IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

Не се занимавам с Трейдинг! Бих инвестирал, когато му дойде времето!

Идва голяма криза и повсеместен глад. Короната просто катализира!

Първо ще е въпрос на оцеляване, който излезе отвъд оцеляването, ще може и да инвестира в последствие!
    И все пак, трилиони се подготвят и вече на места милиарди директно се вкарват в икономиката и се осигурява най-уязвимата част на населението

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
      н

До много скоро практически никакви мерки. Работещи ресторанти, заведения. Чак сега се сетиха да затворят училищата.
      Да, много критики отнесе Рюте за подхода му за колективно отхвърляне на вируса, т.е. да се достигне до колективен имунитет, но училищата ги затвориха преди седмица, в неделя вече не издържаха на натиска и почти всичко останало се карантинира, без крайностите, предприети в Бг

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Големият враг на българският народ са парламента и правителството а не вирусът.Зад вирусът е Бог и за който е предназначен ще го намери,няма къде да се скрие
        Нема те разбере, не се мори...

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
          Алекс бе как да спазвам добрият тон.Отиват хората нощна смяна и научават че утре не могат да се приберат по домовете си щот нямат бележка.Звънят на 112 препращат ги в РЗИ там нищо не знаят.Звънят на националния телефон дава постоянно заето.Това е ГЕРБ в цялият му интелектуален блясъм и мощ.Как да не ги псуваш бе човек.малоумници е меко казано.За мен и теб няма Правителствена болница няма обслужване по домовете на родата няма лекарста за родителите ни няма храна.Какво да им се радвам ли?Ми през къра и ше ме фанат за предната работа.Айде да видим има ли толкова полиция че да блокират страната.Само по телевизиите всяват паника и истерии.Тия са изпаднали в паника и не ги слушат главите.Аз им казвам че тоя вирус за когото е пратен ще го намери ако ще в пещерата да се скрие.Дано тая гад ни отърве най накрая от тия бездарници
          Пеши, тая гад трябва да и се помогне да стигне до бездарниците.
          Лесно е - помогни си сам, за да ти се помогне свише....

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

Какво толкова го мислите!

На Гешев му харесва да играе ролята на позитивния герой! Много хора дори вярват в този образ!

Сега когато медийния майстрим е 99% Корона, нормално и той да вземе своето внимание от страна на медии и общество!
            Мани го тоя комик

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Днес даваха репортаж, че снимат едно от гетата с дрон, на който има инсталирана термокамера. Общо взето, някои хора искаха да се похвалят колко са на "ти" с новите технологии.
              А тая термо камера кво лови пушека от комините сигурно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение

Тия мишки дето мишкуваха и бягаха по чужбината 30 години, тези ли ще "свалят правителството"?! Никой няма да се вдигне на бунт, престани да ги говориш тия глупости. В България няма идеалисти има глупаци, които сега вместо да си стоят по къщята, се правят на герои, като се разхождат из центъра на София, без маски... това не е никакво геройство, това е наивност и глупост.

Трябва да се обединим и да се борим с един враг, този враг е Коронавируса. За съжаление окопите са жилищата ни, трябва да си стоим вкъщи за да победим.

Хубаво им го казваш, но не слушат, те си мислят, че някой иска да им "отнеме правата". Никакви права не искат да им отнемат, искат да им спасят живота.

Скоро западняците, дето закъсняха с мерките, ще са с по-строги мерки от нас. Ето примерно от днес във Великобритания също ще затварят заведенията и баровете.... а уж щяха да го карат Коронавируса "на крак" и дори доброволно да се разболяват... но явно няма да го правят така.
                Големият враг на българският народ са парламента и правителството а не вирусът.Зад вирусът е Бог и за който е предназначен ще го намери,няма къде да се скрие

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Нямам никакви съмнения, че при него идва оперативна и много тревожна информация.

Би било напълно разбираемо и редно различните видове власти да си говорят и обменят информация, да отправят предложения една към друга. По един крайно деликатен, неназидателен и необиден начин.
                  При все това - далеч от очите и ушите на публиката.

Нищо подобно не се случва! Още повече, че всъщност информацията, която му се предава, в преобладаващата си част би трябвало да пристига по каналите на ВМР и службите, което на практика значи, че тя вече е била на разположение на Изпълнителна власт. Всъщност той и тях обижда, индиректно намеквайки, че нямат капацитет да анализират разполагаемите данни.

И какво става?!
                  По-скоро се случва точно обратното!
                  Мерят си ... атрибутите и се разправят в медиите. Ама накрая се създава впечатление, че се случва това, което той иска!
                  В днешното му изказване, на мен дори ми се причу един слабо завоалиран намек за заплаха: Внивамайте, да не се наложи да ви предупреждавам трети път, че вече го направих два път, но не съм доволен от резултата.

По каноните на демокрацията това би трябвало да се нарича намеса в друг вид власт, което според канона е недопустимо.
                  Е, аз примерно си мисля, че има и разни други работи.
                  От коренно различно естество, но тук коментираме заразата.
                  През заразата стигаме до лекарството...
                  тиквочи , шофьори, следователи и всякаква измет от 90-те сме допуснали до кормилото на кораба...
                  Време е за абордаж!

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Нямам никакви съмнения, че при него идва оперативна и много тревожна информация.

Би било напълно разбираемо и редно различните видове власти да си говорят и обменят информация, да отправят предложения една към друга. По един крайно деликатен, неназидателен и необиден начин.

Нищо подобно не се случва! Още повече, че всъщност информацията, която му се предава, в преобладаващата си част би трябвало да пристига по каналите на ВМР и службите, което на практика значи, че тя вече е била на разположение на Изпълнителна власт. Всъщност той и тях обижда, индиректно намеквайки, че нямат капацитет да анализират разполагаемите данни.

И какво става?!
                    Мерят си ... атрибутите и се разправят в медиите. Ама накрая се създава впечатление, че се случва това, което той иска!
                    В днешното му изказване, на мен дори ми се причу един слабо завоалиран намек за заплаха: Внивамайте, да не се наложи да ви предупреждавам трети път, че вече го направих два път, но не съм доволен от резултата.

По каноните на демокрацията това би трябвало да се нарича намеса в друг вид власт, което според канона е недопустимо.
                    Какво толкова го мислите!

На Гешев му харесва да играе ролята на позитивния герой! Много хора дори вярват в този образ!

Сега когато медийния майстрим е 99% Корона, нормално и той да вземе своето внимание от страна на медии и общество!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                      Съвсем си е ОК. Преди два дена мургавите ни сънародници ги затвориха в резерватите...
                      Явно не е достигнала до теб тази информация.
                      Не е съвсем така. Само няколко гета блокираха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Сега е момента човек да седне пред компютъра и на спокойствие да си разработи печеливша търговска стратегия с ПМО, с която да експлоатира поствирусните пазари.

Не се занимавам с Трейдинг! Бих инвестирал, когато му дойде времето!

Идва голяма криза и повсеместен глад. Короната просто катализира!

Първо ще е въпрос на оцеляване, който излезе отвъд оцеляването, ще може и да инвестира в последствие!

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение

Така де, онзи ден излезе и каза за Банско...
                          Днес София...,
                          Да не поствам тук мнения на юристи за мястото му....
                          Та е ясно, че пилот в самолета няма...
                          На дистанционно управление сме...
                          Хора, вкарват ни в матрицата, а немалка част си мислят и ни убеждават, че това е Спасение...
                          Банско ми то е ясно че Разлог Якоруда Добринище Баня сичко е леш те блокирали Банско седят тама разни кантонери и си бъркат в носовете

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Всичко около поведението на Гешев е лесно обяснимо. Той ежедневно получава информация за криминалната хроника в страната, която информация по понятни причини той няма как да я съобщи на всеослушание. Видимо обаче е обезпокоен от тази информация, още повече че народното събрание криминализира и нарушаването на карантината.

На фона на това ако заразените растат с бързи темпове, новоизлюпените "престъпници" вероятно растат с още по-големи темпове. Вероятно вече са стотици, и всичките тях Гешев трябва да ги тикне зад решетките. И като професионалист сигурно се притеснява, че няма толкова много свободни места по затворите.

Та това е моето обяснение за неговата толкова голяма активност - човека получава информация, която няма как да я сподели с нас, но тази информация силно го притеснява в професионален план. Тази информация обаче се споделя с властимащите, и затова те толкова лесно се съгласяват с неговите предложения.

И какво става?!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

Със сигурност ще увеличи бройката на жертвите с възрастните медицински работници, вкарани в обстановка на свръхзараза, поради големия брой болни събирани на едно място, дългите смени и стреса ще ги довършат от зараза, с която в друга обстановка биха се справили в голяма степен.

Стана като частната болница, приела Домусчиев и с наложената карантина на място. Работещите там не могат да напускат здравното заведение. Помисли колко от тях насила ще бъдат заразени?
                              Днес един познат ми разправяше, че го привиквали, ако и да е почти странично за системата лице. Мобилизират преди епидемичния взрив да е забележим. Но той може и да не се осъществи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Те тука са им пробойните. Просто не могат ги приберат в карантинни центрове, че после ще ги съдят. Но затварят милионни градове. То и това едва ле ще стане.
                                Време е най накрая да им се озъбим и да ги помолим с добро да се махат.не стават страхливи са и некадърни

Коментар

Working...
                                X