IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако сутрин закусвате с руска салата и пържоли докато половинката ви си пие кафето, значи е имало празници

Коментар

• По-добре да пием за късмет, вместо за здраве, щото прасето беше здраво, но нямаше късмет

Коментар

• Коя е маймуната?

https://www.facebook.com/reel/537346692225641
        Last edited by Mateev; 28.12.2024, 19:46.

Коментар

• Жена на 20: На никого няма да дам !!!
          Жена на 30: Може би ще дам на някого !!!
          Жена на 40: На кой да дам? На кой да дам?

Коментар

• - Аз искам да умра като моя дядо - тихо в съня си, а не като ония врякащи кретени!
            - Какви кретени?
            - Тези, които той возеше в колата.

Коментар

• Коментар

• Фарадей е известен британски учен физик и химик както и едно от най-често задаваните въпрос в Шабла - фара дей

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                  Днес трябваше да съм на работа, ама не отидох....
                  Щото снощи чух комшиите да се карат. Той и е изневерил, а тя му каза, че заради това ще преспи с всички комшии....
                  Та сега си стоя у дома, за да не си изпусна реда ....
                  Пътувам с трамвая. Срещу мен млада майка кърми бебето си. То се мръщи и дърпа. Тя му се кара:
                  - Яж, че ще дам на чичкото!
                  И така няколко пъти. На края ми омръзна и и казвам:
                  - Госпожо ако ще давате дайте, защото трябваше да сляза преди три спирки.
                  Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• Днес трябваше да съм на работа, ама не отидох....
                    Щото снощи чух комшиите да се карат. Той и е изневерил, а тя му каза, че заради това ще преспи с всички комшии....
                    Та сега си стоя у дома, за да не си изпусна реда ....

Коментар

• Докъде я докарахме с тази демокрация - да няма хляб на масата ...

Коментар

• Мен парите не ме вълнуват.
                        Те ме успокояват.

Коментар

• Често се говори и пише за женската логика. Разбирам има разлика в мисленето, но да срещнеш приятелка в мола и да я помъкнеш до другият му край само за да и покажеш рокля която въобще не ти е харесала. Това не мога да го разбера

Коментар

• - Подаръци???
                            - Имам си всичко - Ферари, яхта, самолет... даже багер - от яйцата на Киндер!

Коментар

• - Скъпа, трябва да съберем багажа и да се махнем от града за известно време!
                              - Ама защо?
                              - Снощи гледа ли новините?
                              - За банковия обир ли говориш?
                              - Да, пазихме го в пълна тайна, аз съм член на групата и моя дял възлиза на 50 милиона, но трябва да се покрием известно време!
                              - Я чакай малко, по новините казаха, че с вас имало и жена! Ти спал ли с нея?

Коментар

• Коментар

Working...
                                X