IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение

д-р Милко Тошков беше изключителен човек и можеби най-добрия билкар в България. Просто и двамата с жена ми останахме в шок като разбрахме. Никога не съм го споменавал във форума за да не му правя реклама, но просто... това което се случи, нямам думи... и някакви нещастни човечета тук във форума продължават да ни обясняват как Короната е "измислен вирус" и не бил опасен.

Лека им пръст на починалите! Вечна им памет!
    Дошло им е времето!

От вирус, да! И други си отиват всяка година! От вирус!

Тук - и в тема коментираме тазгодишният (опасен!) вирус! Коментираме!

И всеки има право на мнение!

Защо в минали години не сме правили тема за вирус, който е отнемал човешки животи? И не сме споменавали тия изгубени (от вирус!) - човешки животи? И не, че не уважаваме тия хора!

Все пак, имаме нов вирус! Колко да е нов, като ПАК отнема човешки животи!

.................

АВе, пич! А да заемеш, да се успокоиш вече!

Лека им пръст на хората, на които им е дошло времето!

Всички вървим натам!

....................

Дали и Боко не е разсъждавал по подобен начин? Министър-председстелят НИ ПРОФУКА няколко летни месеци, през които МОЖЕ БИ здравната ни система би била укрепена, а лекари и мед.персонал - стимулирани навреме!

Дали тия мерки ЩЯХА да помогнат? Според мен - да!

А какво казват днес хората във форума - това е тяхно право! Как ще разберем ние посланията ИМ - това е наше решение!

Поклон пред паметта на починалите!

Живите имат мнението си и решават своето бъдеще!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
      Във всяко едно демократично общество е добре да има обществени дебати, а решенията да се взимат така, че да се следва волята на народа!
      Проблема е, че хората се отучиха да мислят (някои дори не са се научили) - всичко взимат на готово от нета. А в днешната помия от (дез)информация, това не води до нищо добро. Липсва им усещането за механиката на нещата, и за това по-кресливите взимат превес, дори и да не са прави. Бочко и перчема са перфектния пример за това.

п.п. да не си Мишо шамара?

Коментар

.....

Не мога да разбера защо ми еруптираш, при положение, че ти може да си се пазиш, а аз ако не искам да се пазя си е лично мой избор!

Ако приемем, че аз съм "идиот", потенциално много хора от форума може да се окажат, "зелени еуглени"!

Не мисля, че някой тук е идиот.
        Но, нямаш никаква идея относно вируса.Лежите на суха статистика.
        Вируса съществува.Взима жертви постоянно, изборно.
        Не само с придружаващи заболявания.Здрави прави хора си отиват.
        Защо, нямам идея.Умират, забележи..от КОВИД.
        Поразява белия дроб до такава степен, че е невъзможно да се възстанови.
        Хубавото е, че и при лошите случаи има проблясъци, адекватно своевременно лечелие и т.н.
        Познавам хора, които си отидоха от тази помия, а всичко останало го знам от първо лице единствено число.
        Единственото което засега е ефикасно, е превенцията.Правилата са ясни.
        ПСР, карантина , лечение.За съжаление Бай Ганю е свикнал да прецаква системата(макар и с няколко дни в къщи).
        По важното е, че не "балък".А селските хитреци, които са над правилата, андрешковците и дребните душици-да го духат в прав текст.
        Заради "изкълчено" самосъзнание си отиват хора.
        Айде със здраве.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Твоите мнения са много пристрастни!

Какво имам предвид!

Отново споменаваш "инсулт и някаква възраст..."

Друг път си споменавала за инсулт в различни ситуации... (напр. - при секс)...

Днес научих, че кардиолозите те опровергават!

Новината : при един или повече полови актове (СЕДМИЧНО!) - рискът от инфаркт намаляваЛ с 29% !

Кардиолозите са доказали тоя факт! (не съм го измислил аз) ..., но ти внушаваш друго на съфорумците...

Мъжете трябва да освободят тестостерона и общо взето вредните андрогени. Намалява риска от сърдечно-съдови инциденти. Сексът е здраве.
          За жените също е полезно, макар че физиологията на оргазма при жените не е изяснена и днес. Трябва да има някаква роля...все пак. А и при тях има клиторен и неклиторен оргазъм (няколко вида, да не ги изброявам...също и полиоргазмени жени има които изпитват по няколко оргазма при един полов акт...но това се харесва на слона) , много по-сложна е женската сексуалност от нашата.
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от neptun266 Разгледай мнение

Човек, спри се, имай милост към сърцето ми-пак на виц ме избива(за последно уж)
            -Ще те интегрирам, да знаеш
            -Не можееееееееееееш, аз съм еx
            Е тогава ще те диференцирам!

Коментар

Ти си някакъв абсолютно неинформиран идиот... а хората които лично познаваме и берат душа в болницата.... и те ли участват в цялата "измама"?!

Прекаляваш с глупостите, вземи се кротни малко, според мен не живееш изобщо в България или живееш в някое мазе и не познаваш никого, нямаш приятели, колеги и тн. На този етап само абсолютни олигофрени си мислят, че вируса е измислица и не е опасен. Аз лично познавам човек, който бере душа вече цял месец в Пирогов и не се оправя.... и това с връзки, за обикновен човек никой няма да го лекува цял месец.

Това не е нито пневмония, нито грип, чукай на дърво да не се срещаш с това нещо. Да някои хора го карат леко и безсимптомно, но други умират.

Д-р Милко Тошков почина от КОВИД 19... и той ли заради НОЩ, го направи това. Един от най-известните билкари в България (ако не и най-известният) . Аз съм потресен, защото съм ходил при него и ми е помагнал за болест, която докторите дори не можеха да диагностицират... само не ми казвай че си е отишъл от нещо друго. Човекът който преди 10 години ме накара да повярвам че билките са по-добри от лекарствата и вече го няма...

Някакъв си форумен нещастник Майк Флорида... знае по-добре. Нищо не знаеш... ако бях на мястото на модерите отдавна да беше изчезнал в небитието с перманентен бан завинаги.
              Виж сега моето момче, аз разбирам, че разглеждаш себе си като НЕидиот и интелектуално надарен индивид, но е хубаво, да има различни мнения във форума, а ти да доказваш тезите си през аргументи, а не през заглушаване на различните виждания!

Не разбирам защо е тази ерупция и квалификации към мен, при положение, че ти имаш пълната възможност да убедиш читателите на форума, през аргументи и прекрасните ти постове! Какво значение има написаното от мен тогава?

Във всяко едно демократично общество е добре да има обществени дебати, а решенията да се взимат така, че да се следва волята на народа! Никой няма право да казва, аз ще решавам вместо теб, ти си тъп и не може да решаваш! Или пък аз мисля за твоето здраве и живот и затова ти налагам еди кое си...

В случая се получава така, че по перверзен начин хора като теб смятат, че могат да дирижират живота на останалите! Ти имаш пълната свобода да правиш за себе си каквото искаш! Остави тази свобода и на останалите хора!

Възможно ли е докато ти смяташ, че хора като мен нямат емпатия, ТОЧНО ти да си този, който е лишен от такава?
              Възможно ли е ако си над 55-60 години или си на държавна работа или от тези с незасегнати доходи, потенциално от това, което си написал изглежда и да си хронично болен.... та от всичко това, потенциално възможно ли е ако ти се живее и се страхуваш от този вирус, ти да не може да погледнеш от очите на някой млад, със засегнати доходи и без хронични заболявания? Сигурен ли си, че ти имаш реална емпатия към тези хора?
              Не на последно място има хора, които не се страхуват особено от смъртта и такива, които много се страхуват. Ако ти си от вторите, а има много хора от първите, които ценят преди всичко свободата си на живот, дали имаме право да отсъдим, че ти си този, който трябва да вземе решението! Как да се живее!

Ето примерно, ако тук правилно са превели статията от авторитетното списание, дават Х3 повече смъртност от грип.
              https://www.dnes.bg/koronavirus/2020...t-gripa.473799

Аз съм склонен да допусна, че тя е Х5, но дори и Х5 за много хора би било приемлив риск и е добре да се види какво е мнението на мнозинството! Разбира се, който много се страхува от вируса или смята, че е застрашен има пълното право да взима мерки за себе си каквито намира за добре!

Вируса е ИЗМАМА, в частта на преекспонираната опасност, за мен, както и фалшивата истерия, която не оправадава смъртност Х5, спрямо грип от стандартна година!

Разбира се щом има вирус със смъртност Х5 на грип, ще има и повече умрели! Ако ме питаш дали сега смятам, че има реално повече умрели или всичко е измама. Аз ти казвам, че въпреки надписаните случаи, ДА, има повече умрели! Въпроса е обаче, дали това Х5 би следвало да парализира цялото общество! Това е дебата! За мен не трябва!

Не мога да разбера защо ми еруптираш, при положение, че ти може да си се пазиш, а аз ако не искам да се пазя си е лично мой избор!

Ако приемем, че аз съм "идиот", потенциално много хора от форума може да се окажат, "зелени еуглени"!
              Last edited by Mike Florida; 18.12.2020, 18:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                Всичко е матеметика. Ето, и в темата пишат маргинали, които могат да се интегрират в социума, колкото еx.
                Човек, спри се, имай милост към сърцето ми-пак на виц ме избива(за последно уж)
                -Ще те интегрирам, да знаеш
                -Не можееееееееееееш, аз съм еx

Коментар

• Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнение

Но да се върнем на короната - изпроси си един холтер да ти турят, не всичко се хваща само с кръвни изследвания. Иначе наистина може нещо да е на нервна основа.
                  Мдааа, добра идея, ако скоро не се подобря(да смениш ника, ей). Това с гаденето, е което ме мъчи. Даже не толкова тежестта в стомаха. Личната ми прави ЕКГ и каза, че нещата са перфектни. На въпроса ми може ли все пак да има проблем, който да не излиза на уреда и да трябва да посетя кардиолог ме успокои, че няма нужда за сега. Но в главата все се въртят въпроси-малки, гадни, тегави, от сорта на “ ами, ако все пак........ Както отговаря един приятел на обичайното "Да сме живи и здрави" : Абе, да сме живи, че много здрави си отидоха.

Коментар

• Първоначално изпратено от neptun266 Разгледай мнение
                    Бреййй, ако знаех че от един виц за sin ще обърнете темата на математика, да си бях траял.
                    Всичко е матеметика. Ето, и в темата пишат маргинали, които могат да се интегрират в социума, колкото еx.

Коментар

д-р Милко Тошков беше изключителен човек и можеби най-добрия билкар в България. Просто и двамата с жена ми останахме в шок като разбрахме. Никога не съм го споменавал във форума за да не му правя реклама, но просто... това което се случи, нямам думи... и някакви нещастни човечета тук във форума продължават да ни обясняват как Короната е "измислен вирус" и не бил опасен.
                      Мани го форума, отварят хотели и ресторанти за купони по празниците. После не в болниците ще свършат леглата, а в гробищата местата.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Просто си пропуснал, че коренуването не е инекция. Затова примерът ти е тъп.
                        То примери, които се дават на контролни на децата в 8-и клас, няма как да са остри. Ма аз поне си признавам, че съм тъпо парче и не ги разбирам тия работи.

Нептуне, то има такава тема - "колко са полезни....", ама там скука. Явно не са полезни То и тука е скука, а и на някои хора нервите вече сдават...
                        Но да се върнем на короната - изпроси си един холтер да ти турят, не всичко се хваща само с кръвни изследвания. Иначе наистина може нещо да е на нервна основа.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Кой искаше да има умрели известни личности? Ето още един:

от коронавирус почина зам.-председателят на партия НФСБ и съпредседател на парламентарната група на „Обединени патриоти” Валентин Касабов

Коментар

• Бреййй, ако знаех че от един виц за sin ще обърнете темата на математика, да си бях траял. Или да отворим нова тема "Математиката в живота..... и колко е важна", но там само от интеграл нагоре. Пък ако има и маниаци- може направо булева алгебра. Пу-пу, добре че сте от старата школа. С това подрастващо Tik Tok поколение, направо не ми се мисли.
                            Но нека се върнем към темата за короната. Само Тъпо Парче(ма как са прайш ) сподели нещичко дочуто за пост ковид оплаквания. Никой ли от прекаралите вируса, форумци, няма оплаквания? Ей, Дзверове ще излезете- само бикове и мечки тука. И тук-таме, някой като мен за цвят. Аз тогава да добавя още малко симптоматика от днес- събудих се в 6 от гадене в стомаха и пулс като на преследван заек. Та с надежда, че ще намеря за какво да се хвана, си пуснах и хормони на щитовидна(то от по-общите кръвни само това пропуснах пред 2 дена)+B12. Ма и там греда- всички стойности по средата. Обяснението "на нервна почва е", хич не ми допада, но всички доктори ми казват - кво да прайш, кУрона. Едва ли на някой му пука де, ама реших да споделя, та ако му дойде до главата да знае-не е сам в борбата.. Бъдете здрави.

Коментар

Ти си някакъв абсолютно неинформиран идиот... а хората които лично познаваме и берат душа в болницата.... и те ли участват в цялата "измама"?!

Прекаляваш с глупостите, вземи се кротни малко, според мен не живееш изобщо в България или живееш в някое мазе и не познаваш никого, нямаш приятели, колеги и тн. На този етап само абсолютни олигофрени си мислят, че вируса е измислица и не е опасен. Аз лично познавам човек, който бере душа вече цял месец в Пирогов и не се оправя.... и това с връзки, за обикновен човек никой няма да го лекува цял месец.

Това не е нито пневмония, нито грип, чукай на дърво да не се срещаш с това нещо. Да някои хора го карат леко и безсимптомно, но други умират.

Д-р Милко Тошков почина от КОВИД 19... и той ли заради НОЩ, го направи това. Един от най-известните билкари в България (ако не и най-известният) . Аз съм потресен, защото съм ходил при него и ми е помагнал за болест, която докторите дори не можеха да диагностицират... само не ми казвай че си е отишъл от нещо друго. Човекът който преди 10 години ме накара да повярвам че билките са по-добри от лекарствата и вече го няма...

Някакъв си форумен нещастник Майк Флорида... знае по-добре. Нищо не знаеш... ако бях на мястото на модерите отдавна да беше изчезнал в небитието с перманентен бан завинаги.
                              Кой искаше да има умрели известни личности? Ето още един:

от коронавирус почина зам.-председателят на партия НФСБ и съпредседател на парламентарната група на „Обединени патриоти” Валентин Касабов

Коментар

С Ковида върви КОЛОСАЛНА ИЗМАМА! Повечето хора не се замислят около детайлите и просто ядат л*йната от кретените НОЩ или медийните глупости!

Коментар

Working...
                                X