Първоначално изпратено от BobyB
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Първо русия не е древен народ. Второ няма никаква корелация между "древен" народ и ниво на математиката. И България си е доста зле като цяло, няколко състезатели не са достатъчни за да повдигнат общото ниво.
БЪЛГАРИЯ(ТРАКИ), ИНДИЯ, КИТАЙ - ДРУГИ древни останали ЦИВИЛИЗАЦИИ НЯМА.
България в момента е една миниатюрна частица от ДРЕВНАТА и СЛАВНА в миналото. Целите БАЛКАНИ и причерноморието - ака русия и републиките които са се отделили от нея. Естествено има и доволно (90%) всякакъв малоумен пълнеж.
Иначе в твоята глава НИЩО НЯМА - камо ли кУрелацияНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Там(в съвременна русия) живеят НАСЛЕДНИЦИТЕ на древните Българи/траки както и в балканските държави - като Румъния, Унгария
- 2 Харесвания
Коментар
-
Pesimiste математиката е ДРЕВНА НАУКА. И там са добри ДРЕВНИТЕ народи - Китай, България и производните из балканите и Русия, Индия. Всичко друго е ЛЕШ, щото са ВЕКОВЕ НАЗАД и това няма наваксване.
за другите неща си е пак така.
Примерно за демокрация - ние я имаме от как са ни викали ТРАКИ - ака 5хиляди години. И при нас не ВИРЕЕ диктатура, евтина манипулация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Мдам, от постпандемична скука ще се намеся в този разговор простено да ми е. Затъпяването уви е всеобщо. Дължи се на електрониката и няма как да изолираме децата от тази зомби среда на сматфони, социални мрежи, нови електронни игри и прочее. Новите деца били видите ли “визуални”. Е да, визуални са и отчайващо неграмотни. Книги не се четат масово.
По отношение на това дали са по-тъпи на запад. Да, по-тъпи са. Като коне с капаци. Резултат от минимум пет шест века ендогамия поради тъпия католицизъм, който го е разрешавал плюс много некадърно организирана образователна система. Има и изключения. Ама дори Финландия, дето толкова я хвалеха е дръпнала назад напоследък. В Германия нещастните деца ги отделят още от съвсем малки като теленца в няколко групи на много тъпи, по-малко тъпи, средно тъпи и умни. В Холандия тоже. Във Франция Макрон ми даде малко надежда с желанието си за класическа образователна реформа, в Испания положението е трагично поради супер тъпа образователна система - пресен пример - още се борят горките родители да се показват контролните, които учителите крият, т.е. Могат да нарочат всяко дете и да го смачкат без да се види дали реално е допуснало грешките, които му вменяват, за да му пишат двойката, всяко дете си крие оценките и така си вървят колективно към серия от повтарящи годината нещастни деца, Италия - тъпа история, Англия - сегрегация по групи българчетата с индийчетата и отделно от англичанчетата … не ми се продължава …
И да ти отговоря и защо сме по-умни без цифри. Ами нямаме навика от векове да се женим за първите си братовчедки. Като последствие от това не ни се раждат бебета граничещи с идиоти.
Сори, не се стърпях и се намесих. Приятен ден на всички.
Коментар
-
Там(в съвременна русия) живеят НАСЛЕДНИЦИТЕ на древните Българи/траки както и в балканските държави - като Румъния, Унгария
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Русия не е древна държава...Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Мдам, от постпандемична скука ще се намеся в този разговор простено да ми е. Затъпяването уви е всеобщо. Дължи се на електрониката и няма как да изолираме децата от тази зомби среда на сматфони, социални мрежи, нови електронни игри и прочее. Новите деца били видите ли “визуални”. Е да, визуални са и отчайващо неграмотни. Книги не се четат масово.
По отношение на това дали са по-тъпи на запад. Да, по-тъпи са. Като коне с капаци. Резултат от минимум пет шест века ендогамия поради тъпия католицизъм, който го е разрешавал плюс много некадърно организирана образователна система. Има и изключения. Ама дори Финландия, дето толкова я хвалеха е дръпнала назад напоследък. В Германия нещастните деца ги отделят още от съвсем малки като теленца в няколко групи на много тъпи, по-малко тъпи, средно тъпи и умни. В Холандия тоже. Във Франция Макрон ми даде малко надежда с желанието си за класическа образователна реформа, в Испания положението е трагично поради супер тъпа образователна система - пресен пример - още се борят горките родители да се показват контролните, които учителите крият, т.е. Могат да нарочат всяко дете и да го смачкат без да се види дали реално е допуснало грешките, които му вменяват, за да му пишат двойката, всяко дете си крие оценките и така си вървят колективно към серия от повтарящи годината нещастни деца, Италия - тъпа история, Англия - сегрегация по групи българчетата с индийчетата и отделно от англичанчетата … не ми се продължава …
И да ти отговоря и защо сме по-умни без цифри. Ами нямаме навика от векове да се женим за първите си братовчедки. Като последствие от това не ни се раждат бебета граничещи с идиоти.
Сори, не се стърпях и се намесих. Приятен ден на всички.
- 1 like
Коментар
-
Pesimiste математиката е ДРЕВНА НАУКА. И там са добри ДРЕВНИТЕ народи - Китай, България и производните из балканите и Русия, Индия. Всичко друго е ЛЕШ, щото са ВЕКОВЕ НАЗАД и това няма наваксване.
Примерно за демокрация - ние я имаме от как са ни викали ТРАКИ - ака 5хиляди години. И при нас не ВИРЕЕ диктатура, евтина манипулация
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Както многократно написах имате сериозни логически проблеми и особено свързани с цифрите. Колкото и да ви обяснявам нема да стане по-добре....На друга възраст се случват нещата.
Преди 20-30 години винаги бяхме в топ 10 на света, понякога и по-добре меко казано.. Така че нивото е спаднало / затъпяване/ , но за населението / броят деца/ и условията у нас в момента това е отличен резултат. Макар и както писах по-рано тази математика да е по-различна от училищната нивото у нас на държавните училища / топ 20 гимназии у нас/ навира в кучи сещаш се нали почти всяко Западно държавно училище. От тук ако искат и знаят език могат да са почти във всеки университет по света. Сега стана ли ясно вече или пак да го обясня бавно ? Колкото и да затъпяваме ТУК има много път до Западното ниво....
Колега пишем на различни езици, за последен път ви моля най-учтиво да ме игнорирате. ... все пак аз съм само келнер, а вИЕ сте с ИП от Щатите....Де сте вие, де съм аз.....Благодаря
ПП Видях че линка е стар. Все тая посоката е същата
Примерно за демокрация - ние я имаме от как са ни викали ТРАКИ - ака 5хиляди години. И при нас не ВИРЕЕ диктатура, евтина манипулацияНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Сега темпове на затъпяване ли започнахте да изчислявате ? Споделете колко години остават докато децата в Класическата настигнат по затъпяване децата примерно в Akademisches Gymnasium в Залцбург ? Вие трябва да разберете, че твърдения от рода на тоя е по-умен от оня зашото така ми се дава отгоре са смешни. Постоянно говорите за цифри и логика и после хвърляте във въздуха някакви празнословия бе цифри и логика. Къде са Ви цифрите ? Колко "много път има до Западното ниво" ? Как го изчислихте този път? Как разбрахте какво е на Запад ? Та Вие вероятно не сте ходили там дори на екскурзия а и да сте ходили, от самолета ли засякохте колко са тъпи децата там? Как сравнявате топ училища в България като не сте минавали край тях дори с такси ? Не ми отговаряйте, реторични въпроси. Айде със здраве!
Сори, не се стърпях и се намесих. Приятен ден на всички.Last edited by Selena; 26.05.2022, 11:05.
- 1 like
Коментар
-
Както многократно написах имате сериозни логически проблеми и особено свързани с цифрите. Колкото и да ви обяснявам нема да стане по-добре....На друга възраст се случват нещата.
Преди 20-30 години винаги бяхме в топ 10 на света, понякога и по-добре меко казано.. Така че нивото е спаднало / затъпяване/ , но за населението / броят деца/ и условията у нас в момента това е отличен резултат. Макар и както писах по-рано тази математика да е по-различна от училищната нивото у нас на държавните училища / топ 20 гимназии у нас/ навира в кучи сещаш се нали почти всяко Западно държавно училище. От тук ако искат и знаят език могат да са почти във всеки университет по света. Сега стана ли ясно вече или пак да го обясня бавно ? Колкото и да затъпяваме ТУК има много път до Западното ниво....
Колега пишем на различни езици, за последен път ви моля най-учтиво да ме игнорирате. ... все пак аз съм само келнер, а вИЕ сте с ИП от Щатите....Де сте вие, де съм аз.....Благодаря
ПП Видях че линка е стар. Все тая посоката е същатаLast edited by segato; 25.05.2022, 23:06.
- 1 like
Коментар
-
Не се извинявайте колега, надявах се след 15-тото повтаряне да запомните , но ако Ви е трудно мога да повтарям и още. Не можете да обидите никой. Изливайте си душата.
Сега ще Ви обясня, какво се случи, но не искам да се разстройвате. Преди 2 дни твърдяхте: ,
вчера пък :
Някакво раздвояване ли имате ? Или може би не разбирате какво пишете ? И Вие ше коментирате за чужди постове "По-глупави никога не съм срещал" и ше говорите за логика ??? Четете Вашите постове колега. Често звучите като зле написан AI bot, който копира произволни фрази и се опитва да подържа диалог. Поста Ви по-горе дори няма връзка с цитата на който отговаряте.
ПП Видях че линка е стар. Все тая посоката е същатаLast edited by pesimist4o na kvadrat; 25.05.2022, 20:27.
- 3 Харесвания
Коментар
-
"Колега, тука ме загубихте. Нали до предишната страница твърдяхте, че децата в България са по-умни, училищата са по-добри и затова бием по олимпиади де кой сварим ?"
Извинявам се че съм ви обидил обаче постовете , които пускате са обида за всеки четящ темата. По-глупави никога не съм срещал когато са свързани с прогнози и цифри.... въобще логика....Иначе обикновено не използвам такива прилагателни дори когато сме на 100% противоположни позиция/мнение, но на въздухарското ви писане и самочувствие няма как да бъде отговорено по друг начин....
Кой какъв е в темата си е ваше мнение , всеки има такова.
Освен това достатъчно добронамерено написах , че у нас инвестиция в имоти за човек с възможности за целият свят е глупава и въобще полуистините / дилломатично/ жената иска у нас носталгично , ама то май аз искам , за да пестя данъци ама искам на топ мястото в града на цена за Бусманци или на цената на кухнята ми в Щатите въобще не е за коментиране....
Както по-рано написах - ясен сте като кристален въздух още от първият пост и като ви е скъпо в София що не пишете във форума на Ница където е изгодно....
А отговорих САМО защото ме цитирахте във вашият пост.... няма друга причина. Ако не ме цитирате няма да отговарям много просто. Моля да ми направите тази услуга. Благодаря
Сега ще Ви обясня, какво се случи, но не искам да се разстройвате. Преди 2 дни твърдяхте: ,
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеНе съм гледал статистики напоследък, но кое не е вярно ? България все още е на топ места в световните олимпиади по математика, информатика и физика.
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеПп Понеже жена ми е в СУ в 1 от желаните факултети мога да ти кажа че децата всяка година затъпяват... може и по-добрите да отиват в чужбина все повече също така и у нас да остава плявата или пък средното образование да е понижило нивото сериозно....
- 1 like
Коментар
-
Колега, отново да повторя, не можете да засегнете никой. Върнете се в реалността. Вие сте сервитьор. Дори да не сте сервитьор в реалния живот, съдейки по елементарните Ви подмятания, сте сервитьор по призвание. От Вас не се очаква да давате преценки а да носите мешана скара в едната посока и мръсните чинии в другата.
Ето Ви линк за цени на хладилници в България.
https://www.technopolis.bg/bg//Domak...ajaxLoad=false
Ако имате нужда от помощ как се ползва търсачка, не се притеснявайте, направили са ги много сложни напоследък, само кажете какво Ви трябва и ще Ви изпратя линкове.
П.С. Има ли още махали в България, където мъжете държат парите и дават от "тяхните пари" на на жените си ?
Много Ви моля бъдете така добър да не ми пишете каквото и да е в темата и да не ме намесвате във Ваши отговори към други.Ние келнерите поддържаме добра хигиена :-)
Дано Ница и Франция Ви хареса. Най-искрено ви го пожелавам.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар