IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
    Италианците имат притеснителна статистика от гледна точка на излекувани към умрели.Отдавам го на това че са застаряла нация и риска при възрастните хора е висок.Както и повечето европейски нации.
    По-надолу писах за тяхната висока смъртност.

Циркулират мнения из нета, че пишат всеки умрял на сметката на короно-вируса за да получат по-голямо финансиране от бюджета, щото правителството казало, че ще отпусне едни пари за борба с епидемията (къде 7 милиарда Евро). Нещо като нашите болници кога има едни пари за усвояване.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Колко млади има, не искат да си отменят почивките и ваканциите и сега с ниските цени на самолетните билети пътуват.
      Че сигурно и нарочно го правят, с надежда като се върнат да затрият бумърите

Коментар

• Италианците имат притеснителна статистика от гледна точка на излекувани към умрели.Отдавам го на това че са застаряла нация и риска при възрастните хора е висок.Както и повечето европейски нации.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
          Тежко и горко на малоумниците, защото те ще бъдат неподготвени до последния момент. Ще се сетят, че нещо не е наред с оптимизма им, чак когато им потекат сополите. И ще умрат с мисълта, че друг им е виновен.
          Матеев ти не можеш ли да разбереш че рано или късно ще се озовеш очи в очи с тоя вирус и кой кого.Неизбежно е.Никаква паника няма да ти помогне нито подготовка нито запаси...Клетви заклинания няма да помогнат.Паниката и страхът още по малко...Бог да ни пази.Наистина тябва да се укротиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Дай сега хората да вземат да се споминат, от страх. Живота продължава, ще има умрели, нормално, затова са вирусите, хищниците, лешоядите. Природа. От стадото умират, старите, немощни и болни животно, после стадото продължава напред. Това е живота. Какво сте взели да ревете, че чак и тема направили,за тоя грип. Смешна история.
            Ако се окаже, че е като Испанския грип или по-страшен? И вземе че върлува 2-3 години и затрие 2-3% от населението или па повече.

Тогава едва ли на някой ще му пука за икономическите последствия, щото те ще са още катастрофални.

Коментар

• Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение

много си прав грую . доктор ненков абсолютен пич каза че всякакви влогари блогари инфлуенсъри матейковци селенки и очилати пудмазвачи с карирани ризи трябва да се линчуват за привнасяне на стрес и паника в обществото .
              аз ще пия 2 ракии кой иска да се завива с юргана
              И дест да пиеш, все тая.

Коментар

Дай сега хората да вземат да се споминат, от страх. Живота продължава, ще има умрели, нормално, затова са вирусите, хищниците, лешоядите. Природа. От стадото умират, старите, немощни и болни животно, после стадото продължава напред. Това е живота. Какво сте взели да ревете, че чак и тема направили,за тоя грип. Смешна история.
                Казвал съм ти много пъти да не се мислиш за недосегаем.С тия приказки предизвикваш Бог.Види ми че ще го отнесеш четвъртит.

Коментар

Плевен и околните села да бъдат блокирани, и на жителите им да бъде забранено да влизат и излизат от там.
                  Само не забравяй че е въпрос на време и за София.Ако си мислиш че Красна поляна ще се размине в грешка си

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    Ха, ето го и тоя неострия ал4ен - като ти предложих бас, що отказа, "купувачо", нали беше убеден. Друг пък щял да ме съди (буахаха, така не се бях смял от много време - аз дори не те познавам бе, никчо, няма как да свържа ника с реална личност, как така те обиждам и клеветя /правиш ли разлика между двете, че правото не е лъжица за всяка уста/, иначе можеш да се консултиташ с адвокат за всяване на паника какво е наказанието ), но и него го е страх от бас (уж мЕлЕонери всички) - абе велика работа - явно човек наистина изкуква в определен период от време на своето физическо и умствено развитие, особено кагато се е наакал от страх. Жалко, че нямате топки (това не към дамите де, за тях е добре че нямат, а и си ги обичаме, дори и вСелена ), а явно и с математиката сте скарани и навсякъде ви се привиждат корони...

Апропо, ако правителствата не бяха толкова страхливи, сега нямаше да я има тази истерия - грип, като грип, нищо особено, дори не е заразен като стандартния. Обаче всички ги е страх, че ще бъдат обвинени, че не полагат грижи, ерго, ще загубят изборите, та давай карантии, пардон карантини и т.н. Не се пуска лесно кокала. Спирам за 3 дни, ако съм жив след това, пак ще пиша, за да се посмея на Копейко и ко.

И пак да кажа за пиенето - за някои хапчетата, за други - пълнолетни питиета.
                    Наздраве
                    много си прав грую . доктор ненков абсолютен пич каза че всякакви влогари блогари инфлуенсъри матейковци селенки и очилати пудмазвачи с карирани ризи трябва да се линчуват за привнасяне на стрес и паника в обществото .
                    аз ще пия 2 ракии кой иска да се завива с юргана

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
                      Не се спазват никакви мерки за превенция! Хората от седмици знаят какво е положението но се размотават напред назад както обикновено. Преди малко по ТВ новините ги показаха младите чалгаджичета се събрали в клубовете и заведенията в Габрово и празнуват. Като не са на училище все тая. Ще разпространяват вирусите на друго място. Нали простотията е безгранична. И това при положение че има грипна епидемия и потвърдена Корона зараза в този град с неизвестен брой преносители.

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
                        Не се спазват никакви мерки за превенция! Хората от седмици знаят какво е положението но се размотават напред назад както обикновено. Преди малко по ТВ новините ги показаха младите чалгаджичета се събрали в клубовете и заведенията в Габрово и празнуват. Като не са на училище все тая. Ще разпространяват вирусите на друго място. Нали простотията е безгранична. И това при положение че има грипна епидемия и потвърдена Корона зараза в този град с неизвестен брой преносители.
                        Така работят нещата за съжаление. Ще вземат да се стряскат като вземат да умират около тях.

При това не само у нас. Е в Чехия броя се увеличава, щото чехи ходили на ски в Италия взели да се връщат.

Оня ден имаше за Ливан, пуснали ги там в карантина студентите, те на ски хората пак се събират на гъсто.

Колко млади има, не искат да си отменят почивките и ваканциите и сега с ниските цени на самолетните билети пътуват.
                        Last edited by mathematician; 08.03.2020, 20:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          Ха, ето го и тоя неострия ал4ен - като ти предложих бас, що отказа, "купувачо", нали беше убеден. Друг пък щял да ме съди (буахаха, така не се бях смял от много време - аз дори не те познавам бе, никчо, няма как да свържа ника с реална личност, как така те обиждам и клеветя /правиш ли разлика между двете, че правото не е лъжица за всяка уста/, иначе можеш да се консултиташ с адвокат за всяване на паника какво е наказанието ), но и него го е страх от бас (уж мЕлЕонери всички) - абе велика работа - явно човек наистина изкуква в определен период от време на своето физическо и умствено развитие, особено кагато се е наакал от страх. Жалко, че нямате топки (това не към дамите де, за тях е добре че нямат, а и си ги обичаме, дори и вСелена ), а явно и с математиката сте скарани и навсякъде ви се привиждат корони...

Апропо, ако правителствата не бяха толкова страхливи, сега нямаше да я има тази истерия - грип, като грип, нищо особено, дори не е заразен като стандартния. Обаче всички ги е страх, че ще бъдат обвинени, че не полагат грижи, ерго, ще загубят изборите, та давай карантии, пардон карантини и т.н. Не се пуска лесно кокала. Спирам за 3 дни, ако съм жив след това, пак ще пиша, за да се посмея на Копейко и ко.

Наздраве
                          Всички сме ги взели няколко дни поред когато минаваха пакетите аз и съдружника ми.. имаше някакви 200 акции, 18 и някакви други дребни дето бяха над сделките.. ако 200 са кой знае колко за теб.. за мен са пари за семки...

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Абе ти не си ли наследник на траките или древните българи.
                            Там смъртта е радост - най-после душата се е отървала от материалното.
                            Затова и страда света - щото стана много алчен
                            Овца идея си нямаш накрая как всичко се намества.. и винаги е отзад ако не си в час.. сега ще ви го набие до сливиците не грипа а последствията.. а тия дето са най- в час разбирай най-подготвени и им се смеете, щото аз не ви мразя.. има и добри хора по улиците.. и ми е вся тая дали ще има криза.. лично предпочитам усмихнати и щасливи хора.. все ми е тая дали ще си утроя парите или не имам достатъчно... .. утре ще ви прибират такива като мен имотите, ще ви запорират заплатите... и няма кой да ви чуе.

Коментар

• Ха, ето го и тоя неострия ал4ен - като ти предложих бас, що отказа, "купувачо", нали беше убеден. Друг пък щял да ме съди (буахаха, така не се бях смял от много време - аз дори не те познавам бе, никчо, няма как да свържа ника с реална личност, как така те обиждам и клеветя /правиш ли разлика между двете, че правото не е лъжица за всяка уста/, иначе можеш да се консултиташ с адвокат за всяване на паника какво е наказанието ), но и него го е страх от бас (уж мЕлЕонери всички) - абе велика работа - явно човек наистина изкуква в определен период от време на своето физическо и умствено развитие, особено кагато се е наакал от страх. Жалко, че нямате топки (това не към дамите де, за тях е добре че нямат, а и си ги обичаме, дори и вСелена ), а явно и с математиката сте скарани и навсякъде ви се привиждат корони...

Наздраве
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Адашче, този избива комплекси. зАрежи го.
                                селенчо , дотам ли стигна в мазньотенето. да викаш на бабулето адешче . сигурно и заедно ходите на коламаска.
                                и (в)селенка няма да помогне за парите на матейкин , измамник

Коментар

Working...
                                X