Първоначално изпратено от Mike Florida
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
Нали всички от щаба "НОЩ", още от началото обясняват, че хващат 1 на 6 случая! Личното ми мнение, че обхващат 1 на 10 случая, но аз все пак съм го смятал спрямо посоченото от тях твърдение!
...Много кавички станаха, но ми е много трудно да приема нещо насериозно вече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
За много неща съм много съгласен с мненията, които пишеш, но за едно не съм - не виждам защо трябва вирусчето да е или/или. Възможно е да е едновременно кофти болест, около която се разгръща плана за следващо ниво нео-феодализъм.
Искат да си роб и да си контролиран като мишка от държавата, за да може това да прокара пътя и за Глобално правителство под егидата на ООН!
За това е всичко!
Гледай филма в Youtube - " КРАЯТ НА ИГРАТА - План за световно поробване ". Всичко, което се случва днес, предсказано от преди над 10 години! Гледай внимателно и сам прецени за какво е всичко това!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеmia11, къде сте завършили медицина? Не друго, но опитвате да оспорите мнението на дипломиран лекар, което означава, че заставате срещу него поне на равни начала.Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
Това, че има болести, това прави ли ги жестоки?
Аз съм на обратното становище. Болестта не ни е враг, тъкмо напротив. За да дойде, тя ни прави услуга, защото в противен случай бихме умирали мигновенно. Болестта е в резултат на токсемия, и в този момент тялото започва очистителни действия, но вас ви учат, веднага да се изписват лекарства, които въздействат на симптомите, и това перманентно тровене с химии, в дългосрочен план ти прави дроба и бъбреците негодни да се справят с леки настинки вече.
Книгата "Токсемия", на Джон Тилдън е много добра, ако и да е някой си Тилдтън, според Без......
Медицината действа като една самостоятелна независима единица, а трябва да се съюзи с всички други учения. Иначе би разбрал за какво говоря и че след съзнанието, има подсъзнание, свръхсъзнание и т.н, така че ето защо сме се запазили.
Извинявай, че се включвам набързо.
Разбира се, че има много стойностни книги, от добри автори и специалисти! Прави ли ги, обаче ЕДИНСТВЕНО това, че са смислени - приложими във всяка ситуация?
Нека уточним и колко (ориентировъчно) са ситуациите... Колко са, според теб, Миа?
Сигурно би ми казала, че ситуацията е една - единствена, нали? Коронавирус - един проблем!
Е, не е така! Ситуациите са толкова, колкото са жителите на планетата Земя! Всеки е индивидуалност!
Няма как автор на труд да реши проблемите на всички хора! Затова е най-лесно нещата да се сведат до един проблем и някой (проповедник) да се обяви за шаман...:
И - те така...
Коментар
-
Първоначално изпратено от xkm Разгледай мнениеИ още нещо . Какво носят ресторантите на държавата не зная . Зная , че болниците харчат много пари, много повече пари по лечението и грижите за тези болни . Колкото повече болни - толкова повече разходи и толкова по - малко резултат .
Чуваш ли се малко какви ги плещиш?
Европа даде 1млрд за короната на БГ. Нашите управници какво дадоха от тях на хората?
Безплатни тестове, маски, дезинфектанти, лекарства? Нанай си
За докторите - облекла (на всяко влизане НОВИ - ха ха), пари (ама тоз не работел непрекъснато с коронясали и кви ли не още). Миналата седмица даде 80млн за преобразуване в ковид отделения, будки .. от 1млрд помощ от Европа и няколко милиарда за глупости
Даде на кръчмарите, администрацията, пенсионерите, на американците за самолети - 1млрд, кораби на не знам си кой - 1млрд. Кой от тях се бори, опс води война с короната!?!?!?
Кой спасява тиквата? (риторичен въпроЗ)
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Официалната статистика - е 100 000, не 600 000. А аз пиша някакви преувеличени числа, само за да покажа контраст. Но, възможно е да си прав, доста хора дадоха примери за безсимптоматични и слабо симптоматични преболедувания, нямам основание да се съмнявам в думите им. Дано е така. Но и доста хора около мен починаха, или лежаха в болница - наистина, които не го преживяха, бяха сравнително възрастни хора, но пак е зле.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеВъв Великобритания вече обмислят здравни паспорти за "ваксинираните" мишки!
Вие още си вярвайте, че Короната е нещо друго, а не план за тотално поробване!
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Значи, не си усетила смисъла на "посланието" ми!
Имунитетът НЕ е дълъг процес, Миа. Той просто СЕ случва!
Това обяснява и допълва ТОЧНО твоята теза (и на доктора, когото сама цитираш и търсиш полемика по въпроси, по които цитираният от теб НЕ намира подкрепа от съвременната медицина!)
Не казвам, че той не е прав, противопоставяйки вярата на ДНК!
Не го казвам, защото опитвам да разбера твоята теза, Миа.
Но пък - излиза, че ти сама се колебаеш в същата тая - твоя теза! Казваш, че имунитетът е дълъг процес!
Така убиваш в мен вярата, че от тук - натам всички придобиваме имунитет!
Нали схващаш смисъла на казаното? Хем искаш да вярваме, хем сама се колебаеш!
Затова и аз, самият почвам да се литкам - дали доктора, когото цитираш - е прав...
Отделно, не ми се ще да губя време в нови тези, които са встрани от конкретната ситуация, поради факта, че този човек не е живял в подобна, на днешната ситуация и този факт - най-вероятно може да ни вкара в още по-големи проблеми, ако му повярваме...
Не ти пречи на теб да го вярваш, коя съм аз, че да разубеждавам.
Нито Липтън иска да те убеждава в нещо.
Ползвай цялото си време както намериш за добре, не се губи в безсмислени за теб автори и книги.
Наздраве, както казва ТНМ-чева!Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Защо не затвориш първо джипитата, където до този момент прибираха по една шапка пари, а сега дезертираха! Същото като да ни нападне враг и войската да си бие дузпата!
Коментар
-
Ами като гледам в момента ти си ги нагласяш нещата "както ти се СТРУВА", аз съм се опрял до голяма степен на официалната статистика и това, което е широкоизвестно!
Ако не вярваме в официалната статистика излиза, че трябва да вярваме в твоите догатки...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
Бързаш, ако и да си без именов, тук не става въпрос за вярване. Стереотипите, в които сме се намърдали не позволяват да погледем отвъд логичността. Не става въпрос, дали вярвам в безсмъртието или не. Зная, че енергията и информацията са безмъртни, и плътската смърт не е някакъв ужас, от който да се вцепеняваме от страх.
Имунитетът не е нещо, което след боледуване, да се подобрява задължително, но не е и изключено. Това е дълъг процес.
Някой си Брус Липтън, ако някой, заинтересован за здравето ми го препоръча, щях първо да се запозная с всички издадени книги, преди да го коментирам.
Виж сега, в тази криза, някак си не купувам нови дрешки и се храня пестеливо, но и в това си има чар...
Значи, не си усетила смисъла на "посланието" ми!
Имунитетът НЕ е дълъг процес, Миа. Той просто СЕ случва!
Това обяснява и допълва ТОЧНО твоята теза (и на доктора, когото сама цитираш и търсиш полемика по въпроси, по които цитираният от теб НЕ намира подкрепа от съвременната медицина!)
Не казвам, че той не е прав, противопоставяйки вярата на ДНК!
Не го казвам, защото опитвам да разбера твоята теза, Миа.
Но пък - излиза, че ти сама се колебаеш в същата тая - твоя теза! Казваш, че имунитетът е дълъг процес!
Така убиваш в мен вярата, че от тук - натам всички придобиваме имунитет!
Нали схващаш смисъла на казаното? Хем искаш да вярваме, хем сама се колебаеш!
Затова и аз, самият почвам да се литкам - дали доктора, когото цитираш - е прав...
Отделно, не ми се ще да губя време в нови тези, които са встрани от конкретната ситуация, поради факта, че този човек не е живял в подобна, на днешната ситуация и този факт - най-вероятно може да ни вкара в още по-големи проблеми, ако му повярваме...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Уважаема, Мия, докато учех медицина, пък и после с тясна специализация, сега с всички нови ъпдейти които излизат, четейки и виждайки в практиката си жестоки болести и диагнози се чудех как съм оцелял. Т.е. толкова много неща те заплашват че се чудиш как изобщо си се проврял между капките.
"Разболявал съм се" от всички почти болести...мислено и разсъждавайки точно като теб. Кое ни е запазило.
Аз съм на обратното становище. Болестта не ни е враг, тъкмо напротив. За да дойде, тя ни прави услуга, защото в противен случай бихме умирали мигновенно. Болестта е в резултат на токсемия, и в този момент тялото започва очистителни действия, но вас ви учат, веднага да се изписват лекарства, които въздействат на симптомите, и това перманентно тровене с химии, в дългосрочен план ти прави дроба и бъбреците негодни да се справят с леки настинки вече.
Книгата "Токсемия", на Джон Тилдън е много добра, ако и да е някой си Тилдтън, според Без......
Медицината действа като една самостоятелна независима единица, а трябва да се съюзи с всички други учения. Иначе би разбрал за какво говоря и че след съзнанието, има подсъзнание, свръхсъзнание и т.н, така че ето защо сме се запазили.Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
- 1 like
Коментар
Коментар