IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Но твоят пост няма да натрупа толкова лайкове, колкото неговия Многоникие, лейди! А и хората не обичат да им казваш лоши неща, къде по-добре е да си говорим за птичките и тревичките и как, като се прегърнем и не "хейтим", ерго нямаме различно мнение от ъъъъъп и мажоритарите са ни супер, всички в живота ни (и на борсата) ще цъфне и ще върже.

Чудя се дали да не стана мейнстрийм - ще пиша навсякъде как всичко цъфти, как правителството ни е супер, как Ганьо е прост, затова не разбира великите Му помисли, как можоритарите ни са супер и само хектърите и лузърите губят пари на БФБ и т.н. Мисля, че тогава ще съм сред най-вървежните форумци Даже мога да си създам и нов ник 4Джи, че 5Джи не е готино
    Това го пробвах преди години във форумите на Дневник. Баннаха ми ника за постоянно. Не ми стана ясно защо.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

Да, със сигурност не държиш монопола над лумпенизацията, но притежаваш мажоритарния пакет!

п.п. само перифразирах твоята фраза за идиотията, но и този приз го заслужаваш
      Но твоят пост няма да натрупа толкова лайкове, колкото неговия Многоникие, лейди! А и хората не обичат да им казваш лоши неща, къде по-добре е да си говорим за птичките и тревичките и как, като се прегърнем и не "хейтим", ерго нямаме различно мнение от ъъъъъп и мажоритарите са ни супер, всички в живота ни (и на борсата) ще цъфне и ще върже.

Чудя се дали да не стана мейнстрийм - ще пиша навсякъде как всичко цъфти, как правителството ни е супер, как Ганьо е прост, затова не разбира великите Му помисли, как можоритарите ни са супер и само хектърите и лузърите губят пари на БФБ и т.н. Мисля, че тогава ще съм сред най-вървежните форумци Даже мога да си създам и нов ник 4Джи, че 5Джи не е готино
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

За октомври чертаеше дестки хиляди починали, ако няма затваряне
        Чак пък десетки не мисля че съм казвал. Моделът който съм си направил дава 7000 най-много починали на месец, ако няма никакви мерки.

Коментар

И с това можеш да се гордееш, предвид факта, че не можеш да сътвориш нещо на база собствения си капацитет

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

голяма грешка съм направил, сбъркал съм с два месеца.

Ти нещо позна ли изобщо
            За октомври чертаеше дестки хиляди починали, ако няма затваряне

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

Не съм нито веган, нито месо не ям! На слънцехранене съм!
              Защото иначе щеше да има противоречие, не взимаш ваксини тествани и правени за хора, пък да консумираш месо, където се слагат ваксини които не са тествани за хора.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

Ей, за малко я изтървах тая тема и колко агресирала тук лумпениадата...
                Да, със сигурност не държиш монопола над лумпенизацията, но притежаваш мажоритарния пакет!

Коментар

Добре, да оставим ваксините, кажи сега веган ли си. Или ваксините в животните не те притесняват
                  Не съм нито веган, нито месо не ям! На слънцехранене съм!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                    Ей, за малко я изтървах тая тема и колко агресирала тук лумпениадата...
                    а, ето и психиатъра се появи да ни освидетелства, я ни направи по 1 профил да разберем колко непоправимо много са ни увредени мозъците пък и да научим нещо за себе си
                    Last edited by Асо Пика; 03.12.2020, 15:28.

Коментар

Не си спрял да рисуваш апокалиптични картини.

Колко си познал? Това ти е от 6ти август, имаш и по-мрачни
                      голяма грешка съм направил, сбъркал съм с два месеца.

Ти нещо позна ли изобщо

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

Втори пост латерна! Има ли смисъл да ти отговарям? Айде напиши го сега още веднъж, да се потретиш!
                        Добре, да оставим ваксините, кажи сега веган ли си. Или ваксините в животните не те притесняват

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie

Ами 2500 някъде бяха, познал съм с други думи. И ако моите постове са за да се намалят починалите, твоите са за да се увеличат. Та не знам, явно усещаш някъде вътре в теб да се пробужда от време на време мрачни желания за нарушаване на табута
                          Не си спрял да рисуваш апокалиптични картини.

Колко си познал? Това ти е от 6ти август, имаш и по-мрачни

Първоначално изпратено от ravnovesie
                          И най-неприятното е че съм сигурен че и той напълно осъзнава че говори глупости, но това не го спира.

Реално към края на август заразените ще са над половин милион. Към момента са почти сигурно над 150 000. Към края на септември ще са почти 2 милиона. Само починалите тези два месеца може да са над 3000. голямата част от тях през септември. Ок няма досатъчно тестове и може да се окаже че една малка част от заразените са открити. Но те и хоспитализиланите ще минат 5000 към края на септември. Само тях ли прогнозира да тестват че да се получат тези негови прогнози.

Коментар

• Ей, за малко я изтървах тая тема и колко агресирала тук лумпениадата...

Коментар

Това че не ме интересува твоя избор, не означава че не се радвам всеки път когато кажеш че няма да си сложиш ваксина. Като анимационно филмче изглежда.
                              Втори пост латерна! Има ли смисъл да ти отговарям? Айде напиши го сега още веднъж, да се потретиш!

Коментар

• Първоначално изпратено от Асо Пика

на тоя Money другия му ник е доктор Ваткинов ли към беше нещо такова, и тоя в всека тема на всека манджа мерудия, ама те от ЛГБТ всички са такива
                                тоя разбира от всичко - акции, борси, злато, вируси следи го по темите
                                Имаше преди един, който се изяваваше като някакъв начинаещ финансов "журналист"! Учил се бил...

Подозирам, че е същия! В последствие изведнъж стана спекУлантИн и разбирач борсов, голям!

Това е едно дребнаво човече, което освен ограничено интелектуално, е и много злобно!
                                Когато същия е лишен от състоятелност в троленето си, започва да обижда и да се изявава като елементарен индивид, даващ нелепи квалификации!

Достоен човек никога няма подобно поведение! Не е въпроса дали е умен или тъп! За мен като човек не е стока!

Коментар

X