IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
    Щом в рамките на така наречената "Корона криза" лекар на лекар, може да казва тъпанар, явно самия факт да притежаваш лекарска диплома не означава автоматично, че си прав за едно или друго!
    Абсолютно съм съгласен! От друга страна, ако лекар и таксиметров шофьор спорят за биалетки на Опел Вектра, подсъзнателно бих застанал на твоя страна. Логиката (формалната, а не твоята), подсказва че има множество случаи, в които би излязъл прав в даден спор. Съмненията ми са само, че ще бъде в конкретната тема.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
      Ми не знам какъв ти е пазара, защото само предлагане виждам...
      Радвам се, че има хора с достатъчно самочувствие за да излязат от зоната си на комфорт и да спорят със спецалисти, в област, в която самите те са неуки и некомпетентни! Респект за куража!
      Щом в рамките на така наречената "Корона криза" лекар на лекар, може да казва тъпанар, явно самия факт да притежаваш лекарска диплома не означава автоматично, че си прав за едно или друго!

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Както искаш ми викай. Не пречи. Да си ме видял да приказвам в някои теми? Не си нали. По много простата причина, че не се считам за достатъчно познаваща материята.

Тук споделям опит на гражданин. Дискусията ти с доктора и генетичката (тнм е генетик) е меко казано смешна. Те се забавляват с тебе хората, ти не се усещаш. И на двамата не си им нито на познанията нито на годините.

Изобщо в целия ти изказ има някаква тлееща истерия. Или са хиляда удивителни, или са уголемени букви, или са бембени цветове ала Ван Гог.

Впечатлението, което оставяш е меко казано странно...Някаква екстремна екзалтация те гони. Не знам. И то във всички теми.

Аз не претендирам, че разбирам от медицина. Използвам обикновената стара логика. Тя ми стига. Но когато нещо не ми е в сферата все пак или питам, или повече чета и по-малко пиша.

За Мангъров смятам, че му е време да се скрие в миша дупка. За повторното заразяване имам познати от близкия си професионален кръг във възрастов диапазон 40-50-55 години и нещата са много гадни.

За мен тази гадост не е отминала като опасност и още дълго ще й сърбаме попарата. Отделно аз лично както и повечето се боим от “ваксините” и какво още може да има в тях. Когато фармацията е чист бизнес и се командва от бездушни алчни интереси нищо не им пречи да си създават търсене самите те.

Не става дума за конспирации, а за чиста логика. Гонят се тлъсти печалби и има тлъсти аморални интереси.

Сега - оттук обаче съждението че “няма вирус”, че това е един “грип” е опасно и невежо. Март месец ще е по-ясна картинката, но аз не бих свалила гарда на простичките превентивни мерки.

А дотогава ...

Голям залък хапни, голяма дума не казвай.
        Винаги ми се с трувало странно, защо някакви хора вместо да коментират, една или друга теза, ме занимават какво е личното им мнение за мен!

Има някакъв дълбок и нездрав егоцентризъм, да занимаваш, цял форум с това какво ТИ мислиш, за човека Х или Y!

Аз защо не ти правя оценки? Нито на теб, нито на други! Защото всеки читател, който има акъл в главата трябва да прецени за себе си един или друг форумец колко струва! Не е необходимо това да се случва между самите съфорумци в някакви лирически обяснения!
        Такъв какъвто съм, всички, които са ме срещали из форума, могат да ме оценят и да преценят за себе си! Няма нужда някой като теб да сочи и да поставя оценки "малоумен" 2, "вездесъщ" 6! Нали се сещаш?

За теб от последните ти постове ще дам отново само 2 примера, без самия да ти давам оценка, нека форумците да те преценят!

1. Твърдиш, че аз като гражданин(без да съм лекар) нямам право да влизам в противоречие с някой, който се представя за медицинско лице, НО това не ти причи на теб(също като гражданка, без да си медицинско лице), ти да даваш оценка на лекар като Мангъров! Не ми се вижда равен аршина! От къде идва тази разлика?

2. Твърдиш, че не мога да говоря, че има траен имунитет, защото не е минало време, НО също така без да е минало, същото това време, ТИ смяташ, че имаш право да твърдиш, че НЯМА траен имунитет! Отново от къде идва това разминаване? Аршина не е равен!

Говориш за някаква "логика"!!! Каквато и логика да затсъпваш, тя трябва да е изградена на равнопоставени условия като теза, спрямо аргументите на страни, които имат различно виждане! Само тогава, по-добрата аргументация и кристалната логика, могат да накарат безпристрастния читател, да припознае едно или друго и да си каже ЕВАЛА! Наистина звучи логично!

Коментар

Ти не си ми пазар! Къде се включваш в списъка на оферираните?
          Ми не знам какъв ти е пазара, защото само предлагане виждам...
          Радвам се, че има хора с достатъчно самочувствие за да излязат от зоната си на комфорт и да спорят със спецалисти, в област, в която самите те са неуки и некомпетентни! Респект за куража!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

Обаче някакси смешно се получава, когато се опитваш да ни пробутваш ватенка от Илиянци за марково Версаче.
            Ти не си ми пазар! Къде се включваш в списъка на оферираните?

Коментар

Чудесно! Ако си специалност, която има тесен профил към имунилогията, значи поне по диплома си ОК!

Пазара не винаги е ориентир обаче! Онзи ден си купих едно прехвалено яке от Англия от много скъпа марка, но се оказа пълен ташак!
              Обаче някакси смешно се получава, когато се опитваш да ни пробутваш ватенка от Илиянци за марково Версаче.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Са Грую какво иска не знам.Знам че такива хора които е описал не ни трябват тук.Шлаката да си стои там на хубавото.Айо имах власт щях да им взема паспортите и да ходят къде искат но тука работа нямат.
                Ми те си стоят там общо взето. А дали са “шлака” хора, които немотията е изкарала на гурбет, защото корумпираните ни политици от последните 25 години нарязаха предприятията на скрап ... нека реши онзи отгоре. Не аз и ти, или бай ти грую.

Хора, които цял живот са опъвали, особено от Плевен и плевенските села и не могат да си намерят стажа, за да си получат мизерията наречена пенсия, защото фирмите, в които са работили просто ги няма, а те достойно и честно са си внасяли някога осигуровките ...

Аз не бих нарекла с лека ръка тези хора “шлака”. Който така ги нарича си формира собствената карма. То си е за него.

Лука 6:37-38.
                Last edited by Selena; 17.11.2020, 20:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение

Мис ...
                  За теб останах с впечатлението че си от ортодоксалните хардлайнери и твърди последователи на задължителното ваксиниране
                  Глупости. Далеч съм от тази мисъл. Чакай първо да я докараме до действаща ваксина пък тогава ще се вземат решения и то под лупа.

На фармацевтичната мафия колко да й имам доверие?

Но вирус си има. И е опасно да се неглижира ситуацията. Как се е пръкнал не знам, а и точно сега не ми е приоритет да знам. Приоритет ми е да оцелея и съм уморена от късогледството в мисленето на масата.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Колега, имунопатологията е част от работата ми. Нямай съмнение че съм малка енциклопедия по имунология и имунопатология. Скромността да я оставим за пазара.
                    Чудесно! Ако си специалност, която има тесен профил към имунилогията, значи поне по диплома си ОК!

Пазара не винаги е ориентир обаче! Онзи ден си купих едно прехвалено яке от Англия от много скъпа марка, но се оказа пълен ташак!

Коментар

Горкият. Груйчо се опитва да ме уязви. И не успява .

А какво правим с тези дет нямат двойно гражданство?

Невъзвръщенци? Гулаг?

Мъка. Мъка и простотия. После нямало било население. Цяла държава оставяме на Грую и груювченцата и пак вопли и пак някъде ги стяга мазола барабар с чепика. Що бе джанъм? Що така?

Отговорът е ясен на аудиторията. Поне на мислещата част.

Останалите ще си подмятат вицове за перли. Ниво.
                      Са Грую какво иска не знам.Знам че такива хора които е описал не ни трябват тук.Шлаката да си стои там на хубавото.Айо имах власт щях да им взема паспортите и да ходят къде искат но тука работа нямат.

Коментар

За мен тази гадост не е отминала като опасност и още дълго ще й сърбаме попарата. Отделно аз лично както и повечето се боим от “ваксините” и какво още може да има в тях. Когато фармацията е чист бизнес и се командва от бездушни алчни интереси нищо не им пречи да си създават търсене самите те.

Не става дума за конспирации, а за чиста логика. Гонят се тлъсти печалби и има тлъсти аморални интереси.

.
                        Мис ...
                        За теб останах с впечатлението че си от ортодоксалните хардлайнери и твърди последователи на задължителното ваксиниране

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Бравос.Наистина трябва да премахнем двойното гражданство.И никакво пускане тука на подобни боклуци...
                          Горкият. Груйчо се опитва да ме уязви. И не успява .

А какво правим с тези дет нямат двойно гражданство?

Невъзвръщенци? Гулаг?

Мъка. Мъка и простотия. После нямало било население. Цяла държава оставяме на Грую и груювченцата и пак вопли и пак някъде ги стяга мазола барабар с чепика. Що бе джанъм? Що така?

Отговорът е ясен на аудиторията. Поне на мислещата част. После ще внасяме молдовци и украинци, вместо първо да си приобщим нашите хора. Ама пуста дребнава злобица и завист. Пусто гледане в чуждото канче.

Останалите ще си подмятат вицове за перли. Ниво.
                          Last edited by Selena; 17.11.2020, 20:04.

Коментар

Ти си ми колежка съфорумка!

Ако не ти харесва това обръщение мога да ти викам и Гинче, ако повече би ти харесало?

Защо си мислиш,че ти може да се изказваш високопарно за повтаряне и тн.... без да си изчакала по твои думи...
                            А аз да не мога да го правя отново без да съм изчакал!

Мангъров като изключим това за маските. За всичко друго си е прав!
                            Както искаш ми викай. Не пречи. Да си ме видял да приказвам в някои теми? Не си нали. По много простата причина, че не се считам за достатъчно познаваща материята.

Тук споделям опит на гражданин. Дискусията ти с доктора и генетичката (тнм е генетик) е меко казано смешна. Те се забавляват с тебе хората, ти не се усещаш. И на двамата не си им нито на познанията нито на годините.

Изобщо в целия ти изказ има някаква тлееща истерия. Или са хиляда удивителни, или са уголемени букви, или са бембени цветове ала Ван Гог.

Впечатлението, което оставяш е меко казано странно...Някаква екстремна екзалтация те гони. Не знам. И то във всички теми.

Аз не претендирам, че разбирам от медицина. Използвам обикновената стара логика. Тя ми стига. Но когато нещо не ми е в сферата все пак или питам, или повече чета и по-малко пиша.

За Мангъров смятам, че му е време да се скрие в миша дупка. За повторното заразяване имам познати от близкия си професионален кръг във възрастов диапазон 40-50-55 години и нещата са много гадни.

Сега - оттук обаче съждението че “няма вирус”, че това е един “грип” е опасно и невежо. Март месец ще е по-ясна картинката, но аз не бих свалила гарда на простичките превентивни мерки.

А дотогава ...

Голям залък хапни, голяма дума не казвай.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Аз пък получих неоспоримо доказателство, че наистина сме раса от полуидиоти, като включвам и себе си в това число. За разлика от мене обаче някои полуидиоти направо къртят мивки.
                              А не ти си при целите идиоти

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                                Нещата стават все по-грозни. Пропагандата на тролската мрежа как хората умирали с а не от ковид тотално се срутва пред данните. В случай, че бяха прави, то нямаше да има покачване в броят на починалите а щеше да си стои в рамките на обичайното за сезона. Уви не е така. Данните на НСИ са красноречиви. Още сме само ноември а декември и януари са далеч. Очертават се тежки времена. https://www.nsi.bg/bg/content/18121/...B8%D1%86%D0%B8
                                Тези стойности от близо 3200 починали седмично са много близки до периоди на тежък грип. Нивото над 3000 го предрекох миналата сряда, а след седмица вероятно ще бъде около 3500.
                                И една голяма част от хората умират защото НЕ ГИ ЛЕКУВАТ. Защото здравната система е блокирала, противно на твърденията на тъпата банкянска Тиква. Тази самохвална гад проспа цялото лято в идиотиите си за някаква безумна "конституция" и да се хвали от джипката колко много е велик. Мунчо овчарят от наше село да беше премиер, пак щеше да се справи по-добре.
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

X