IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
    Ако старите се пазят, а младите живеят активно и се заразяват ще се изгради стаден имунитет за 6 месеца! Това са прогнозите на учени!

Реално това нещо няма да изчезне и ако не градиш стаден имунитет при тези, които са млади и здрави, какво ти е решението??? Може да се точи така и 5 години, а старите и болните пак ще си умрат, защото не може да ги държиш в изолация до без край!

Най-добрия вариант е младите да живеят активно, а старите да се пазят до изграждане на стаден. Затвориха дискотеките, където студенти ходят предимно! Какъв е смисъла? Това е престъпление!
    Такъв е насаждания план за съжаление, отвори-затвори и старите и болните да не дочакат стадния имунитет, понеже младите и те са затворени.
    При 10% само преминали болестта у нас има дълги месеци до април-май за стаден имунитет или ваксина.
    СЗО обаче чака трета вълна от януари (повода ще е роднинско-приятелските събирания по Коледа, май)
    А някои си помислиха, че след декларациите на Файзер и Модерна, живота се връща към нормалното бързо.
    Остави, ами и хеликоптерите с пари чакали на полусъединител.
    Апропо, руснаците що имат яка втора вълна, нали имат две техни ваксини ????
    Last edited by hazard; 22.11.2020, 21:36.

Коментар

Тука изобщо не е това избора, младите да живеят или старите да умират!

Ако старите се пазят, а младите живеят активно и се заразяват ще се изгради стаден имунитет за 6 месеца! Това са прогнозите на учени!

Реално това нещо няма да изчезне и ако не градиш стаден имунитет при тези, които са млади и здрави, какво ти е решението??? Може да се точи така и 5 години, а старите и болните пак ще си умрат, защото не може да ги държиш в изолация до без край!

Най-добрия вариант е младите да живеят активно, а старите да се пазят до изграждане на стаден. Затвориха дискотеките, където студенти ходят предимно! Какъв е смисъла? Това е престъпление!
      Съгласен съм напълно.Сравнението го поставих защото такъв беше въпроса.Инак написаното от теб е и моята гладна точка.

Коментар

• Mike , няколко пъти писах . Болестта няма етиологично лечение . Единственият начин да се справим с нея е профилактиката . Всякакъв вид лечение е накрая в поредицата . Вие го слагате най - отпред .
        Last edited by xkm; 22.11.2020, 21:28.

Коментар

• Ако дойде криза веселбите няма да ни спасят . А тълпите без жилища ще проумеят кое е инвестиция и кое не е .

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Браво!!!!!!!!!Моята гледна точка е друга по-въпроса на ЦЕНАТА..................А и смятам че повечето дядовци с готовност биха се жертвали за внуците си ако от това зависи бъдещия живот на внуците и правнуците.....
            Тука изобщо не е това избора, младите да живеят или старите да умират!

Коментар

Защо не затвориш първо джипитата, където до този момент прибираха по една шапка пари, а сега дезертираха! Същото като да ни нападне враг и войската да си бие дузпата!

Много точно и уместно сравнение! Браво!

Коментар

• Първоначално изпратено от xkm Разгледай мнение
                Hermes , разсъждаващите като теб в тази обстановка бих ги затворил на подходящо място . Най - добре в КОВИД интензивно отделение като санитари . С право на излизане веднъж на 12 часа .
                Защо не затвориш първо джипитата, където до този момент прибираха по една шапка пари, а сега дезертираха! Същото като да ни нападне враг и войската да си бие дузпата!

Коментар

Hermes , разсъждаващите като теб в тази обстановка бих ги затворил на подходящо място . Най - добре в КОВИД интензивно отделение като санитари . С право на излизане веднъж на 12 часа .
                  Лично на мен не ми пука ........От нищо.Най-малко ще ме уплашиш с ковид отделение.Вируса го изкарах .....А бих те пуснал през 2022 година пред тълпите дето няма да имат хляб за децата си и тези с отнетите имоти останали на улицата да им развиеш тезите си по въпроса за ВиРуСа...........Не сега а през 2022 година...........Или през 2023 година............Тогава ще е още по-забавно да гледам реакцията на посочената от мен тълпа срещу тезите ти по въпроса........
                  Last edited by Hermes73; 22.11.2020, 21:18.

Коментар

• Hermes , разсъждаващите като теб в тази обстановка бих ги затворил на подходящо място . Най - добре в КОВИД интензивно отделение като санитари . С право на излизане веднъж на 12 часа .

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Уважаема Миа, ако приемем, че вярванията определят човешката биология (а не ДНК) - едва ли някой до сега щеше да е починал от вируса.

(от форумното присъствие се вижда: вярващи, невярващи, или неутрални в съждениячта си - живеем!)

Всички знаем, че сме смъртни, но вярваме, че ще живеем вечно, защото това е правилната теза! (нали не се съмняваш в подобна теза?)

Освен това, който е починал - до тук беше. Останалите (живи) - с всеки следващ ден придобиваме все по-добър имунитет. Мисля, че поне в последното изречение не се съмняваш (вярваш в това)! Значи: с всеки следващ ден е по-малка вероятността... (има си хас да не вярваш в подобно твърдение!)

При подобна ситуация, има ли изобщо смисъл да препрочиташ (отново и отново) - някой си Брус Липтън, ако ще - и доктор да е той, но и ако ще 5 такива вируса да е преживял и обосновал преживяването ни с неговата теория (въпреки, че последното няма как да бъде вярно, за да бъде приложима и неговата теория в този конкретен случай)...

Всъщност, никой не е преживявал подобна ситуация до сега, за да може да има и готова ПРИЛОЖИМА теория, нито пък да твърди, че онова, което е писал - е приложимо - сега или в бъдеще!

В тоя смисъл: яж и си носи новите дрешки, Миа!

Бързаш, ако и да си без именов, тук не става въпрос за вярване. Стереотипите, в които сме се намърдали не позволяват да погледем отвъд логичността. Не става въпрос, дали вярвам в безсмъртието или не. Зная, че енергията и информацията са безмъртни, и плътската смърт не е някакъв ужас, от който да се вцепеняваме от страх.
                      Имунитетът не е нещо, което след боледуване, да се подобрява задължително, но не е и изключено. Това е дълъг процес.
                      Някой си Брус Липтън, ако някой, заинтересован за здравето ми го препоръча, щях първо да се запозная с всички издадени книги, преди да го коментирам.
                      Виж сега, в тази криза, някак си не купувам нови дрешки и се храня пестеливо, но и в това си има чар...
                      Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
                        Ендер, не го ли написа тоя психологигески проект накрая ???
                        Конкретно ти не ми помагаш много, защото предмет на изследванията ми са психично-здрави хора.

Коментар

Аз не зная кое внуче е отишло при трудно подвижния си дядо , за да му даде парички да се повесели с другите . И дали това внуче не го е заразило после . Но зная , че внучето обича дядо си и не го смята за хронично болен , който може да бъде пожертван . АЗ СЪЩО МИСЛЯ ТАКА !
                          Браво!!!!!!!!!Моята гледна точка е друга по-въпроса на ЦЕНАТА..................А и смятам че повечето дядовци с готовност биха се жертвали за внуците си ако от това зависи бъдещия живот на внуците и правнуците.....

Коментар

И още нещо . Какво носят ресторантите на държавата не зная . Зная , че болниците харчат много пари, много повече пари по лечението и грижите за тези болни . Колкото повече болни - толкова повече разходи и толкова по - малко резултат .
                            Ти пък !
                            Ресторантите и дискотеките са частни и на свои хора, дето се отчитат на БХ.
                            Държавните болници са общи, тоест брашнян чувал.

Коментар

• Аз не зная кое внуче е отишло при трудно подвижния си дядо , за да му даде парички да се повесели с другите . И дали това внуче не го е заразило после . Но зная , че внучето обича дядо си и не го смята за хронично болен , който може да бъде пожертван . АЗ СЪЩО МИСЛЯ ТАКА !

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Респект за мненията Ender! Както и за тези на dddd.
                                Лев, това е едно и също лице, и децата го знаят.
                                Само че, този субект е гласувал за Герп и тук го поддържа, къса фланелки, какво да ти кажа, синдром на Крюгер ли е,
                                иска да се вкара във ролята на котката на Шрьодингер ли, незнам, може би Шведски Синдром,
                                Ендер, не го ли написа тоя психологически проект накрая ???
                                Last edited by hazard; 22.11.2020, 21:11.

Коментар

Working...
                                X