If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Най-често кръвна група АБ се среща в Китай и Япония,в Европа най-често срещаната е А група особенно при скандинавските народи.С идването
на хуно-българо-тюрките от Азия около новата ера тази кръвна група се появява в Европа.Хуните дефакто са северните българи ,които вземат
за жени китайки и оттам идва кръвна група АБ.
Японците са били изключително капсулирана нация до сравнително скорошни времена. Не вярвам да имаме японската връзка ЗА Лапландия повече го вярвам - все пак така наречените варяни са били най-обикновени викинги-главорези които са шетали и по реките и може да са слизали на юг и да са се срещнали с красивите хунки, за които казваш, че били северни българи.
Груйче, мисля си, че групите изразяват повече някаква еволюционна, отколкото унаследяване на национална принадлженост. Не ги разбирам достатъчно Но 1/12 е много готино число, дет се вика една част от 12те апостола (понеже Тнм спомена, за съмнения, че около Христово време се пръкнала групата)
А във Викито пишеше. че най-много АБ имат лапландците. - Ето откъде значи, идва моята симпатия към Дядо Коледа(y) )) (Особено като наближи Димитровден... сещаш се )
И към Снежанка, вероятно.
Наздраве!
П.П. Прочетох текста за коронавируса и кръвните групи. Явно антигените на А група му допадат.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
За времето от Христа по-мога да повярвам, но пък за кръстононите походи ми се видя доста скорошно. Със сигурност го четох някъде, но не помня къде и не го и намирам, може да е било фейк
А докато търсех, попаднах на следното твърдение за уязвимост на групата от ковида https://www.dw.com/bg/кръвната-група...а/a-55294407
Най-често кръвна група АБ се среща в Китай и Япония,в Европа най-често срещаната е А група особенно при скандинавските народи.С идването
на хуно-българо-тюрките от Азия около новата ера тази кръвна група се появява в Европа.Хуните дефакто са северните българи ,които вземат
за жени китайки и оттам идва кръвна група АБ.
Не е вярно, и аз съм АБ - да, най-рядката кръвна група е, но само толкова - 1/12 е с такава у нас. Това, което показва, е връзка с далечния изток, и по-специално нагоре, към Япония и Корея, или около Хиндукуш. Веселото е, че тази кръвна група е разпространена сред народи, с които сме родствени - унгарци, фенландци, руснаци (заради източния ген), но и турци, молдовци, румънци и изненадата за мен - чехи и поляци. Та така, явно не идваш точно от Африка и имаш далекоизточен ген, особено ако и ушите ти са сраснати в долния край на ушната мида, а не са отделени, като на повечето хора у нас. Та така
Иначе, някой мрънкаше тук как сме ще;и да познаваме наши близки, умрели от ковид - аз такива не познавам все още, но вече 5-ти мой познат умира заради малоумщините на бялата мафия, която се оправдава с ковид и избива хората с други заболявания. Трима починали след влошаване от рак, зарадаи неадекватни грижи и двама починали с инсулт, пак поради същите неща - липса на грижи, щото всички са се взрели в грипа, там е кинтата сега. Бялата мафия е много силна у нас, а джипитата си барат макарите по цял ден...
Груйче, мисля си, че групите изразяват повече някаква еволюционна, отколкото унаследяване на национална принадлженост. Не ги разбирам достатъчно Но 1/12 е много готино число, дет се вика една част от 12те апостола (понеже Тнм спомена, за съмнения, че около Христово време се пръкнала групата)
А във Викито пишеше. че най-много АБ имат лапландците. - Ето откъде значи, идва моята симпатия към Дядо Коледа(y) )) (Особено като наближи Димитровден... сещаш се )
Действително е това е най-скоро появилата се кръвна група. Имаше някакви намеци, че се е пръкнала с пръкването на Христа, ама то това са само хипотези, както обича да казва един от пишещите в темата. Да не се окаже, че Прецито е асасин!?!?
Наздраве!
П.П. Аз нося кръвната групата на ловците. Не знам дали това доказва далечната ми генетична връзка с кроманьонците
За времето от Христа по-мога да повярвам, но пък за кръстононите походи ми се видя доста скорошно. Със сигурност го четох някъде, но не помня къде и не го и намирам, може да е било фейк
А докато търсех, попаднах на следното твърдение за уязвимост на групата от ковида https://www.dw.com/bg/кръвната-група...а/a-55294407
Моята група е АБ. Вярно ли е, че се е появила скоро, през времето на последните кръстоносни походи. Някъде го четох но се усъмних
Действително е това е най-скоро появилата се кръвна група. Имаше някакви намеци, че се е пръкнала с пръкването на Христа, ама то това са само хипотези, както обича да казва един от пишещите в темата. Да не се окаже, че Прецито е асасин!?!?
Наздраве!
П.П. Аз нося кръвната групата на ловците. Не знам дали това доказва далечната ми генетична връзка с кроманьонците
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Някои държави, като Франция вече подготвят ваксинирането на населението. Това не е проста операция, тъй като се касае за поставяне на ваксина на милиони хора, което изисква човешки и финансови ресурси. Правят планове относно това на кои групи от населението ще се постави ваксина най-напред, макар че ваксинирането няма да бъде задължително. Планират транспортирането и съхраняването на ваксините, в т.ч. и закупуване на специални хладилни камери за съхранение.
Предвиждат от сега, кои медицински лица ще поставят ваксините. Планират бюджетни средства за закупуване на ваксините. Франция предвижда в бюджета за 2021 год. 1,5 млрд. евро за тази цел.
Health care workers in Oklahoma who have tested positive for the novel coronavirus but are asymptomatic — meaning they are not showing any symptoms — can continue working at hospitals and long-term care facilities, but only as a “last resort,” according to health officials in the state.
Не е вярно, и аз съм АБ - да, най-рядката кръвна група е, но само толкова - 1/12 е с такава у нас. Това, което показва, е връзка с далечния изток, и по-специално нагоре, към Япония и Корея, или около Хиндукуш. Веселото е, че тази кръвна група е разпространена сред народи, с които сме родствени - унгарци, фенландци, руснаци (заради източния ген), но и турци, молдовци, румънци и изненадата за мен - чехи и поляци. Та така, явно не идваш точно от Африка и имаш далекоизточен ген, особено ако и ушите ти са сраснати в долния край на ушната мида, а не са отделени, като на повечето хора у нас. Та така
Иначе, някой мрънкаше тук как сме ще;и да познаваме наши близки, умрели от ковид - аз такива не познавам все още, но вече 5-ти мой познат умира заради малоумщините на бялата мафия, която се оправдава с ковид и избива хората с други заболявания. Трима починали след влошаване от рак, зарадаи неадекватни грижи и двама починали с инсулт, пак поради същите неща - липса на грижи, щото всички са се взрели в грипа, там е кинтата сега. Бялата мафия е много силна у нас, а джипитата си барат макарите по цял ден...
Моята група е АБ. Вярно ли е, че се е появила скоро, през времето на последните кръстоносни походи. Някъде го четох но се усъмних
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Може ли бе, нещастници. Хората умират като мухи. Е питайте ако имате познати с погребални агенции. Чакаха да стане мазало и чак тогава бам тежките мерки. Преди месец и половина трябваше да започнат леко по леко да затягат.
Сега така ни болници ни лекари ни работа. Нещастници само за да пазят политически рейтинг и власт. Помнете ми думата сега избори няма да има заради пандемията, само и само да държат властта. Това е желаната ситуация няма друго логично обяснение.
Ръководителят на Световната здравна организация предполага, че ограниченията за коронавирус ще продължат дори след като ваксината е широко достъпна.
Тедрос Адханом Гебрейс @DrTedros
От началото на пандемията # COVID19 знаехме, че ваксината ще бъде от съществено значение за овладяването на пандемията. Но е важно да се подчертае, че ваксината ще допълни другите инструменти, които имаме, а не ги замества.
Ваксината сама по себе си няма да сложи край на пандемията # COVID19. Все още ще трябва да продължим:
-Надзорa
-Тестването, изолирането и грижата за случаите
-Проследването и поставянето под карантина на контакти
-Ангажирането на общности
-Насърчаване на хората да бъдат внимателни
#ACTogether # EB147
10:59 ч. · 16 ноември 2020 г.
Коментар