До всички кретени, които се гъбаркат: Да не дава Господ някой ВАШ близък да се спомине от тая гадост. То не че сега разбирате но, да не ви се налага на свой гръб да разберете, що е ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от grisow Разгледай мнение
Матеев предусеща, че иде времето, когато ще го спукат от подигравки, та бърза да раздава квалификации, преди да се е спукал неговия балон.Браво, има много стойностни мнения по темата - поздравления. С изключние на женицата, дето е доказала, че само глупостта и вСелената са безкрайни, както и трипъл мастъра Матейко, всички други сме адекватни. Даже и равновеско взе да се усеща, ма няма да му се размине бъзика де, той ще си е по дифолт. Поздравления и за Майк Флорида - също много стойностно мнение. В понеделник отивам до Варна за едно събитие - да видим как ще са хората там. Иначе в София всичко си е ток - 5 мола обиколих за последните два дни, че децата ги няма, та сме си жик так с жената, един с маска нямаше. Във Фантастико спокойно, няма нерви, няма дефицити, както се очакваше тук, и т.н.
И пак наздраве - вчера приключих едно пълнолетно, днес ще прилапам ново, че жената стана дабъл пълнолетнаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение
стига са подмазвабе. няма да ти даде пари за глупостите. културно и матейчо ти каза че си измамник а не откривател
бухааххахахахахах
мерси
Обаче, магаре-магаре (колко да е магаре?) и той има очи и вижда, кой е идиот...Last edited by Pyramid; 08.03.2020, 13:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от grisow Разгледай мнениеИмаш предвид Коктейл Молотов, май.
Напалмът е срещу хора и здания от леснозапалим матрял.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Според мен се е укрил в бункера, кльопа заешко и скучае, та пише дълги тиради. Майтапът на страна, но короновирусът сякаш усети, че в Габрово са най-готови да се преборват с него. Та реши право там да се настани. Срещу бункера на Матеев. И сега се гледат строго през процепа.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от grisow Разгледай мнениеИмаш предвид Коктейл Молотов, май.
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеРеално погледнато 2 неща се изпускат с Короната, които към момента не са ясни!
1. Ако смъртността при установено заразените е 3,5%. Колко е смъртността при общо заразените, които обаче не са установени, защото са го прекарали с много леки симптоми! Може да е много ПОД 1%. Така погледнато всички бакалски сметки, че видите ли ако в БГ се заразят 1 000 000, щели да умрат 35 000, са несериозни. Лично за мен ако при установено заразените смъртността е 3,5%. Ако имаме общо заразени 1 мил. цялостната смъртност би била много под 10К. Навярно не повече от 5-6 хиляди!
2. Втори много важен въпрос е, при обща циркулация на вируса, дали изобщо е възможно, да се заразят 1 000 000, дори и в контакт с виросоносещи агенти! Множество хора, изобщо не могат да се заразят, та ако ще и болен да им се изплюе в устата.
През изминалите дни съм прицъквал темата и не знам, защо никой няма критичното мислене, за да може да си зададе горните 2 въпроса!
Пишат се какви ли не щуротии!
Едните ще слагат "каски" и влизат в бункерите, другите пък казват, че никакъв проблем няма и обявяват първите за кретени!
Проблем има, но все още не знаем мащабите! Аз бих изчакал още поне месец, за да направя някакви изводи, за себе си!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Напалма е доста надценен. До като бях в казармата ни учеха как да използваме коктейли с напалм за палене на танк. Ши,,,ния анк така и не се запали
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
И аз така. Това за деветте дена съм го чувал само от Xman. А той сигурно го е видял в някоя социална мрежа.
The analysis of 22 studies reveals that human coronaviruses such as Severe Acute Respiratory Syndrome (SARS) coronavirus, Middle East Respiratory Syndrome (MERS) coronavirus or endemic human coronaviruses (HCoV) can persist on inanimate surfaces like metal, glass or plastic for up to 9 days,Last edited by marketleverage; 08.03.2020, 12:30.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнениеВъпросът е защо след като жената от Габрово е приета на трети март с пневмония, чак сега е изследвана?
Това са 4-5 дена време през което, хората имали контакт с нея са го разпространявали.
Защо са я тествали изобщо, нали е само с пневмония, самотноживееща и непътувала никъде, нерискова група.
Къде е Матеев да расее мъглата, какво става в МБАЛ "Д-р Тота Венкова" ?
Това което го обявиха за епидемия "Грип тип Б" всъщност ще се окаже епидемия с Корона вирус!?
Решиха да изкривят истината за да тушират паниката.
Ама не могат да го крият вечно.
А между другото кога последно сте виждали военни и полицаи на чело на кризисен щаб за борба с вирусна епидемия?
А сега, познайте защо военните и полицията се занимават с тази епидемия?
В Плевен е пълно със Италиански студенти и туристи, за там е ясно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от grisow Разгледай мнение
Мога да му дам в помощ рецепта за домашно приготвяне на напалм.
Не е трудно, всичко е от битовите магазини.
- 1 like
Коментар
Коментар