If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съпругата се прибира в къщи с пълни чанти.
- Скъпи, защо не гледаш мач? Купила съм ти биричка, ще ти изпържа картофчета във фритюрника, силенце, копърче - знаеш колко вкусни ги правя. Какво ти се вечеря, да го приготвя? И знаеш ли какво бельо съм си купила! Като си легнем, ще го видиш и ще го съблечеш!
Съпругът:
- Колко е зле?
- Е колко ..... Само предната броня, левия фар, левия калник и лявата джанта са малко поогънати ...
Пътуват за морето в едно купе мъж и две жени, от София и от село. Пристигат той забързан излиза. Докато си оправят багажа софиянката казва:
- Интересн мъж. Той ме заинтригува.
- Аха... И мене два пъти в другото купе.
Принц Хари се отказва от английската корона и ще получава пожизнени компенсации от някакви си 5 милиона лири стерлинги годишно. Използвам случая да заявя, че аз също се отказвам от английската корона ...
Сочна млада мацка се натиска на младеж на една пейка в парка:
- Защо се дърпаш? Не знаеш ли какво те чака?
- Знам, че от утре ще ми звъниш по 10 пъти на ден, ще ми викаш "мило" и ще ми провалиш риболова ...
На един юбилей дошли внуците при баба си да я почетат и баба им ги пита:
- Аа, ти бабиното какво записа да учиш?
- Архитект, бабо уча.
- Ааа, браво бабиното, ще оправиш къщата на баба значи! Ами ти моето дете какво учиш сега?
- Аз, бабо, записах медицина.
- Ааа, браво моето дете, ще лекуваш баба като завършиш! Ами ти Петърчо какво записа?
- Уча за аптекар, бабо.
- Ааа, браво, значи от теб ще си купувам хапчета, браво моето дете. А ти Иванчо какво учиш?
- Аз бабо записах "Дигитален маркетинг в социалните мрежи и мултимедийни технологии и уеб дизайн"
- Ееее, как не те е срам бе!!! Ти за баба си хич не мислиш начи
Коментар