Първоначално изпратено от retro_69
Разгледай мнение
Аз не мразя никой в действителност...просто забелязвам и констатирам нещата които като човек ме дразнят. Разбирам, естественно че разбирам поговорката и смисъла и. Евреи не само че имам познати..ами даже близки познати ( никого по принцип освен ей така разговорно не наричам приятел ) . И Иранци имам близки познати. Убеден съм в едно нещо....че ако трябва да направим някаква сериозна работа заедно 100 % ще събера на една маса близките ми познати евреи и близките ми познати иранци и ще свършим работа. И друго ще ти кажа, аз в очите директно им казвам на моите познати евреи кво мисля...и никой не се обижда поне от мен и то не на български евреи. Както и даже на съдружника ми американец му казвам кви са педераси американците в много случаи ама той си го знае...явно все не попадам на патриоти....що ли?
Значи виж сега....евреите всички ги знаем...няма народ дето е мразен и гонен през вековете толкова колкото тях. И между нас казано има защо. Но пък без тях не може...към момента освен това в личен план никой евреин поне с такъв който аз съм имал досег не е някакъв фанантик а по скоро практик .
Аз че политката не я одобрявам и ме дразни като човек...не разбирай че не я разбирам.
Коментар