If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами аз приех твоите условия! Това, че в последствие си размислил колко бунашко и неизпълнимо нещо си предложил не е мой проблем, та да ти прдлагам аз други условия!
Мъжкар ли си?
Предложи нещо! Аз го приех! Сега като изтече времето сложи тука в темата и сметката, която ще дойде!
Аз даже и не искам когато гарантирано няма да познаеш този облог да признаваш каквото и да е, просто защото за мен това няма стойност!
Твоето твърдение, че ще са под 1000 до края на годината. Моето е, че ще са толкова в рамките на седмица. И ако са 950 за 8 дни, то тогава аз губя облога? Само за да съм сигурен, че съм те разбрал правилно...
Това в момента е крайъгълния камък който ще определи живота на всички.Включително и на тези които още не са родени.Вируса не е просто болест.Той е перфектния инструмент за постигане на цели които се преселдват от десетилетия и елита даже не го и крие.ТЕ искат една зелена планета за пра-пра-правнуците си и ще направят всичко по силите си да я постигнат...Всичко е ЕКОЛОГИЯ и ЕКОЛОГИЗЪМ проповядвян в определени среди.........Същите които държат и печетарката...........Та всичко което предстои в живота ни ще бъде засегнато от ВиРуСа.Искаме или не искаме..........
А ТЕ,имат ли си имена...?И пра-пра -внуците им, сами ли ще си джиткат по тая зелена пранета...?
Цитирам това, което смятам за важно и това е култура на писане. Не е като да прелиствам 3 страници цитат, за да прочета "+1". Оставам на разположение, ако имислиш някакви адекватни условия.
Ами аз приех твоите условия! Това, че в последствие си размислил колко бунашко и неизпълнимо нещо си предложил не е мой проблем, та да ти прдлагам аз други условия!
Мъжкар ли си?
Предложи нещо! Аз го приех! Сега като изтече времето сложи тука в темата и сметката, която ще дойде!
Аз даже и не искам когато гарантирано няма да познаеш този облог да признаваш каквото и да е, просто защото за мен това няма стойност!
Въпросът е ,че когато и да вляза напоследък в тая тема,имам чувството ,че над 50 % от мненията са на твоя милост- Флорида,Флорида,Флорида...Ти така си се акцентирал и филмирал по тая тема,много повече отколкото си заслужава....
Това в момента е крайъгълния камък който ще определи живота на всички.Включително и на тези които още не са родени.Вируса не е просто болест.Той е перфектния инструмент за постигане на цели които се преселдват от десетилетия и елита даже не го и крие.ТЕ искат една зелена планета за пра-пра-правнуците си и ще направят всичко по силите си да я постигнат...Всичко е ЕКОЛОГИЯ и ЕКОЛОГИЗЪМ проповядвян в определени среди.........Същите които държат и печетарката...........Та всичко което предстои в живота ни ще бъде засегнато от ВиРуСа.Искаме или не искаме..........Биомасата е прекалено много и прекалено разглезена и предстои утилизация.
Защо не си копирал целия ми пост? С въпроса какво ще стане с теб ако не познаеш за тези 1000?
Защо променяш собствените ти условия? Що за мишка си да се опитваш да играеш така?
Цитирам това, което смятам за важно и това е култура на писане. Не е като да прелиствам 3 страници цитат, за да прочета "+1". Оставам на разположение, ако имислиш някакви адекватни условия.
Тук говорим за пропорционална опасност и пропорционални усилия!
Кой какво яде или как се пази си е личен избор!
Въпроса е, че Короната трябва да получава акцента, който заслужава, не по-голям!
Въпросът е ,че когато и да вляза напоследък в тая тема,имам чувството ,че над 50 % от мненията са на твоя милост- Флорида,Флорида,Флорида...Ти така си се акцентирал и филмирал по тая тема,много повече отколкото си заслужава....
Напротив. Оснавата на демократичното мислене е никой да не вреди на друг . А ти искаш да имаш правото да вредиш. Кой точно мисли фашистки. Пак да попитам носиш ли добра маска и стоиш ли на разстояние от възрастни хора. Правиш ли каквото можеш да не вредиш на други хора
Отново мисленето ти е грешно! Въпроса е същите тези възрастни хора дали те трябва да се пазят и да не идват до мен, а не аз какво правя или не да пазя тях!
Отново ти мислиш фашистки! Ти утре ще кажеш и, че трябва някой насила да ме ваксинира, за да не съм опасност за обществото, после някой от псевдоелита пък ще убие теб, защото ще му замърсяваш планетата и ще изходи от гледната точка, че си риск за него и има право да те елеминира! Както ти смяташ, че тези които носят риск за теб сега имаш право да им командваш как да се разполагат с биологичното си тяло!
Ето това е фашизъм, да смяташ, че разполагаш с живота на другите хора уж, защото касаело и теб!
Пропорционално за обществото!!! А иначе съседа ми ако разглежда себе си като много рисков и се страхува, неговите лични усилия да се пази може да са Х1000 на средните в обществото!
Няма такова нещо като пропорционално на обществото. Има индивиди всеки със свои права и след като ти не им уважаваш правото на живот защо мислиш че те ще се съобразяват с ъеб
Имаш фашистко мислене! Не уважаваш индивидуалните права! Огромната част от хората мислят като мен!
Ти не говориш от името на над 51%, не говориш дори и от името на над 30%!
Да не говорим, че когато демокрацията посяга на индивидуални права, това е робство, дори и при над 51%. Но тук не такъв е случая, защото си безкрайно далеч о тотзи процент!
Напротив. Оснавата на демократичното мислене е никой да не вреди на друг . А ти искаш да имаш правото да вредиш. Кой точно мисли фашистки. Пак да попитам носиш ли добра маска и стоиш ли на разстояние от възрастни хора. Правиш ли каквото можеш да не вредиш на други хора
Пропорционална за кого. За теб опасността може да 0.2% за съседа ти 20% защо смяташ че твоята пропорционалност е правилната.
Пропорционално за обществото!!! А иначе съседа ми ако разглежда себе си като много рисков и се страхува, неговите лични усилия да се пази може да са Х1000 на средните в обществото!
Коментар