IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• - Спокойно Иво, това е само един елементарен разрез със скалпела.
    - Докторе, не се казвам Иво.
    - Знам, Иво съм аз.

Коментар

• Когато и да се разболееш и каквито и да са симптомите все ще се намери някой да ти обясни "В момента върлува такъв вирус".
      Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• На моряка веднъж в живота го наричат човек, и то когато е зад борда.

Коментар

• Сестрата запъхтяна:
          - Докторе, докторе!... Оня от шеста стая почина!...
          Докторът:
          - Е, тоя вече прекали!

Коментар

• В курника, петелът вече остарял и не можел да си върши задълженията и стопанинът докарал млад петел. Старият петел отишъл при младия и му казал:
            -Слушай ме сега. Аз съм стар вече, а тука има много кокошки. За да те харесат, ти трябва да им покажеш колко си силен. Затова вземи ме подгони.
            Така и станало . Младият петел подгонил стария из целия курник. Разхвърчали се пера и перошина, кокошките започнали да кудкудякат.
            Стопанинът чул, че нещо става в курника, видял, че младият петел гони стария, взел пушката и застрелял младия петел и казал:
            - Омръзна ми. Трети петел взимам и все на хомосексуалист попадам.

Коментар

• Като става въпрос за отличници и двойкаджии - един стар но много златен:

Срещнали се двойкаджията на класа с един от най-големите отличници години след завършването.
              Двойкаджията пита: С к'во се занимаваш?
              Отличника: работя в БАН. А ти?
              Двойкаджията: Ми купувам едни стоки за два кинта, продавам ги за 4 кинта и от тия два процента разлика живея! D:
              Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• https://www.facebook.com/share/r/eWghkCJSmXicYWjV/

Коментар

• https://www.facebook.com/share/r/9bz2ZChb9qtLFK2e/

Коментар

• След срещата на класа от гимназията по случай 30 години от завършването, учителката споделя с една нейна колежка:
                    - На срещите след 25-30 години веднага си личи кой как се е учил и какво е постигнал в живота. Двойкаджиите имат само две неща - кола и къща. Тройкаджиите имат 3 неща - кола, къща и вила. Виж отличниците имат по цели 6 неща - очила, калпава жена, лоши кредити, преждевременно оплешивяване, мигрена и златен медал от бронз ...

Коментар

• Симптомите на новият щам на корона вирус. Умора, сънливост, нежелание да правиш каквото и да било, невъзможност да се концентрираш, лошо самочуствие, отвратително настроение. Значи аз и да се разболея няма да разбера.

Коментар

• хахахаха- https://www.facebook.com/reel/1007392894024161 хахахаха

Коментар

• https://www.facebook.com/share/r/M9RHFuizvwZzB2Kj/

Коментар

• - На първа среща не давам.
                            - Тогава поне вземи!

Коментар

• че даже са завършили отдавна

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                                Влиза клиент в банката и казва:
                                - Искам 500 годишен кредит!

Служителката:
                                - Как се казвате?
                                Отговорът:
                                - Дънкан Мклауд!
                                ако разбираш този виц, вероятността да си родител на студент е доста голяма

Коментар

Working...
                                X