Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
X
-
Бях само на 17 години. Отидох да си купя презерватив в аптеката. В онези дни трябваше да положиш доста усиля над себе си, за да помолиш аптекар за презерватив, защото в градчето всички ме познаваха, дори и младата аптекарка (която май се казваше Петранка). Тя забеляза, че съм доста смутен. Подаде ми пакетче и ме попита дали знам как се използват. Честно си признах, че не знам. Тя извади един презерватив от пакетчето и го нахлузи на палеца на ръката си. Обясни ми, че така се проверява дали приляга плътно и докрай. Явно съм имал доста разстроен вид. Тогава тя се огледа и като се увери, че в аптеката няма никой друг, отиде до вратата и я заключи. Хвана ме за ръката и ме заведе в склада, съблече си блузката и си смъкна сутиена. "Това възбужда ли те?"-попита ме тя, а аз само стоях със зяпнала уста и кимах. Тя ми каза, че е време да си сложа презерватива. Докато го слагах, тя си смъкна полата и гащичките и легна на масата. "Давай по-бързо"-прошепна ми тя-"Нямаме много време". Обладах я. Това беше толкова великолепно, че аз не издържах дълго и скоро свърших. "Сложи ли си презерватива?" с подозрение ме попита тя. "Разбира се!"-гордо отвърнах аз и и показах палеца си с нахлузения презерватив.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Много добра реклама
https://www.facebook.com/reel/9401493503214917
Става и за групата какъв автомобил подхожда на голям инвеститор
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Това просто го изтрий. Уникална простотия си сътворил.
Коментар
� -
На изпит студента сяда при професора и на листата пред него изписани само два-три реда. Професора пита:
- Колега това ли са отговорите на въпросите.
- Не отговорите са в главата ми.
- А това какво е? - пита изпитващият и посочва листата.
- Тава е което не се събра.
Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Много скъп, изискан и частен клуб в Лондон:
- Келнер, защо счупихте бутилката с това толкова скъпо уиски в главата на лорд Минчев?
- Наля си кока кола в него, сър!
Last edited by mathematician; 01.01.2025, 13:22.
- 6 Харесвания
Коментар
�
Коментар