Първоначално изпратено от retro_69
Разгледай мнение
Карал съм двустранна вирусна бронхопневмония преди години. През лятото, на 40С отвън, аз бях с 40С в болницата няколко дни. Казват, че три дни не съм знаел какво говоря, аз и не помня дори тия дни. Системи с некво лекарство два пъти на ден по 4 часа, башка инжекции, и така десетина дена. Нормалното ми тегло е 75-80 кг, отслабнах поне 15 кила. А кажи как става тая работа през лятото, здрав прав човек, готвещ се да ходи на морето? Кой квото му е писано, ще стане.
Общо взето казват, че вирусните неща не се лекуват, помагаш на организма да преодолее някои трудности първите 4-5 дни и се надяваш дотогава имунната ти система да включи на пълни обороти. В до 10% от случаите може да има последващи усложнения. Кръстиш се да не си в тия 10% и гледаш напред.
P.S. Тоя сценарий върви до към 45-50 години макс в зависимост от общото състояние на организма. Не мога да препоръчам на някой на 60-70 и нагоре да мине по тоя път. Човешкият организъм си има срок на годност, а в лайняната околна среда + ГМОтата и химиите, с които масово се тъпче народонаселението като храна, не може да се очакват чудеса от организма и имунната система.
Коментар