IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В своята статия проф. Дейвид Разник твърди, че „тестовете“ за Ковид не показват кой е носител на „вируса“, а са инструменти за незаконно вземане на ДНК проби. Във всяка човешка клетка има ДНК, което осцилира и излъчва слаб електромагнитен сигнал, наречен био-фотони, DNA pattern, DNA fingerprint. Този специфичен за всеки човек сигнал може да се използва като своеобраен имей, който всикчи ние носим в клетките си, така да се каже вграден чип за проследяване. Този слаб сигнал може да се дигитализира и да се въведе в Суперкомпютър, който да е свързан с мрежа от високочестотни кули. По този начин може да се следят жизнените показатели и местоположението на всеки гражданин. Това се нарича дистанционна диагностика и мониторинг по програмата за изгражданне на Суперкомпютри EuNCP. Дистанционното наблюдение на гражданте в реално време спестява много социални разходи – за заплати на полицаи, лаборанти и т.н. Това може да се нарече ДНК паспортизация, ID 2020. Трябва само повод за да се съберат ДНК проби от населението на всички държави посредством „тестове“ от устата, гърлото или кръвни проби. Но как да стане това? Най-добре би било да се инсценира пЛандемия уж че има някакъв опасен „вирус“. Посредством социален, политически и икономически НАТИСК може да се принудят хората да се подлагат на „тестове“, но те не трябва да се досетят, че всъщност им вземат незаконно ДНК проби.

Тоест който вече се е тествал вече е в база данни на Супер компютъра и няма мърдане.

По долу сайта с всички видеа които са забранени и изтрити в youtube
    Get all of the 2020 chaos and COVID-19 truth all compiled into one place for you here. See the TRUTH shared for once.
    Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

Каква е целта на постовете щом така или иначе няма как да ги разберем?
      Опитай да ги провериш, става с труд и излизане от комфортната зона.. колкото и да ти изглежда, че е голяма, не е.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
        Майк да ме извиняваш, но преди няколко дни беше написал, че времето е илюзия ... ами не е .. навсякъде има време.. и всички светове са материални.. само с различна плътност.. в нашия свят се движиш в пространството.. а в следващия във времето...
        Може ли накратко да обясните какво представлява времето и как съществува без пространство? Че ми стана много интересно...

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Ами да е влажен леко. Узрял е и като го простреш на слънце и шушулките се пукат. Може и да го погазиш малко и си готов да го "вееш" и прибираш в съдовете. Ако го береш през деня и той се пука половината бобени зърна ще изпадат.
          Съгласен, че затова боб се бере рано.

А за билките на мацето може да има също такова рационално обяснение, защо се бере нощем или по-скоро призори.
          Например маслената роза се бере само рано сутрин за да се запазят по-добре етеричните масла. Възможно и с билките да е така. Заради етеричните масла в тях. Въпреки че не вярвам много в билкарството, но все пак значителна част от лекарствата и сега се извличат от природата, тоест от билки.
          Само не съм съгласен да се издигат в панацея.
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Всичко е борба за енергия.. ако се храниш правилно / трудно е храната е пълна с химия/, дишаш правилно / от въздуха пак нищо не става/, спортуваш и т.н... но и най-важното мислиш правилно / това малцина го умеят/. Разполагаш с повече енергия.. от там насетне ти се отварят много възможности.. за които нормалната овца не е чувала.. например можеш да излезеш от тялото си.. от там да посетиш други светове.. да пътуваш във времето.. само съзнанието може да пътува / другото е невъзможно/... Пишете като последна инстанция а не знаете нищо.. Майк да ме извиняваш, но преди няколко дни беше написал, че времето е илюзия ... ами не е .. навсякъде има време.. и всички светове са материални.. само с различна плътност.. в нашия свят се движиш в пространството.. а в следващия във времето... но ако не си го видял, няма как да го разбереш.. .. И друго никой не може да ви пороби..зашото отдавна сте поробени.
            Бих добавил и да пиеш правилната вода.........Бутилираната и чешмяната вода са чиста отрова.Изброеното от теб дава енергия която можеш да използваш където си пожелаеш.С времето при правилен начин на живот енергията нараства .На ментално и физическо ниво.За пътувания извън тялото не бих писал.Не съм компетентен по въпроса.Но за останалото съм го изпитал върху себе си и си прав.

Коментар

Ти си тотално невеж.. когато излезеш от тялото .. директно влизаш в следващия свят който е с характеритиките на съня / няма как да ти видя паролата.. и никой не може/.. нашия свят захранва с енергия следващия / това обяснява почти всичко/... кой е във филма ще разбереш когато му дойде времето.. но ще е късно.. целта ми на постовете ми е друга.
              Каква е целта на постовете щом така или иначе няма как да ги разберем?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

Колега яко си във филма.... Не знам в какви светове пътуваш, но ми се струваш доста заблуден!

Хората вярват в извънземни и всякакви други глупости, когато нямат обяснение за нещо!

Типичен пример е човека! Когато няма ясно доказателство за неговото начало, всички, който не вярват в Бог, в огромнаат си част вярват, че някакви извънземни са ни направили, като алтернатива на маймунската теория!

Бих ти повярвал за извънземните или, че пътуваш извън тялото ако ми напишеш каква парола има написана на лист до мен от 7 символа!
                Виж дистанционно паролата и ми я напиши! Тогава ще ти повярвам!

Ти си тотално невеж.. когато излезеш от тялото .. директно влизаш в следващия свят който е с характеритиките на съня / няма как да ти видя паролата.. и никой не може/.. нашия свят захранва с енергия следващия / това обяснява почти всичко/... кой е във филма ще разбереш когато му дойде времето.. но ще е късно.. целта ми на постовете ми е друга.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Какви са тези въпроси много ясно че в гугъл.
                  Ето гугъл какво извади- https://www.youtube.com/watch?v=I93K9eW-xkQ

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Ами ....например - изкарва пет -шест нелекувани "настинки" ,преминали в пет-шест нелекувани бронхопневмонии и на 30 години дробовете и сърцето му са паприкаш...Лева да ме поправи,ако бъркам за паприкаша...
                    Не, не бъркаш. Пчелна пита, каверни, булозен емфизем...много паприкаш. Но белодробните инфекции, туберкулозата (Жълтата гостенка) - е, не е била жълта, но е била широкоразпространена, пневмонии...оттам усложнявани с менингит и менингококов сепсис, Уотърхаус- Фредериксон синдром при децата с менингококцемия...кофти времена са били.
                    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Всичко е борба за енергия.. ако се храниш правилно / трудно е храната е пълна с химия/, дишаш правилно / от въздуха пак нищо не става/, спортуваш и т.н... но и най-важното мислиш правилно / това малцина го умеят/. Разполагаш с повече енергия.. от там насетне ти се отварят много възможности.. за които нормалната овца не е чувала.. например можеш да излезеш от тялото си.. от там да посетиш други светове.. да пътуваш във времето.. само съзнанието може да пътува / другото е невъзможно/... Пишете като последна инстанция а не знаете нищо.. Майк да ме извиняваш, но преди няколко дни беше написал, че времето е илюзия ... ами не е .. навсякъде има време.. и всички светове са материални.. само с различна плътност.. в нашия свят се движиш в пространството.. а в следващия във времето... но ако не си го видял, няма как да го разбереш.. .. И друго никой не може да ви пороби..зашото отдавна сте поробени.
                      Колега яко си във филма.... Не знам в какви светове пътуваш, но ми се струваш доста заблуден!

Хората вярват в извънземни и всякакви други глупости, когато нямат обяснение за нещо!

Типичен пример е човека! Когато няма ясно доказателство за неговото начало, всички, който не вярват в Бог, в огромнаат си част вярват, че някакви извънземни са ни направили, като алтернатива на маймунската теория!

Бих ти повярвал за извънземните или, че пътуваш извън тялото ако ми напишеш каква парола има написана на лист до мен от 7 символа!
                      Виж дистанционно паролата и ми я напиши! Тогава ще ти повярвам!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                        Къде да я направим тази справка, в Библията или в Именник на българските ханове?
                        Какви са тези въпроси много ясно че в гугъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Съгласен съм, че и войните са отнасяли много млади хора и така се снижава средната продължителност на живота. Все пак ние живеем вече 75 години без голяма война.
                          Но мисля, че ранната смърт в детска възраст от болести, които сега се лекуват успешно, има най-силно влияние върху ниската средна продължителност на живота.
                          То и заради това са раждали много деца, естествен начин да се поддържа популацията. А сега, като не се чувстваме застрашени имаме по две, та дори и по едно. Обаче две деца не могат да поддържат популацията. Мисля че числото беше около 2.3 деца на двойка. За сегашните условия говоря. Едно време и три-четири не са били достатъчно.
                          Така е. Висока раждаемост, висока детска смъртност. Инфекции и травматизъм плюс инциденти, най-честите при децата.
                          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Ами войните и ранната смърт също. А инак да, така е. Дядо ми е бил най-голямото дете в семейството, имал е още 8 братя и сестри. Всички са загинали като деца, от бебета докъм 5-6 годишни. Грип основно, казвал ми е. Някои може и туберкулоза да са имали. Все пак това е периода 1916-1924 година. Той е роден 1915.
                            Съгласен съм, че и войните са отнасяли много млади хора и така се снижава средната продължителност на живота. Все пак ние живеем вече 75 години без голяма война.
                            Но мисля, че ранната смърт в детска възраст от болести, които сега се лекуват успешно, има най-силно влияние върху ниската средна продължителност на живота.
                            То и заради това са раждали много деца, естествен начин да се поддържа популацията. А сега, като не се чувстваме застрашени имаме по две, та дори и по едно. Обаче две деца не могат да поддържат популацията. Мисля че числото беше около 2.3 деца на двойка. За сегашните условия говоря. Едно време и три-четири не са били достатъчно.
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Елементарна историческа справка за това колко са живели дори най добре живеещите, като разни крале, ще ви накара да се радвате че не живеете в онези времена на магия вместо медицина.

Направо да се чуди човек от какво са умирали по на 30 години вече на преклонна възраст
                              Къде да я направим тази справка, в Библията или в Именник на българските ханове?

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                                Лечението с билки се основава на опита и знанията на няколко поколения назад във времето.
                                Вярно, разпознавам много билки. Мога да правя маслени и спиртни извлеци, различни отвари и мехлеми. Знам коя билка кога се бере, кое е ценното в нея. Понеже едното ми образование е свързано с биологията, знам и лечебните вещества в билките.
                                Нямам време да бера билки, за това има магазини.
                                Значи, имам олио от чаено дърво, лавандула, черен кимион, невен, жожоба, бадем, тиквени семки, ленено семе и мента.
                                И ги употребявам превантивно, най-добрата ми инвестиция, в предвид цена-резултат, след това е air fryer на Филипс.
                                Но, трябва и положително мислене.
                                Защо ?
                                Ами щото човека е над 80% вода, ама това е друга дълга тема.
                                Темата отече в едно мерене на дипломи от УНСС.
                                Алтернативната медицина трябва да е допълнение на конвенционалната.

Коментар

Working...
                                X