IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Не беше риторично. Просто ако случайно съм засегнал твоя комплекс за малоценност маскиран като превъзходство на бялата раса не мисля че се включва в това което имах в предвид под навредил
    Айде пак, един тон глупости. Съжалявам, че съм засегнал комплекесите ти за непогрешимост, особено пък в тема, за която нямаш никаква квалификация да пишеш, обаче аз не ти казвам къде да се изявяваш, просто въпрос на възпитание. Като гледам и на други хора им даваш наклон какво да правят. Какво да направя като на някои хора им липсва доброто възпитание, както и правилното изразяване, но това е друга тема. Зададе въпрос за форума, отговорих ти и се почна да показваш компелкси и да пишеш несвързани тъпотии за комплекси, расизъм и т.н. обиди.
    Хайде, обещавам повече да не ти отговарям, можеш да напишеш последен мнение, за да не засегнем някое друго твое комплексче.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
      Аз не съм твърдял, че има по-тежки странични ефекти от наблюдаваните. Тъй като ти твърдиш, че има такива то е логично ти да докажеш твърденията си. Елементарна логика. Това, което искаш ти е все едно да ти гарантирам, че утре докато пресичаш на пешеходна пътека някой пиян шофьор няма да те блъсне с колата и да те убие на място. Опитай се да мислиш с логика. Съпостави от една страна доказаните странични ефекти на ваксината и от друга страна доказаните ефекти на ковида. Не е сложно. В случай, че има други странични ефекти освен наблюдаваните в клиничното изследване фаза три трябва да ги посочиш и докажеш. Тогава мнението ти ще е логически издържано и полезно. Това което ти предлагаш е никога повече до живот да не излизаш от вас, защото има риск пиян шофьор да те блъсне с кола. Никога повече да не летиш със самолет защото може да падне. Никога да не се качваш на ски защото Шумахер се контузи. Може да продължа до безкрай.
      Ваксините не са изпитани по стандарт. Не са минали задължителните изпитания при животни! Не е минало изпитанието на времето за дълготрайни негативи!

Ползването на тази ваксина е стреляне в тъмното! Ако някой прави догадка, че може да няма тежки странични ефекти, би било същото като някой да прави догадка, че вируса ще започне да отшумява.... Това са догадки и зад двете тези не стои фактология!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

в същите статии, които си чел за зачервяването, пише и за треска, за вдигане на температура 39-40 градуса
        Не ви прави услуга неглижирането

За изключително краткия срок за пускане на ваксина, извън всякакви приети норми досега, има и по-сериозни оплаквания
        https://www.sciencemag.org/news/2020...rial-volunteer
        А, намерила се е една печка подкокоросан да твърди че има проблеми и да гушне малко инфлационни рупии. Па то било от ваксината. Neurological disturbance - нека го докаже. Те много печки там, как не извадиха поне 1000 души да знаят що водят дело.
        Неофициални драсканици и опити да се гушнст кинти ще има. Заболи го зъб, окапе му косата, от ваксината ще е.
        Last edited by bulgarian lev; 07.12.2020, 00:33.
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

А ти чела ли си листовката на някое лекарство? Ако я прочетеш, ще ти се отще да го ползваш.
          Точно така! Затова спрях да ползвам лекарства.
          И няма основателна причина сега европейско правителство, подчинено на неясни и често променящи се препоръки на СЗО да ме задължава да се ваксинирам срещу коронавирус!

Коментар

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение

Мисля, че не е твоя работа да ми казваш къде да пиша. Все пак отговорът ми беше насочен към написана от теб глупост. Не знаех, че питаш риторично. Е, това не значи, че ще си отварям работа да обсъждам всяка подобна тъпотия, която си изцвъкал тук, може да си спокоен.
            Не беше риторично. Просто ако случайно съм засегнал твоя комплекс за малоценност маскиран като превъзходство на бялата раса не мисля че се включва в това което имах в предвид под навредил

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Къв нос бре, ти филма от оная вечер ли гледа. Точно така, почесваш си мозъка през носа и си чипиран форевър. Хахаха, бре как не бех прилеп по-добре, интелигенти хомо сапиенс кви ги дрънкат. И тва държава ще праи. Нема се смеете на Бойко ей, вие сте класи над него.
              Малииии, записвам си бисерите ви. Студентите ще ги учат, да знаете! Хахахаха.
              пише ги как се поставят ) сега ако го намеря ще ти го копна се ти се смеят
              Last edited by X_Y; 07.12.2020, 11:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

Ти от къде знаеш какви може да са най-тежките странични ефекти, гербаджисйка калинка такава?
                Аз не съм твърдял, че има по-тежки странични ефекти от наблюдаваните. Тъй като ти твърдиш, че има такива то е логично ти да докажеш твърденията си. Елементарна логика. Това, което искаш ти е все едно да ти гарантирам, че утре докато пресичаш на пешеходна пътека някой пиян шофьор няма да те блъсне с колата и да те убие на място. Опитай се да мислиш с логика. Съпостави от една страна доказаните странични ефекти на ваксината и от друга страна доказаните ефекти на ковида. Не е сложно. В случай, че има други странични ефекти освен наблюдаваните в клиничното изследване фаза три трябва да ги посочиш и докажеш. Тогава мнението ти ще е логически издържано и полезно. Това което ти предлагаш е никога повече до живот да не излизаш от вас, защото има риск пиян шофьор да те блъсне с кола. Никога повече да не летиш със самолет защото може да падне. Никога да не се качваш на ски защото Шумахер се контузи. Може да продължа до безкрай.

Коментар

в същите статии, които си чел за зачервяването, пише и за треска, за вдигане на температура 39-40 градуса

За изключително краткия срок за пускане на ваксина, извън всякакви приети норми досега, има и по-сериозни оплаквания
                  А ти чела ли си листовката на някое лекарство? Ако я прочетеш, ще ти се отще да го ползваш.

Коментар

Потърси сега какво е точно това състояние за което ги обвинява. И дали пък индиец в Индия не е по вероятно да се натрови с нещо от Индия, от колкото от ваксина дадена на още десетки хиляди и никой друг нямал подобен проблем.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Ваксината не се поставя на ръката!!! Капки в носа са .. като във филма зараза.. поне тези дето са предвидени за нас. Според мен е нищо особено.. целта и е друга...повече контрол над хората.. разделяне и т.н...не ваксината... а тъпотиите дето ще последват..
                      Къв нос бре, ти филма от оная вечер ли гледа. Точно така, почесваш си мозъка през носа и си чипиран форевър. Хахаха, бре как не бех прилеп по-добре, интелигенти хомо сапиенс кви ги дрънкат. И тва държава ще праи. Нема се смеете на Бойко ей, вие сте класи над него.
                      Малииии, записвам си бисерите ви. Студентите ще ги учат, да знаете! Хахахаха.
                      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Не, за крантините отдавна писах че вече са безсмислени. А за ваксините просто оспорвам здравия ви разум. Това е доста различно от това да казвам да спреш да пишеш. Пиши си. А аз ще продължавам да подлагам под съмнение разума ви
                        Нищо не разбираш от кражби и управление... Карантината е защита на Държавата.. от толко много кражби навсякъде по цял свят е едно и също.. затова и постъпват еднакво.. Идва грип Х5 .. почват да се трупат болни.. болниците не могат да ги поемат и става хаус, Овцата губи доверие в ДЪРЖАВАТА.. вече няма държава.. от там насетне можеш да си представиш какво ще последва.. А така маските, тестовете, карантините... тъпотиите безброй ...все едно правят нещо.... и изведнъж Хората са виновни... А да не пиша в момента какво е ...всичко дето може е яхнало вълната с Пандемията, там са парите!!!

Коментар

Мисля че е по добре да пишеш тези неща в темата за политика или там където в момента се дискутират глупости
                          Мисля, че не е твоя работа да ми казваш къде да пиша. Все пак отговорът ми беше насочен към написана от теб глупост. Не знаех, че питаш риторично. Е, това не значи, че ще си отварям работа да обсъждам всяка подобна тъпотия, която си изцвъкал тук, може да си спокоен.

Коментар

Да и тези ваксини имат както писах. Просто зачервяване на ръката за един ден е ниска цена за избягване на ковид пневмония

Коментар

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение

Писал си "форум", а форумът е с много теми. Форумът не е ковид темата. Научи се да се изразяваш правилно, после може да преминеш на кратък курс по етика и общуване, вероятно има шанс и да се научиш на така прокламираните от соросоидите ценности и в последствие ще разбереш дали е редно да наричаш хората расисисти, както и дали това е просташка проява или не. Всъщнст типично за хората с кофти възпитание е да почнат да обиждат когато нямат доводи и сами знаят, че фактите говорят в техен ущърб.
                              Мисля че е по добре да пишеш тези неща в темата за политика или там където в момента се дискутират глупости

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                                Тоест защото си човеколюбив избираш летален изход за 0,5% от заразените с корона вирус, изолация и бедност за останалите защото някаква част от хората може да получат зачервяване на ръката?
                                Ваксината не се поставя на ръката!!! Капки в носа са .. като във филма зараза.. поне тези дето са предвидени за нас. Според мен е нищо особено.. целта и е друга...повече контрол над хората.. разделяне и т.н...не ваксината... а тъпотиите дето ще последват..

Коментар

Working...
                                X