Първоначално изпратено от barbaron
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
У наше село на ората дето не помнат кви са ги плещили преди два дена им викат глупаци. А га са праат че не помнат им викат гьонсурати.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеКак е "грипчето" , многознайковци ?
Като ви чета тук, разбирам защо скоро ще излезете начело в класацията.# Country Deaths/1M pop 26 Bulgaria 583
така виждаш ли гоНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
да почерпят от опита на оня чичко с мустачките от преди 80 и кусур години
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Дребни душици, злопаметни...
А простотията, която съм постнал, е леко истеричен отговор на баяческо-самодивските рецепти. Като не можеш да ги биеш, се присъединяваш, знаеш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеBrits could be denied entry into bars, theaters, and sporting events if they can not prove they’ve received vaccination against COVID-19, according to the head of the United Kingdom’s vaccine rollout.
Мисля си, дали няма да е добре и да се дава на всеки ваксиниран по една червена лента за ръкава. С логото на Модерна или Пфицер в кръгче. Да се вижда на улицата, кои са добрите граждани. И евентуално, може би ще се наложи да се направят изолационни зони за не-ваксинираните. Нещо като оградени места с общи спални помещения, карантинни центрове, сещате се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от марин Разгледай мнение
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеКак е "грипчето" , многознайковци ?
Като ви чета тук, разбирам защо скоро ще излезете начело в класацията.# Country Deaths/1M pop 26 Bulgaria 583
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ха дубрутру, не знам от парка ли е, от пекарната ли, ма хората от района се оказваме със сходни виждания и разбиранияБръснач на Окам, сър, това го твърдях още от самото начало, че на някои места е "пръскано", за да се получат тези резултати, които видяхме тогава. пример - 1/5 от хората у нас са със сходни гени на тези в турция - там беше ужасТ, тук нямаше нищо, като особено нямаше нищо в смесените райони, където тези хора са мнозинстов. Друг пример - 1/3 от хората у нас са със същите гени като на тези във фиром - там беше ад, като за размерите на квазидържавата им, тук нямаше нищо такова, макар точно в област Благоевград да не беше най-шойн, но там го имаше и факторът Банско, и факторът малякостан и трафик от разнородна измет.
Аз пак да питам за все още много ниската бройка на "оздравелите" от грипчето - явно чакаме още малко, задържаме стъкмистиката, за да може след още седмица да "прекършим" вируса с "навременните" мерки, които Бх и придворните му генералгоджите взеха. ХвалЪ и да живей!
- 1 like
Коментар
-
Brits could be denied entry into bars, theaters, and sporting events if they can not prove they’ve received vaccination against COVID-19, according to the head of the United Kingdom’s vaccine rollout.
Мисля си, дали няма да е добре и да се дава на всеки ваксиниран по една червена лента за ръкава. С логото на Модерна или Пфицер в кръгче. Да се вижда на улицата, кои са добрите граждани. И евентуално, може би ще се наложи да се направят изолационни зони за не-ваксинираните. Нещо като оградени места с общи спални помещения, карантинни центрове, сещате се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Добре, де, док, това само показва, че основният наратив не е хората да бъдат изпотрепани, защото жътва без хора няма. Значи вирусът трябва да е премерено опасен, да всее повече страх отколкото смърт. Това е успокояващо донякъде и подкрепя някои силно изразени съмнения относно апокалиптичната представа за този вирус. Това подкрепя и тезата, че наистина вирусът е синтезиран. Това не е изпълнение на "прима виста", където някой умник в движение измисля печеливша стратегия, това е много дълбок заговор. Смъртта е най-сигурното и неотменно нещо на този свят. Здравето е категория, съществуваща на ръба между живота и смъртта и осигурява крехкия баланс между тях. Затова ти споменах преди време за един мой приятел, доктор, който ми сподели от висотата на всепризнатата му, поне от мен, ерудиция на всечетящ човек и работещ в най-горещата зона в България - че няма такъв вирус. Той го казва не в смисъла, че не съществува, както всички тук криво го разбраха, а че това не е вирусът, по който гърмим с топове срещу комари. Неслучайно и така оплюваният Мангъров, почувствал или усетил нещо от амвона на своя професионализъм, казва, че хората не са излекувани, а са оздравели - има коренна разлика между двете. Вложеният смисъл е, че човекът е доктор сам на себе си по силата на собствената си физиология в този конкретен случай. И днес признават, че вирусът не се лекува. Как, тогава, хората оцеляват? Ами, оздравяват спонтанно - израз на медиците, когато не разбират как един човек е оздравял. От тази пропаганда и автомонтьорите вече знаят какво да пият, ако ги тресне нещо, но те могат и малко боя да капнат върху настърган кориандър и да отправят претенцията, че са открили някакъв профсъюзен лек.Бръснач на Окам, сър, това го твърдях още от самото начало, че на някои места е "пръскано", за да се получат тези резултати, които видяхме тогава. пример - 1/5 от хората у нас са със сходни гени на тези в турция - там беше ужасТ, тук нямаше нищо, като особено нямаше нищо в смесените райони, където тези хора са мнозинстов. Друг пример - 1/3 от хората у нас са със същите гени като на тези във фиром - там беше ад, като за размерите на квазидържавата им, тук нямаше нищо такова, макар точно в област Благоевград да не беше най-шойн, но там го имаше и факторът Банско, и факторът малякостан и трафик от разнородна измет.
Аз пак да питам за все още много ниската бройка на "оздравелите" от грипчето - явно чакаме още малко, задържаме стъкмистиката, за да може след още седмица да "прекършим" вируса с "навременните" мерки, които Бх и придворните му генералгоджите взеха. ХвалЪ и да живей!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
А простотията, която съм постнал, е леко истеричен отговор на баяческо-самодивските рецепти. Като не можеш да ги биеш, се присъединяваш, знаеш.
Коментар
Коментар