If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В курника, петелът вече остарял и не можел да си върши задълженията и стопанинът докарал млад петел. Старият петел отишъл при младия и му казал:
-Слушай ме сега. Аз съм стар вече, а тука има много кокошки. За да те харесат, ти трябва да им покажеш колко си силен. Затова вземи ме подгони.
Така и станало . Младият петел подгонил стария из целия курник. Разхвърчали се пера и перошина, кокошките започнали да кудкудякат.
Стопанинът чул, че нещо става в курника, видял, че младият петел гони стария, взел пушката и застрелял младия петел и казал:
- Омръзна ми. Трети петел взимам и все на хомосексуалист попадам.
Като става въпрос за отличници и двойкаджии - един стар но много златен:
Срещнали се двойкаджията на класа с един от най-големите отличници години след завършването.
Двойкаджията пита: С к'во се занимаваш?
Отличника: работя в БАН. А ти?
Двойкаджията: Ми купувам едни стоки за два кинта, продавам ги за 4 кинта и от тия два процента разлика живея! D:
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
След срещата на класа от гимназията по случай 30 години от завършването, учителката споделя с една нейна колежка:
- На срещите след 25-30 години веднага си личи кой как се е учил и какво е постигнал в живота. Двойкаджиите имат само две неща - кола и къща. Тройкаджиите имат 3 неща - кола, къща и вила. Виж отличниците имат по цели 6 неща - очила, калпава жена, лоши кредити, преждевременно оплешивяване, мигрена и златен медал от бронз ...
Симптомите на новият щам на корона вирус. Умора, сънливост, нежелание да правиш каквото и да било, невъзможност да се концентрираш, лошо самочуствие, отвратително настроение. Значи аз и да се разболея няма да разбера.
Коментар