IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• New Husbands

A store that sells new husbands has just opened in New York City, where a woman may go to choose a husband. Among the instructions at the entrance is a description of how the store operates:

You may visit this store ONLY ONCE! There are six floors and the value of the products increase as the shopper ascends the flights. The shopper may choose any item from a particular floor, or may choose to go up to the next floor, but you cannot go back down except to exit the building!

So, a woman goes to the Husband Store to find a husband. On the first floor the sign on the door reads:

Floor 1 - These men Have Jobs.
    She is intrigued, but continues to the second floor, where the sign reads:

Floor 2 - These men Have Jobs and Love Kids.
    'That's nice', she thinks, 'but I want more.'

So she continues upward. The third floor sign reads:

Floor 3 - These men Have Jobs, Love Kids, and are Extremely Good Looking.
    'Wow,' she thinks, but feels compelled to keep going.

She goes to the fourth floor and the sign reads:

Floor 4 - These men Have Jobs, Love Kids, are Drop-dead Good Looking and Help with Housework.
    'Oh, mercy me!' she exclaims, 'I can hardly stand it!'

Still, she goes to the fifth floor and the sign reads:

Floor 5 - These men Have Jobs, Love Kids, are Drop-dead Gorgeous, Help with Housework, and Have a Strong Romantic Streak.

She is so tempted to stay, but she goes to the sixth floor, where the sign reads:

Floor 6 - You are visitor 31,456,012 to this floor. There are no men on this floor. This floor exists solely as proof that women are impossible to please.
    Thank you for shopping at the Husband Store.

PLEASE NOTE:

To avoid gender bias charges, the store's owner opened a New Wives store just across the street.

The first floor has wives that love sex.

The second floor has wives that love sex and have money.

The third, fourth, fifth and sixth floors have never been visited.

Коментар

• Пусната е пощенска марка с лика на Бойко Борисов. Но марката не се залепя: едни не плюят от правилната страна, други не лижат от правилната страна.
      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Тъмна гадна мрачна ветровита студена нощ се стели над София… Няма никой по улиците… Само един човек върви забързано занякъде. Изведнъж изскача крадец, настига човека и му вика:
        - Дай си парите!
        А човека:
        - Абе ти знаеш ли кой съм?! Аз съм министъра на финансите…
        Крадеца:
        - В такъв случай… Дай си ми парите!
        Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• От миньор Томи става певец....От всеки " президент " певец не става .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов
            И сега една песен на Марая Кери : КЕН ЛИИИИИИИИ...
            "Том Джонс (09.03.2008 г. | 19:11ч.);-)))))))
            Американците имат гениална политическа система, щом можа да понесе дори такъв тиквеник. "
            http://dnes.dir.bg/2008/03/09/news27...html#sepultura

Коментар

• http://lifestyle.ibox.bg/news/id_978355325

Коментар

• "Don't forget Mother's Day. Or as they call it in Beverly Hills, Dad's Third Wife Day."

Коментар

• Ако бързате ....много, руснаците вече го измислиха - поръчвате такси-самолет, колко му е)
                  http://dexter.ru/

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo
                    http://kyordanov.files.wordpress.com/2008/03/ken_li_small.jpg
                    Без съпровода неможе
                    http://www.vbox7.com/play:892bc9f9
                    Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от CrazyHorse
                      Първоначално изпратено от Nikola
                      Първоначално изпратено от CrazyHorse
                      НЕнормални...Колю и Имил!
                      http://www.vbox7.com/play:be10fcb2
                      HHAHAHAHHHHAHHAAHHAHAHAHAHHAAHAHaH IT'S ON!!
                      АРЕ ПОЗДРАВ с Марая КЕРИ!
                      http://www.vbox7.com/play:90eee9de
                      Моя видео отговор

http://www.vbox7.com/play:8c6f548b
                      Не е препоръка.

Коментар

• И сега една песен на Марая Кери : КЕН ЛИИИИИИИИ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Профит
                          Манчестър от Свищов: Ако ми откажат да получа лично име Манчестър Юнайтед ще се обърна към православната църква и Международния съд

07 март 2008 | 12:26 | радио "Фокус" - Велико Търново

За сбъднатите си мечти и срещите си със съдебните инстанции разказва в интервю за радио „Фокус” – Велико Търново свищовлията Манчестър Здравков Левиджов, с псевдоним Юнайтед.

Фокус: Разкажете как и кога решихте да смените името си от Марин на Манчестър?
                          Манчестър Левиджов: По принцип това ми се е загнездило може би в юношеските ми години. И с течение на времето ми се превърна в мечта. Значи може би в юношеските ми години – 15-16-годишен. Тогава бяха други години и нямах никакъв шанс. Просто чаках благоприятен момент, за да осъществя тази мечта.
                          Фокус: Кога настъпи този момент?
                          Манчестър Левиджов: Моментът дойде 1999 година – най-силните години на „Манчестър”. Особено като станаха европейски шампиони. Точно тази нощ пречупи всичко – мача го гледах в един приятел, те в 89-та минута губиха мача. И аз, молейки се на Бог и на съдбата, се заклех ако нещо стане, просто дадох клетва, че ще тръгна да осъществя мечтата си. Така и стана. Още на другия ден, изтрезнял и напълно осъзнал какво съм решил започнах да действам. Значи това е края на май 1999 година.
                          Фокус: Колко съдебни дела водихте в съдебна зала, за да постигнете желанието си?
                          Здравко Левиджов: Ами до тук са единадесет дела. Първото дело, което тръгнах да водя, имаше едни проучвания. Аз търсих адвокати. Първият адвокат не прие сериозно, вторият горе-долу реши да помага. Но тъй като тук в Свищов прокурори се заядоха и той ми каза, че няма шанс да спечеля името. И ми препоръча да си водя делата сам. Аз дотогава не знаех, че по закон имам правото да си водя сам делата. Става въпрос за гражданско дело. Препоръча ми още да го заведа само за името Манчестър, защото като Манчестър Юнайтед нямам никакъв шанс. Така стана. Заведох едно дело, те ме отрязаха. Обжалвах във Велико Търново, там в Търново 2000 година ми дадоха името Манчестър.
                          Фокус: Но съдебната одисея продължи и след това.
                          Манчестър Левиджов: После след две години пак се обърнах към същия адвокат. Пак голямо разпитване, може би към полвин година и пак ми каза, че няма да стане. Аз тогава имах ходене до чужбина, бях си намерил законна работа в Испания. Той ми каза, че ще ме въртят много с тези дела и ми каза да го сложим като псевдоним. Аз си бях решил, че ще си действам стъпка по стъпка. Тогава нали спечелих делото. Оттогава започнах да водя дела може би през година. Тук в Свищов ми отказаха, в Търново ми отказаха. До Върховен касационен съд стигнах 2005 година, там също ми отказаха. Лично за мен мотивите са...решенията им са неоснователни. В мен като крайна стъпка се оформяше идеята за смяна на религията. Другите варианти бяха да ходя до Международен съд, което е свързано с много пари, а и делата се точят с много години. Другият вариант - краен, бе да се откажа от българското си гражданство. С течение на годините осъзнах, че не бива да стигам до тези крайни стъпки. И така до миналата година, когато твърдо ми се загнезди. Тук в Свищов търсех свещеник, разпитвах, но тук не се навиваха в Свищов. Тук свещениците не се навиваха да ме кръстят и да приема това име. Лично за мен и там не са много издържани аргументите. Така бе до миналата година, когато приятели ме поканиха в Англия. Там в Българската православна църква без никакъв проблем извършиха Свето кръщене и приех собствено име Манчестър Юнайтед.
                          Фокус: Сменихте религията си, за да постигнете мечтата си?
                          Манчестър Левиджов: Да. Аз понеже съм кръщаван в католическа църква и приех православната вяра. Баща ми е католик, майка ми е православна.
                          Фокус: В края на 2007 година поведохте поредно дело. Каква е неговата същност и докъде стигна то?
                          Манчестър Левиджов: Още като се върнах от Англия, на другия ден заведох дело. Мои приятели ме караха да остана още малко, но знаех че съдиите излизат август месец в отпуска. Мислех, че ще загубя един месец, а бях сигурен вече, че ще спечеля делото за името. За мен това е най-важното обстоятелство в света. Заведох делото, те го назначиха за 12 септември. И още не мога да го проумея, отказаха ми! В Свищовски съд. Обжалвах. В решението пишат абсолютни глупости. Сега на 15 януари ми беше делото във Великотърновския съд, обжалването. До 15 февруари трябваше да излезе решението, но... Казусът явно изглежда много сложен, правят явно някакви проучвания. Лично за мен такива дела трябва да се решават за 10 минути.
                          Фокус: Добре, какви мотиви изтъкват за да отхвърлят искането Ви?
                          Манчестър Левиджов: В различните дела различни неща си измислят. За последното тук в Свищовския съд. Първо, една глупост, която изтъкнаха още по времето на първото дело, че няма подобно име в регистъра на имената на община Свищов. После, че всеки имал право да избира религията си, но това няма нищо общо с промяната на името. След като един път са ми дали така спечелените от мен имена не намират важна причина за нова промяна на името. Сега по документ се водя Манчестър Здравков Левиждов Юнайтед и за тях е все едно, че съм Манчестър Юнайтед Здравков Левиджов. Само, че за мен нещата са много по-различни и фрапиращи. Не знам какво ще правя, ако ми откажат пак от Търновския съд. Направо ще бъда бесен. Написано е в жалбата ми към съда, че това е сто процента мое конституционно право, никакъв съдия няма право да ми откаже по никакви съобръжения. Аз съм извършил Свето кръщение, не знам те дали го осъзнават.
                          Фокус: А изтъкван ли е като аргумент, че „Манчестър Юнайтед” е търговска марка?
                          Здравко Левиджов: Това са го изтъквали, но го няма в решения на съда. Като ходих на проучвания при адвоката, аз винаги съм искал да имам адвокат. Споменаваха, че било търговска марка. Лично за мен това са пълни глупости. Аз не искам да се казвам Футболен клуб „Манчестър Юнайтед”. Запазената марка е футболният клуб, аз нямам такива претенции. Аз искам собствено име Манчестър Юнайтед, това няма нищо общо. А при новия аргумент, при промяната на религията, аз сега чрез вас направо задавам въпросът: Ако някой приеме ислямът с името Ибрахим и съдът му откаже с мотив, че няма важно обстоятелство. Мен с този мотив ми отказаха. Аз преди месец разбрах, че футболистът Анелка, световноизвестният футболист е приел исляма, всичко станало за един ден. А това за запазената марка лично за мен са пълни глупости. В един момент на едно от проучванията в съда бях съгласен да се казвам Манчестър Юнайдет слято, без тире. Но съдията ме попита на кого се кръщаваш тогава, футболният клуб се пишел с тире? Това е направо параграф 22.
                          Фокус: Колко средства дадохте за адвокатски хонорари във Вашата съдебна одисея досега?
                          Здравко Левиджов: Значи на адвокати не съм плащал. Казах, че си водя делата сам. Делата не са толкова скъпи, имало е моменти, когато и дребни пари съм нямал да ги заведа. Трудно е да се определи. Завеждането на едно дело е около 15 лева в Свищовски съд. В един период ги бяха вдигнали тройно-четворно ли не знам, давах по петдесет лева такси. Това не е скъпо. Винаги съм се нахаквал, когато съм си сменял паспорти, лични карти и винаги се е случвало, че като си променя името ми се е отваряла някаква работа в чужбина. Винаги трябваше да замина за един два -дена и винаги минавах на скъпата тарифа за 24 часа да си извадиш паспорта. Но разхвърляни за седем-осем години не са никакви пари тези разходи.
                          Фокус: През тези години получихте ли подкрепа и разбиране от роднини и приятели?
                          Здравко Ливиджов: Сто процентово. Абсолютно. По първите дела съм водил по 30 – 40 свидетели, че това ми е искрено желание. Не е нещо, че парадирам. Приятелите са ми казвали така много преди завеждането на делата. Десетина години, та и повече преди завеждането на първото дело. От приятели и роднини абсолютна и пълна подкрепа. От майка ми, от брат ми, от всички. Даже всички те се чудят и не могат да го проумеят.
                          Фокус: Добре, ако за пореден път Ви откажат от съда как ще реагирате, какво ще предприемете?
                          Здравко Ливиджов: Какви стъпки ще предприема? Лошото е, че по някакъв начин ще мислят лошо за България. Аз даже съм подготвил писма до международната преса, до Руската православна църква, до Гръцката православна църква. Ще се обърна, заявявам го най-официално към всички посланици, които са в България. Ще напиша писмо, ще обясня случая. Спомням си по време на тоталитарното общество мои приятели искаха да си кръстят детето Виктория, но не им разрешиха. Отидоха в православната църква, кръстиха детето и то получи и официално това име. Фокус: Реализирахте си мечтата да посетите Великобритания и да стъпите на стадиона „Манчестър”, какво изпитахте?
                          Здравко Левиджов: То просто е неописуемо. Аз бях в такъв момент в Англия, че там бяха в почивка всичките. На стадиона имаше само администрация. Нямаше мач. Ние бяхме проверили, че има тур, разходки. Това стане на другия ден след кръщенето. Те ми го направиха направо като подарък. Нещо уникално. Аз почти през цялото време плачех от радост. По едно време гидът, който мисля е бивш футболист на „Манчестър” предложи на два пъти да викаме Бърза помощ. Приятелите ми му обясниха и обявиха по уредбите, че личността с името на отбора е стъпил на тази земя. Имаше и други групи туристи, които аплодираха. Беше нещо страхотно. Уникално. Не е за описване. Една голяма част от мечтата ми се осъществи. Сега съм казал, че ще отида когато ми дадат хубавото име и ще отида на истински мач.
                          Фокус: След това дело ще водите ли друго?
                          Здравко Левиджов: Не, не. Приключи ли край! Искам всичко да приключи, но ако ми откажат, то много ясно какво ще правя, но този път ще вдигна и голям шум.
                          Фокус: Какъв е Манчестър в ежедневието?
                          Здравко Левиджов: Най-обикновен нормален българин. Нищо съществено – работя, интересувам се от спорт, по-специално от футбол, но гледам и почти всякакъв вид спорт. Чета доста книги, обичам да гледам хубави филми, обичам да слушам рок музика и народна българска. И като има мачове - с чаша бира, и то с доста бира.
                          Александър ШАБОВ

Коментар

• От Капитал

Блогът на Петър Димитров
                            Автор: Моис Мошев

Профил
                            Човек от народа
                            Приятели
                            Сергей Станишев
                            Владимир Путин
                            Жеваго
                            Прамод Митал

"Най-силните ми изказвания":
                            (Можете да гласувате за изказването, което най-много ви е харесало)
                            "До голяма степен борбата с престъпността е и въпрос на финансови възможности. Миналата седмица бях в Хелзинки и там научих, че цялата пътна мрежа се наблюдава с камери. Но при нас трябва да се избира между дупките и камерите и реда на пътя. Двете едновременно не можем да си позволим. Даже за едното ще сме силно затруднени."
                            "Казахме на руснаците, че под 50 процента не можем да паднем и че "Южен поток" е нашият Сталинград."
                            "АЕЦ "Белене" с двата си блока по 1000 мегавата ще даде на България толкова електроенергия, колкото ако се покрие цялата страна с вятърни мелници."
                            "Трябва да ни е ясно, ако искаме да имаме пазарна икономика, трябва да имаме пазарна икономика, а с цената на газа не е така. В България тя още е плод на българо-руската дружба."
                            "Надявам се хората да спрат да си купуват стоки от скъпите магазини и така да помогнем на търговците в определянето на надценката."
                            Последно в касетофона:
                            Atomic - Blondie
                            Bigmouth Strikes Again - The Smiths
                            Radio Moscow - Moloko
                            Mission - Electric Light Orchestra
                            Electricity - Elton John
                            Working Class Hero - Green Day
                            Bright Red Star - Stereophonics
                            29 февруари 2008 - Струва ми се добра идея държавата да се включи в дружеството - концесионер на златната мина "Челопеч", "Дънди прешъс". Не съм много сигурен как точно ще стане това. Ще възложа на екипа ми да направи разчети. А ако успеем да повишим концесионното възнаграждение на държавата на 10%, ще имаме пари и за Сребърния фонд, и за фонд "Интелект", и за социални програми. Чувствам се одухотворен.

Канадците бездруго нямат голям избор. Джевдет ги държи за... опинците.

20 февруари 2008 - Днес ударих с юмрук по масата на Митал и му казах, че повече отсрочки по задълженията на "Кремиковци" към НЕК, "Булгаргаз" и БДЖ няма да има. Веднага обявих пред медиите това решение и оповестих, че държавата е осъдила комбината за милиони.

Срещнах се със синдикатите. Може би е по-добре все пак да захранваме "Кремиковци" с технологичния минимум ресурси. Оказа се, че не сме осъдили комбината. Чувствам се объркан.

Продължавам упорито да мисля. Я, на бюрото ми имало папка. Оказа се, че са разчетите за приватизацията на "Булгартабак". От толкова много мислене понякога чак забравям какво имам да свърша.

февруари 2008 - Понякога обичам да излизам на балкона и да дишам дълбоко. Ех, как хубаво мирише на завод в целия град... Балканът изглежда толкова красив с оранжевите и червени пушеци на "Кремиковци" пред него. Какво толкова не му харесват - кой друг европейски град може да се похвали с толкова голям комбинат практически вътре в него...

Разглезените софиянци не спират да обясняват, че трябвало било да затворя "Кремиковци", защото замърсявал въздуха. Айде де, а работниците в него? Тези герои на труда, които ден и нощ поддържат огъня в доменните пещи, защо не се оплакват? Миришело било, имало прах, боледувало се повече, мрън-мрън. Ами да боледуват, те и без това гласуват ту за Костов, ту за Бойко Борисов... Понякога отварям опърпаното томче със стихове на Вапцаров. Чудя се как той е можел да пише "Децата ни мрат/в задушната смрад/със жадни за слънце очи" и въпреки това да се провиква с революционен патос: "Ще строим завод!"

25 януари 2008 - Преборихме се с инфлацията. Предложих на Станишев да свалим от поста шефа на Националния статистически институт. Позволява си да ни дава данните за инфлацията по едно и също време с пролетариата. Недопустимо. Как бихме могли да реагираме? Вместо инфлацията в края на годината би трябвало да се оповестява средногодишната. Тя е по-ниска. Много повече би се понравила на народа.

15 октомври 2007 - Днес пък ми хрумна, че вместо да въвеждаме данък "образование", можем да увеличим ставката по ДДС на 22%.

9 септември 2007 - Светла дата. Устроихме малък празник в министерството по случай годишнината от победата на народната власт.

Днес имахме брифинг заедно с премиера Станишев, министъра на образованието Даниел Вълчев и финансовия министър Пламен Орешарски по въпроса с учителската стачка. Както се бях замислил и изведнъж ми хрумна, че можем да въведем данък "образование". Все пак тази стачка е искане за повече данъци, това е толкова ясно. Веднага споделих идеята си с колегите. Сергей изглеждаше малко озадачен. Опита се да замаже положението. Объркан съм.

П.С. На бюрото все още има само една папка. С разчетите за "Булгартабак".

1 септември 2007 - Някакви си либерални икономисти веднага скочиха и казаха, че идеята за плосък данък била тяхна. Десните в парламента и те се нахвърлиха срещу нас (БСП - бел. авт.). Мартин Димитров се скъса да реве от парламентарната трибуна, че пръв бил предложил идеята за пропорционално облагане на доходите. То пък, ако го слуша човек, ще рече, че всичко първо на него му е хрумнало и всичко пръв е предложил. Добре, че се отървах от него в комисията по бюджет и финанси. Р. Овч. да му бере гайлето.

Като са толкова отворени СДС, да бяха го въвели те този данък. Ама ха.

П.С. На бюрото ми вече има една папка. С разчетите за "Булгартабак".

август 2007 - Въпреки че е почивен ден, продължавам упорито да мисля. Инфлацията изведнъж се оказа много висока. Изпитвам подозрения, че спекуланти манипулират цените на храните. Мисля, че трябва да въведем някакъв контрол върху цените и да ударим спекулантите. Побързах да дам интервю в радиото по въпроса.

Хм, обясниха ми, че в пазарна икономика нямало как да се контролират цените. Объркан съм. Тогава ще ги наблюдаваме. Мисля да създам специална комисия, която да се занимае с този въпрос. Да казва на хората от кои магазини е изгодно да се купува и в кои се шири спекула. Това трябва да има силно положителен ефект.

Днес ми дадоха разчетите за приватизацията на "Булгартабак". Много варианти са. Ще трябва да им отделя доста време.

15 юли 2007 - Преди месец на пленума на партията някой подметна идеята да се въведе плосък данък. Много лява идея, хареса ми. Оказа се, че по този начин в държавната хазна ще влязат с 39 млн. лв. повече и ще си имаме повече пари за социални програми. Трябва да се срещна с Орешарски. Ако успоредно с това въведем и данък богатство, ще избием електоралната риба просто. Веднага отивам да дам няколко интервюта по този въпрос.

П.С. Бюрото ми си стои все така празно. Продължавам да мисля.

13 юли 2007 - Днес е първият ми работен ден. Тук ми харесва. Имам си солидно бюро от евтина имитация на махагон. Засега е празно. Хмм, изглежда, няма да имам кой знае колко много работа тук. Тъкмо ще имам време да мисля.

Коментар

• Коментар

• Това е уникално :lol:
                                Music Idol Милен Димитров 3.03.2008
                                http://www.vbox7.com/play:3e8cea6d
                                "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

Working...
                                X