Стягат примката гадовете!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
Колкото и да се правиш на латерна с пост като този, ясно ме разбра!
Не съм писал на теб нито имам желание да комуникирам с теб!
Не те интересува моя избор, както мен пък, не ме интересува твоя!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie
Кажи се пак за ваксините, силно искам да чуя отново изборът ти.
Не съм писал на теб нито имам желание да комуникирам с теб!
Не те интересува моя избор, както мен пък, не ме интересува твоя!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНе е лесна твоята
Много си се назобал с дебилни тролски брътвежи и четене на алт-сайтчета
(Реално, промивката на мозъци като твоя, точно това е як бизнес. В България свързан с Русия, в щатите с разни загиващи петролки, въглищари и други. До скоро и братята Кох финансираха "консервативни" тъпизми. Но те поне имат някакви истински принципи, на които наистина държат и сега се отдръпнаха от консервастията. Простотията в псевдо-дясното пространство достигна нива, които отвратиха дори и тях)
Какво ме занимаваш с простотии? Обвързване на ваксини с петрол или въглища?
Само абсолютно болен мозък, НО като казвам болем имам предвид наистина много болен, може да прави препратка между тези неща и да смята, че е адекватно!
Толкова си жалък в троленето си, че в името на това, да сееш някакви "постулати", за теб няма значение дали има препратка между нещата или няма!
Значи ваксини, въглища или Тръмп, няма значение... петролки и тн.... всичко е "една тема", защото някъде там в САЩ има партия, която е за ваксините, против Тръмп, против петрола и въглищата!
И всичко това "мозъчен тръст" като теб, го пакитира в 1, за да се изпърди тука под някой пост!
Значи може да съм "ЕКО", но ако съм против ваксините не ставам? Ако съм за ваксините, но пък не съм ЕКО пак не ставам! Ако съм против Тръмп, но не съм "Еко" или не съм за ваксините пак дупка!
п.п.
Б'гай бе ташак!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Сигурен съм че всички изключително много се интересуваме от това. Антиваксър явно е новото веган. Ако човек не спомене на поне 10 човека на които изобщо не им пука за този личен избор, значи денят е минал напразно.
Защо изобщо си мислиш че някой ще те принуждава да се ваксинираш. Който се е ваксинирал няма да му пука за това дали ти си ваксиниран.
Замо изобщо ми копираш пост и пишеш, защо смяташ, че пък на някой му дреме за твоето мннение?
- 1 like
Коментар
-
Не е лесна твоята
Много си се назобал с дебилни тролски брътвежи и четене на алт-сайтчета
(Реално, промивката на мозъци като твоя, точно това е як бизнес. В България свързан с Русия, в щатите с разни загиващи петролки, въглищари и други. До скоро и братята Кох финансираха "консервативни" тъпизми. Но те поне имат някакви истински принципи, на които наистина държат и сега се отдръпнаха от консервастията. Простотията в псевдо-дясното пространство достигна нива, които отвратиха дори и тях)
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеАзне бих си сложил ваксина за нищо на света. Абсолютно за нищо!
п.п
Дори ако има насилствена ваксинация с полиция, това, което ще избера е да се рестартирам като рестартирам 3-4 боклука, заедно с мен!
- 1 like
Коментар
-
Азне бих си сложил ваксина за нищо на света. Абсолютно за нищо!
п.п
Дори ако има насилствена ваксинация с полиция, това, което ще избера е да се рестартирам като рестартирам 3-4 боклука, заедно с мен!
Защо изобщо си мислиш че някой ще те принуждава да се ваксинираш. Който се е ваксинирал няма да му пука за това дали ти си ваксиниран.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнениеВсичко е за МНОГО, МНОГО, АДСКИ МНОГО ПАРИ и за тотален контрол. Това е.
Да не мислите, че политиците по света ги е грижа за човешкия живот ?? Ама сериозно ли го мислите ?
Нужни били сериозни и драконовски мерки да не уимрат хората !?!? Щото иначе във всека държава щели да умрат еди колко си хиляди хора. И .... ??
Нали точто те искат контрол върху раждаемостта и да се редуцира и намали населениато на планетата !!!!
Нали точно те искат златния милиард от хора !?!?
И видите ли ся точно те искат сериозни мерки да се ограничи така наречената пандемия и да не умирали хора ?? Май нещо не ми се връзва пъзела
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ами аз те питам как ще реагираш ако ти кажат
не може летище, не може сърбия, не може румъния, не може македония, не може гърция не може турция не може кораб....
приеми, че ако глобалистите са си наумили да правят това, което предполагаш това е най-лесният начин да принудят младите хора в един глобален свят да си 'щракнат' ваксината.
за себе си знам какво ще направя .. интересно ми е такива като теб какво ще направят.
п.п
- 2 Харесвания
Коментар
-
Всичко е за МНОГО, МНОГО, АДСКИ МНОГО ПАРИ и за тотален контрол. Това е.
Да не мислите, че политиците по света ги е грижа за човешкия живот ?? Ама сериозно ли го мислите ?
Нужни били сериозни и драконовски мерки да не уимрат хората !?!? Щото иначе във всека държава щели да умрат еди колко си хиляди хора. И .... ??
Нали точто те искат контрол върху раждаемостта и да се редуцира и намали населениато на планетата !!!!
Нали точно те искат златния милиард от хора !?!?
И видите ли ся точно те искат сериозни мерки да се ограничи така наречената пандемия и да не умирали хора ?? Май нещо не ми се връзва пъзела
- 2 Харесвания
Коментар
-
Някой може да ти каже, ако скочиш от този мост, отдолу ще ти дадем едно чисто ново ферари? Ще скочиш ли? И ако скочиш, за какво ти е ферарито после?
Тиранията така или иначе се изправя срещу теб! Тя няма да е по-милостива, само защото ти нямаш топки да се изправиш срещу нея!
В ситуации в живота, в които няма какво да се губи, просто се постъпва така, както е правилно!
не може летище, не може сърбия, не може румъния, не може македония, не може гърция не може турция не може кораб....
приеми, че ако глобалистите са си наумили да правят това, което предполагаш това е най-лесният начин да принудят младите хора в един глобален свят да си 'щракнат' ваксината.
за себе си знам какво ще направя .. интересно ми е такива като теб какво ще направят.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнение
нещо пак се обърках
детските градини и ясли не отвориха ли на 1 юни?
на вируса му трябваха 6 месеца да плъзне сред най-малките?
или може би сред най-малките има някаква желязна диспиплина и превенцията работи доста ефективно?
Е в България стана абсолютно същото - месец след като училищата отвориха се получи взрив на заразявания. Пък който си иска да си мисли че учениците нямат нищо общо.
- 1 like
Коментар
-
Точно за училищата и аз говоря. Само преди два месеца всички около мен издивяваха само при идеята че училищата може да се затворят. Аз им разправях как това ще доведе до катастрофа, никой не ми вярваше. Тръгнаха децата на училище и точно един месец след това квартала започна да се разболява. Тръгнаха децата на училище и точно един месец след това квартала започна да се разболява. И от стотина човека половината се оказа че са болни. Двама с двустранни пневмонии в болница.
И изведнъж настроенията се обърнаха и вече никой не искаше децата да ходят на училище.
-Само преди два месеца всички около мен издивяваха само при идеята че училищата може да се затворят. Картина - всички около теб издивяват. Хванали са се за чорлавите глави и тичат едновременно във всички посоки.
- Аз им разправях как това ще доведе до катастрофа, никой не ми вярваше. Картина - ти разправяш, никой не ти вярва. На широко, общодостъпно място. Има недаверчива тълпа далеч в перспектива.
- Тръгнаха децата на училище и точно един месец след това квартала започна да се разболява. Картина - на фона на отиващи деца всички се разболяват. Не, обратно. В близък план, нагъсто видимо тежко болни и умиращи. Отзад деца с ученически чанти.
- Тръгнаха децата на училище и точно един месец след това квартала започна да се разболява. Разкази на умиращи и поставени на системи граждани. Говорят едновременно в балончета.
- И от стотина човека половината се оказа че са болни. Двама с двустранни пневмонии в болница. Няколко картини от различни болници. Съдържание-тревожещо.
- И изведнъж настроенията се обърнаха и вече никой не искаше децата да ходят на училище. Картина - вече никой не иска деца.
Чудесен комикс може да излезе.Last edited by vikhunter; 03.12.2020, 14:38.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеКоронавируса е грандиозна измама на измамите!
Замислете се, каква е логиката да се блокират цели държави и общества от вирус, който има преживяемост 99,8%!
Геберастите, които са оставили пенсионерите да ровят по кошовете с 260 лева пенсия, без възможност да си купят лекарства или да получават здравни грижи, сега ЗАМРЪЗЯВАТ държавата, за да "спасяват" същите тези пенсионери, за които до вчера не им е пукало!
Какво ви казват???
"Вируса бил като война"!
Каква е тази война, при която един генерал ще постави на карта живота на 99,8% от населението, в търсене на само хипотетичното спасяване на 0,2% от обществото? Чел ли е някой за такава "война"???
Лъжат ви с постулати.... "всеки живот имал значение"!
Кой живот на същите тези пенсионери оставени да живеят като кучета? Кой живот на всички фалиращи бизнеси, които утре няма да могат да нахранят децата си? Живота на всички тези, които умират, защото не могат да лекуват хроничните си болести? Живота на всички, които в момента развиват психически разтройства? Кой точно живот???
Помнете ми думата, тука в темата няма нито един п*мияр, който да спами за вируса колко е страшен, като същия да е загубил доходите си последните месеци! Няма нито една гн*да сред троловете, която да понася щети от карантините! Нито един от тези отрепляци, не е изправен пред фактологията на редуциран бюджет и семество за хранене! Ако има такъв сред всички тези, които така отчетливо 24/7 спамят тука, да излезне и да се закълне, ако не съм прав, само, че същия да знае после, че ще отговаря не пред мен, а пред Господ!
Вирусът е и грандиозен бизнес...
Изготвена е стратегията за ваксиниране.
Утре ЩЕ се приеме на заседание на МС.
(дано Боко не е някъде "по магистралите" с джипа!)
Вече се усвояват едни сериозни средства за хладилната техника за съхранение на ваксините - част от бизнеса... (нищо ново не съм казал, нали... и керванът си върви...)
Работи се много (ако не са ме разбрали)...... Държава е това!
Фирмите за мебели... , за да не останат встрани - и да бъдат адекватни на търсенето... накратко: видях спални комплекти с 4 нощни шкафчета... Един бизнесмен от бранша говореше за 6 броя нощни шкафчета...
Колебая се, но идеите къртят миФки!
Коментар
-
Точно за училищата и аз говоря. Само преди два месеца всички около мен издивяваха само при идеята че училищата може да се затворят. Аз им разправях как това ще доведе до катастрофа, никой не ми вярваше. Тръгнаха децата на училище и точно един месец след това квартала започна да се разболява. Първо тези с ученици, след това хората които общуват с тях. И от стотина човека половината се оказа че са болни. Двама с двустранни пневмонии в болница.
И изведнъж настроенията се обърнаха и вече никой не искаше децата да ходят на училище.
нещо пак се обърках
детските градини и ясли не отвориха ли на 1 юни?
на вируса му трябваха 6 месеца да плъзне сред най-малките?
или може би сред най-малките има някаква желязна диспиплина и превенцията работи доста ефективно?
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар