IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Седларов Разгледай мнение

Андьо , шматко безподобна

В поста на Корективния нямаше нито една обида. Може на някой да не харесва какво пише , но обиди - няма.

Имаш нещо лично ли , или просто си раболепничиш по поръчка.

Някой(я) се е оплакал(а) и момата взела, та изтрила, ничтоже сумняшеся. Просто защото може.

Представяш ли си светът да се управлява от емоционалните женки?

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
      Вие екипирахте ли се? Аз още чакам маски 3M от Германия.
      Днес дъщеря ми видяла случайно маски в аптека и взела за нейни познати. Предложи и на мен, но отказах. Ние не носим маски за някакви си ежегодни грипове.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Когато Орсън Уелс е написал радиопиесата - "Война на световете", полезен съвет ли е дал или е изплашил хората?
        Въпрос на гледна точка. Не знам дали е бил полезен, защото не съм пряк участник в събитията. Знам за какво говориш защото съм чела за масовата психоза, която е настанала след излъчването на въпросната радиопиеса, но нямам мнение. Каквото знам за въпроса съм го чела или са ми го разказвали. Не мога да преценя, а и не намирам връзка със сегашната ситуация. Ако някой не е разбрал, моята теза е че няма нужда от всяване на паника в този момент.
        Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен

Коментар

• Първоначално изпратено от vsic4ko_e_otnositelno Разгледай мнение

Не работя за короната.Никоя паника не е нужна. Темата се чете от десетки хиляди хора, които се чудят какво да правят. Паниката е лош съветник и не води до нищо хубаво. Нямаме нужда от допълнителен стрес. Темата е създадена, за да даде полезни съвети,а не да панира хората.
          Когато Орсън Уелс е написал радиопиесата - "Война на световете", полезен съвет ли е дал или е изплашил хората?

Коментар

Диктатурата е необходима, за да има кой да завари на хората вратите за превенция.
            Пази боже от такава превенция. Когато престанем да бъдем хора, превенцията никому не е нужна.
            Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

А коя точно паника е ненужна? Паниката, която отсъстваше през януари в Китай, или пълния непукизъм на италиянците които изпозаразиха половината свят?

Да не работиш за короната?
              Не работя за короната.Никоя паника не е нужна. Темата се чете от десетки хиляди хора, които се чудят какво да правят. Паниката е лош съветник и не води до нищо хубаво. Нямаме нужда от допълнителен стрес. Темата е създадена, за да даде полезни съвети,а не да панира хората.

Коментар

• Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение

Прочетох пак поста ти, който първоначално цитирах, и видях, че не съм го чел правилно: "преди да отиде в Шри Ланка" вместо "преди да СИ отиде".
                Съжалявам.

Коментар

Междувременно, изчетох доста от коментарите по темата. Не мога да си обясня как с такава лекота се изказват мнения от типа на това, че най-добре е да въведем диктатура, диктатурата била единственото решение и тем подобни.... Всичко това е породено от страх, който сковава мислите и пречи на реалната преценка. Не се страхувайте и мислете.
                  Диктатурата е необходима, за да има кой да завари на хората вратите за превенция.

Коментар

Случката е от 2008 г. Не знам какво е било 1956 г., може би баща му е давал тогава интервю.
                    Прочетох пак поста ти, който първоначално цитирах, и видях, че не съм го чел правилно: "преди да отиде в Шри Ланка" вместо "преди да СИ отиде".
                    Съжалявам.

Коментар

Не е до имидж, вечно му е отворена пастта на алигатор и парите ми бягат. И мъртвият крокодил е опасен.
                      Не е опасен. Ти си мислиш, че е опасен

Коментар

• Междувременно, изчетох доста от коментарите по темата. Не мога да си обясня как с такава лекота се изказват мнения от типа на това, че най-добре е да въведем диктатура, диктатурата била единственото решение и тем подобни.... Всичко това е породено от страх, който сковава мислите и пречи на реалната преценка. Не се страхувайте и мислете.

Коментар

• Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение

В биографията му се казва, че се е преместил в Шри Ланка в 1956-та, а 2008 е умрял на 90 години.
                          Не малко преди да отиде е дал интервюто, а малко преди да си отиде - 2008г. За едно "си" се разкрачихме с 50 години.

Коментар

Н Някави безумни статистики, които незнаем дали са верни, но звучат достоверно, няма как да ми повлияят. Опитвам се да предпазя хората от ненужна паника.

А коя точно паника е ненужна? Паниката, която отсъстваше през януари в Китай, или пълния непукизъм на италиянците които изпозаразиха половината свят?

Да не работиш за короната?

Коментар

И с какво толкова е ценна крокодилската кожа, извън имиджа? Като не е от крокодилска кожа, а от някакви други активи, голям праз.Светът няма да свърши
                              Не е до имидж, вечно му е отворена пастта на алигатор и парите ми бягат. И мъртвият крокодил е опасен.

Коментар

Случката е от 2008 г. Не знам какво е било 1956 г., може би баща му е давал тогава интервю.
                                В биографията му се казва, че се е преместил в Шри Ланка в 1956-та, а 2008 е умрял на 90 години.
                                Last edited by 78-10; 03.03.2020, 23:53.

Коментар

Working...
                                X