството, като и двете вероятно са безкрайни, така че няма проблеми с разсъжденията.
              За това в червеното в твоя пост съм абсолютно съгласен и те подкрепям, всъщност това е едно от малкото неща, за които се съгласявам с теб. Но това е друга тема и тя е за конспирациите С Лева водим дискусия за случайните мутации. Нещата са много по- сложни и дълбоки, отколкото изглежда на прима виста. Когато си относително свободен и ако имаш желания отдели 3 мин. и прочети поста ми в темата за "Успеха ... и всичко за него" от 01.10.2020, от 08:25 часа. Той е в контекста на разсъжденията.

Коментар

Тц, не си мислил в дълбочина Лев, прочел си поста набързо, но не си разсъждавал задълбочено. Отделно подхода ти е от частното към общото тоест индуктивен подход, който в случая не е правилен. Дедуктивният подход е правилния в нашата дискусия, тоест тръгни от общото към частното и там някъде в частните случаи са и случайните мутации, на които толкова държиш….
                Ти като представител на академичната медицина (с твоята тоест с вашата, на гилдията, теория за мутациите ) поддържаш най- популярния модел за произхода на живота тоест еволюционната теория. Медицината (и биологията) е канонизирана наука , разбира се същото се отнася и за начина на мислене на лекарите … Концепцията за униформитаризма и продължилата милиарди години еволюция се е вкоренила дълбоко и стабилно във всички области на науката и днес еволюционната теория се счита за най- фундаменталния принцип на биологичните науки.

Еволюционният модел предполага че живота е еволюирал от неживата материя в резултат от невероятно дълга поредица от благоприятни случайности !?!? Проблемът за абиогенезата е свързан с начина, по който е еволюирала първата възпроизвеждаща се система, т.е. ДНК може да се възпроизвежда само с помощта на прецизни ензими, които …. на свой ред са точно конкретизирани от самата ДНК. От друга страна, ДНК никога не би могла да придобие от само себе си и то случайно високоорганизираната информация на биологичния организъм.

Ти замислял ли се се някога колко е важно времето за еволюционната доктрина? Огромните периоди от време могат да направят нещо което ни се струва невъзможното да изглежда като възможно. Земята е на възраст няколко милиарда години, Вселената на няколко пъти по толкова. Времето е абсолютно необходимото условия, за да може теорията на еволюцията да изглежда поне малко възможна. Времето прави невъзможното да изглежда възможно.

Дарвиновото „дърво на живота“ – развитието на висшите форми от низшите – основният принцип на еволюционния модел. Еволюцията започва от амеба , която минавайки през редица междинни форми еволюира до …. Човек !?!? Амебите случайно и чрез мутации са се развили в многоклетъчни животни. Безгръбначните случайно са се развили в риби, а рибите са станали случайно в четирикраки земноводни. Земноводните са се преобразували във влечуги, а последните случайно в птици и бозайници. Бозайниците постепенно са започнали да ходят изправени на задните си крайници и постепенно случайно са се превърнали в маймуни, от които пак съвсем случайно и с подходящите мутации …. е произлязъл човека, тоест ти, аз, всички участници във форума и всички хора на планетата….
                Времето – магическият фактор – е направило една безумна и абсурдна нелепа идея да изглежда вероятна. Само че времето на нашата планета за „еволюция ала Дарвин“ е твърде късо и не достига докторе, за да се появи човека….

За да си получи по пътя на случайните комбинации един ген са необходими около 4 1000 проби, а за да се получи „записа“ на една хромозома , която съдържа минимум 106 „букви“, са необходими 3 100 000 проби или по думите на астрономите сър Фред Хойл и Чандра Викрамасингхе : „ По-скоро ураган преминал през гробище на скрап и стари самолети ще „сглоби“ нов супер изтребител от отломъците и скрапта, отколкото в резултат на случайни събития и процеси ще възникне живот от съответните компоненти“.

Та накъсо и на кратко това е Лев, ако ти е интересно можем да продължим дискусията. Какво написах и аз не знам, важното е да си чешем езиците и да си размърдаме ума, то затова интелектуалната мастурбация води до духовен оргазъм…..

Отивам да реголвам двора с правата лопата да си направя фитнеса, че ми останаха още 50 квадрата земя...
                Поздрави
                Интересна теза. Направих си труда да сметна колко микроорганизми могат да се съберат в световния океан, и получих число някъде около 10 на 30-та степен. И ако всяка минута правят по една проба, за 1 милиард години се получава още 10 на 15-та степен. Тоест достигнахме до 10 на 45-та степен. Ако вземем всички планети в цялата вселена, вероятно ще достигнем до 10 на 70-та или дори 10 на 80-та степен. Ти твърдиш, че вероятноста е на 100-на степен, но сигурен ли си в твоето предположение?

Според мене цялата вселена е имала достатъчно време, за да създаде една единствена клетка, способна да се дели, а нататък размножаването и транспортирането в космоса вече е лесна задача.

Освен това все още не е отпаднала теорията за Господ (разбирай свръх развити извънземни), които да са проектанти на първата елементарна деляща се клетка. Но тогава пък възниква въпросът как те самите са се развили от нищото. Следователно отново се връщаме към базовата идея, че животът все пак е възникнал от неживата материя по СЛУЧАЕН НАЧИН някога във времето и пространството, като и двете вероятно са безкрайни, така че няма проблеми с разсъжденията.

С други думи колкото и нищожна вероятност да изчислиш, със сигурност тя рано или късно ще се реализира, още повече ако големия взрив не е един, а безкраен брой пъти, случали се в безкрайното време, и точно в нашия тази вероятност вече се е реализирала. Доказателство за това сме ние самите - една раса от полуидиоти, която се мисли за върха на еволюцията, но това силно ме съмнява.
                Last edited by Mateev; 17.11.2020, 14:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Това което си написал за мозъка и човешкото съзнание е абсолютно вярно. Даже си го написал изключително добре и с подходяща терминология. С това се занимава дори философията като наука, знаеш.
                  Но за съжаление за мутациите и това което ме оборваш грешиш. Те са едно от движещите колелото на изменчивостта фактори и сами по себе си са неслучайни, даже полезни. Но за съжаление има и вредни мутации водещи до болести и недъзи, тумори и т.н.
                  Защо не си съгласен, аз няма да споря, но ето виждаш че и примитивните създания - едноклетъчни организми търпят мутации, че даже и вирусите, така гарантират оцеляването си.
                  Щом имаш теза развий я, нали затова сме тука.

Поздрави
                  Last edited by Асо Пика; 17.11.2020, 13:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от распутин Разгледай мнение
                    [ATTACH=CONFIG]n3678080[/ATTACH]
                    [ATTACH=CONFIG]n3678078[/ATTACH]
                    [ATTACH=CONFIG]n3678079[/ATTACH]

Това ще го гласуват утре сряда в Германия, очаква се народен протест там.
                    Полша беше първата, наложила такава диктатура преди седмица.

Великият ЕС започва изтребление на свойте граждани.
                    Това е термин от времето на Наполион, когато лекарите са избирали, кои пациенти да лекуват, поради огромният брой ранени.
                    Европа е безсилна срещу една "пандемия" с която други малки и/или нелиберални страни * Тайван, Нова Зеландия, Австралия, Виетнам) се справят в пъти по-успешно.
                    Каква е причината за "немощтта" на европейското управление - некомпетентност или нарочно търсен ефект.
                    И в двата случая става въпрос за ПРЕСТЪПЛЕНИЕ срещу европейските народи.
                    Доказва се тезата, че ЕС е изкуствен проект на ЦРУ, с цел саботиране.
                    https://www.gesetze-im-internet.de/i...ysj8gtN_7N8PdQ
                    то па едни граждани - само мрънкащи търтеи . Не могат един пирон да забият.
                    Иначе ЕС е ТОТАЛЕН ПРОВАЛ - ама то щото имаха неблагоразумието нас да приемат .
                    50 години да го създадат а ние за 15-на му разкатахме фамилията.

Днес е паднала бомба - НЯМА НИКОЙ ПО БОЛНИЦИТЕ, освен по бараките. И кръвчица дадох - току що резилтати. И триглицеридите са ми тамън 2,71. Мноо доволен
                    Last edited by bota156; 17.11.2020, 13:42.
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Добро утро приятелю
                      С цялото ми уважение към теб като личност ще ти кажа, Лев, че си написал една голяма и тлъста глупост За това в червеното говоря приятелю. Обикновено, някой като напише подобна дивотия, му влизам остро с бутонките Но ти си един от малкото мислещи и интелигентни мъже тук, ценя твоите знания и мнения, говорили сме си насаме по някои теми така че не мога с груб тон да ти отговарям. Ама само как ми влезе на къс пас ....

Затова правиш следното : Отиваш в темата за "Успеха ... и всичко за него" и прочиташ един мой пост от 01.10.2020, от 08:25 часа. И почваш да мислиш и да мислиш, и да ръзсъждаваш ..... за мутациите и случайностите .... Та този пост е само лека насока и за подгряване на водата, преди да се захапем здраво по темата за мутациите .... няма да спечелиш спора, докторе Не си първия доктор, с който ще споря и който ще бъде матиран Аз ще говоря простичко като човек със завършен 8 клас повтарян 2 пъти, а ти ще се изказваш високопарно с медицински понятия и термини .....

ПП. В разговор насаме ще ми кажеш честно и откровено дали вярваш в това, което си написал в червеното, в твоя пост

Спорен и безавариен ден, Лев
                      Това което си написал за мозъка и човешкото съзнание е абсолютно вярно. Даже си го написал изключително добре и с подходяща терминология. С това се занимава дори философията като наука, знаеш.
                      Но за съжаление за мутациите и това което ме оборваш грешиш. Те са едно от движещите колелото на изменчивостта фактори и сами по себе си са неслучайни, даже полезни. Но за съжаление има и вредни мутации водещи до болести и недъзи, тумори и т.н.
                      Защо не си съгласен, аз няма да споря, но ето виждаш че и примитивните създания - едноклетъчни организми търпят мутации, че даже и вирусите, така гарантират оцеляването си.
                      Щом имаш теза развий я, нали затова сме тука.
                      Last edited by bulgarian lev; 17.11.2020, 10:50.
                      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение

"Обикновен грип".... ти си луд за връзване заради такива като теб, ще загинат още много хора, защото ви вярват, защото е лесно човек да вярва на положителни лъжи.

Дълбоки води са това, но прочети и се опитай да вникнеш.

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98...BD%D0%B8%D1%8F

Коментар

Видя ли за какво става дума, Неон? Домейни, част от рецептори, binding домейн...ясни ли са ти тези неща? А вчера ме репликираш остро. Не ти се сърдя, просто подценявате основни закономерности в природата. Ако нямаше мутации всички щяха милиарди години да са картоф или зелена еуглена. Тоест на мутациите се гради видоизменчивостта и оттам приспособимостта и еволюцията. А сега с NGS технологиите мутации се откриват за дни.
                          Лоши новини!
                          Прати им го моля те и в темата за ваксината.
                          Добро утро приятелю
                          С цялото ми уважение към теб като личност ще ти кажа, Лев, че си написал една голяма и тлъста глупост За това в червеното говоря приятелю. Обикновено, някой като напише подобна дивотия, му влизам остро с бутонките Но ти си един от малкото мислещи и интелигентни мъже тук, ценя твоите знания и мнения, говорили сме си насаме по някои теми така че не мога с груб тон да ти отговарям. Ама само как ми влезе на къс пас ....

Затова правиш следното : Отиваш в темата за "Успеха ... и всичко за него" и прочиташ един мой пост от 01.10.2020, от 08:25 часа. И почваш да мислиш и да мислиш, и да ръзсъждаваш ..... за мутациите и случайностите .... Та този пост е само лека насока и за подгряване на водата, преди да се захапем здраво по темата за мутациите .... няма да спечелиш спора, докторе Не си първия доктор, с който ще споря и който ще бъде матиран Аз ще говоря простичко като човек със завършен 8 клас повтарян 2 пъти, а ти ще се изказваш високопарно с медицински понятия и термини .....

ПП. В разговор насаме ще ми кажеш честно и откровено дали вярваш в това, което си написал в червеното, в твоя пост

Спорен и безавариен ден, Лев
                          Last edited by Асо Пика; 17.11.2020, 09:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
                            Добре, де, темата на Малтус за многото народ и приказките за намаляване на населението с подръчни средства не са от вчера. Но, защо белите хора, които са едва 16% от световното население, ще се самоизтребват? Какъв проект на ЦРУ може да бъде изтреблението на ЕС или да се подложим на принудителна самоунищожителна ваксинация, след като всички ние сме в рамките на прословутия златен милиард, който трябва да оцелее? Кой ще мори жълтите, черните и диваците?
                            Конкуренцията Пинокио, е камъка на раздора, затова и заселваха ЕС със мигранти досега
                            САЩ не искат силна Европа.
                            А иначе, Гейтс си ги изтрепва онези в Африка и Индия със новите си лекарства от десетина години.

Коментар

• Първоначално изпратено от распутин Разгледай мнение
                              [ATTACH=CONFIG]n3678080[/ATTACH]
                              [ATTACH=CONFIG]n3678078[/ATTACH]
                              [ATTACH=CONFIG]n3678079[/ATTACH]

Това ще го гласуват утре сряда в Германия, очаква се народен протест там.
                              Полша беше първата, наложила такава диктатура преди седмица.

Великият ЕС започва изтребление на свойте граждани.
                              Това е термин от времето на Наполион, когато лекарите са избирали, кои пациенти да лекуват, поради огромният брой ранени.
                              Европа е безсилна срещу една "пандемия" с която други малки и/или нелиберални страни * Тайван, Нова Зеландия, Австралия, Виетнам) се справят в пъти по-успешно.
                              Каква е причината за "немощтта" на европейското управление - некомпетентност или нарочно търсен ефект.
                              И в двата случая става въпрос за ПРЕСТЪПЛЕНИЕ срещу европейските народи.
                              Доказва се тезата, че ЕС е изкуствен проект на ЦРУ, с цел саботиране.
                              https://www.gesetze-im-internet.de/i...ysj8gtN_7N8PdQ
                              Добре, де, темата на Малтус за многото народ и приказките за намаляване на населението с подръчни средства не са от вчера. Но, защо белите хора, които са едва 16% от световното население, ще се самоизтребват? Какъв проект на ЦРУ може да бъде изтреблението на ЕС или да се подложим на принудителна самоунищожителна ваксинация, след като всички ние сме в рамките на прословутия златен милиард, който трябва да оцелее? Кой ще мори жълтите, черните и диваците?

Коментар

Видя ли за какво става дума, Неон? Домейни, част от рецептори, binding домейн...ясни ли са ти тези неща? А вчера ме репликираш остро. Не ти се сърдя, просто подценявате основни закономерности в природата. Ако нямаше мутации всички щяха милиарди години да са картоф или зелена еуглена. Тоест на мутациите се гради видоизменчивостта и оттам приспособимостта и еволюцията. А сега с NGS технологиите мутации се откриват за дни.
                                Лоши новини!
                                Прати им го моля те и в темата за ваксината.
                                Да бяхме си останали едни картофи, док, щеше да ни е къде-къде по-лесно днес. Нямаше дори да знаем какво сме. Сега всеки пише глупости и си мисли, че е номер едно.

Коментар

Working...
                                X