Чукча от десантни войски скача с парашут . Лети към земята , но забравил как да отвори парашута . Срещу него лети друг чукча . Първият- Браааат , как се отваря парашутаааа ? . Другия - Не знаааам , аз съм сааапьоооор !!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
X
-
Мъжът ми си бутна мобилния телефон и той падна под масата. Помоли ме да го вдигна, но аз отказах, защото всяка вечер му казвам да не го слага на масата докато ядем. Докато се разправяме телефонът звъни и дъщерята го вдига. От там майка ми пита защо вдига тя и какво правим ние. Отговорът;
- Тати моли мама да му го вдигне, ама тя не иска, защото той не го слага където трябва ....
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Явно размера има значение!
ако си намества топките в сутиена
е съвсем различнопрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеНа 8-мия ден Бог започна да раздава мозък.
Не всички присъстваха ....препоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Благодарение на факта, че хората ходят навсякъде с телефоните има интересни чатове, като примерно следното обяснение в любов:
- Ако спиш, прати ми от твоите сънищата! Ако плачеш, прати ми сълзите от твоите сълзи! Ако си щастлива, прати ми от твоите усмивки!
- В тоалетната съм, сера, какво да ти пратя?
- 6 Харесвания
Коментар
-
Разхождаш се с приятелката/жената подръка и на среща върви готина мадама. Твоята казва:
- Тая е наистина красива?
Всички знаят отговора "Да" е грешен, но не всички знаят и отговор "Не е." също е погрешен.
Правилният отговор е "Коя?".Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
- 5 Харесвания
Коментар
-
Стар евреин се моли на Бог:
- Господи, никога нищо не съм молил за мен! Не съм молил здраве за мен, не съм молил огромен и хубав дом за мен, не съм молил за пари и богатство за мен! Сега обаче те моля Господи само за едно - за смърт, - и то не за мен...Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
- 2 Харесвания
Коментар
-
Шефът прави оперативка и обявява:
- Зле са нещата. Ще трябва да съкратя един от вас.
- Ааа, шефе, аз съм жена с три деца. Не може.
- А аз съм от малцинствата, продумал тихо циганина.
- Нали няма мен да съкратите, щото съм мюсюлманин?
- А на мен, шефе, ми остава една година до пенсия...
Тогава всички вперили поглед в последния работник - млад бял християнин, при това ерген. Той се почесал по врата и рекъл:
- Какво ме гледате, бе? В последно време живея с чувството, че съм гей!
- 8 Харесвания
Коментар
Коментар