If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пухче, добави някоя точка за цветятя,все пак не претендирам за пълна достоверност и универсалност.Може нежният пол да напише как функционира мъжкият мозък-няма лошо да се посмеем.
http://milom.blog.bg/
Коментар
Пухче
не ме засегна напротив създаде ми доста добро настроение, все пак си доста дохувит и начетен
аз днес не издържах и след работа хукнах в метро и !!!!!!има още камбрии,милтонии всяка по 16,30лв с ддс и естественно си купих,сега съм ги скрила,защото скоро май ще си ходя с тях/домашните не могат да изтърпят силния ми колекционерски устрем напоследък/..........мъкаааа
Мозъкът на жената се състои от следните блокове:
1.Датчикът искам пари и пак ли секс винаги работи.
2. Сензор "Искам секс". С времето прегаря. Има три положения:
- НЕ искам сега.
-Боли ме главата
-За колко пари ?
3.Център за аудио въздействия. Входни данни:
- магическа некомпресирана музика, 16бит и нагоре, 44кхц, стерео и усилена;
-На думите пари,прическа,маркови се реагира моментално
-Центъра изгаря от думи като секс (ако е със съпруга де),готвене и музика (според мен чалгата не е музика така ,че не се възмущавайте)
4. Център за определяне на вида мъж (расов,паралия,*******)
5. Блок за взимане на стратегически решения. Решение по подразбиране -
разбира се ,че мога и по-късно да го свърша сега е ред на маникюра
6. Автопилот до козметика,съседката с кафето и до магазина
7. Генератор на отговори на въпроса: Къде си ? (зададен по м.тел) В къщи разбира се ,готвя ! С времето от примитивно устройство се превръща във високоинтелигентен прибор с изострена логика.
8. Автоматичен блок за отговор "Скъпи дай да го направим по-късно".
9. Високомощен заглушител на съвест.
10. Далекомер "Самка". В реално време разчита ТТ данни на базата на визуално възприятие. Най-съвършените позволяват да се направи извод от типа Става за съпруг,не става В стандартната инсталация има функции за определяне размера на портфейла ,банковата сметка и други. При някои модели - специална приставка за определяне на коефициента на поносимост към мамааааа....
11. Генератор на воля за знимание със фитнес или аеробика. Често се поврежда.
12. Датчик на нивото на насищане с чалга ,ядене и покупки. При много екземпляри отсъства или не работи. Умишлено пропусната.
13 Регистри за временно съхранение на развоя на сапунените сериали..
14Стопкран-блокировка "Чужд мъж" "Готин колега"
при някой екземпляри е уми6лено изваден с пинцета през носа....
15. Малък, бавен и разнебитен носител на съвест. Има противен глас и не дава да спиш нощем. Неутрализира се с точка 9.
17. Имитатор на бурна дейност. През работно време работи на пълна мощност.
18. Блокове за повторение - искам пари, искам нова кола, нова рокля,нов мъж, и т.н.
19. Черна кутия "Душа". В много случаи достъпа е само за ограничен кръг приятелки
20. Hеонова реклама с надпис "интелект".никога не свети
21. Анализатор на ландшафта. Отчита само вида на пари и прически особено ако са хубави и на друга жена .....агресият30. Да сготвя ли на мъжа ми ?А я по-добре първо сериала да изгледам......[/а е нормална .. 17.color]
When I was married 25 years, I took a look at my wife one day and said, "Honey, 25 years ago we had a cheap apartment, a cheap car, slept on a sofa bed and watched a 10-inch black and white TV, but I got to sleep every night with a hot 25-year-old blond."
Now we have a $2 M home, a $ 245,000.00 car, nice big bed and 50" plasma screen TV, but I’m sleeping with a 50-year-old woman. It seems to me that you are not holding up your side of things."
My wife is a very reasonable woman. She told me to go out & find a hot 25-year-old blonde, and she would make sure that I would once again be living in a cheap apartment, driving a cheap car, sleeping on a sofa bed and watching a 10-inch black and white TV.
Наш космолог: Няма нищо страшно, ако сме под контрола на Бог
Ние досега вярваме в Господ, а сега трябва да го видим. Категорично не съм съгласен с тезата, че те са дошли да подчиняват и колонизират, както се пропагандира непрекъснато.
И не смятам, че тази среща трябва да се отлага, защото в крайна сметка цялата еволюция на човечеството е подчинена на антагонизъм, тоест висш подчинява нисш. Така че ние трябва да сме готови и нас да ни подчинят или поне да ни помогнат.
Това заяви ст.н.с., заместник-директор на Института по космически изследвания в БАН Лъчезар Филипов.
От 10 години се знае, че при стъпването си на Луната американските астронавти са видели съоръжения и останки от конструкции и вероятно са били „видени“, коментира ученият.
Сблъсък не е имало, но става въпрос за цивилизация, която е много по-висша от земната, щом преодолява разстоянията на Вселената.
Не може да тръгнеш във Вселената да се разселваш – да правиш наука и цивилизация, и да се стремиш да подчиняваш. Ние сме свикнали с кръста и меча да правим цивилизация, но не смятам, че този манталитет е достоен за вселенския разум, споделя Филипов.
САЩ са разполагали с 4 готови мисии за изследване на Луната след 1969 г., но внезапно са отложили програмата си с близо 50 години, за 2015-2020 г., за да „се избегне срещата“.
На въпрос за какъв разум става дума Филипов обясни, че ако човечеството реши да отиде до една от най-близките звезди, трябва да лети 300-400 години. Очевидно е, че щом тази чужда цивилизация е способна да прелети тези разстояния, значи има технология, която доближава скоростта на светлината или я надвишава.
Ученият смята, че хипотезата за бази на обратната страна на Луната, която е невидима за нас, е много вероятна, тъй като условията на Луната са много удобни поради ниската гравитация и „всяко разумно същество би ги използвало“.
Според него полетът до Луната и в момента е осъществим, а максимално се забавя осъществяването му. Говори се за сонди до Марс, до Юпитер, Нептун, поставят се неестествени цели. Това са много по-големи ресурси, отколкото отиването до Луната.
Защо се заобикаля тя? За да се отложи тази среща, твърди Филипов. Истината е крита нарочно, за да се спести шока на човечеството.
Ако докажем, че сме цивилизация, която можем да решаваме планетарните си проблеми и да сведем до минимум антагонизма си, а не сме враждебно настроени, те ще ни помогнат, заявява ученият.
------DNES.BG
Нещата в БАН не вървят на добре...
Един ден Иванчо стоял на двора и гледа двама негови приятели минават по улицата. Отишъл при тях и ги попитал:
-Къде така, бе?
-Отидохме да искаме ръката на Марийка с бонбони и цветя!
-И какво стана?
-Ми излезе баща й и не ни я даде...
-Отивам и аз да си опитам късмета!
-Ми отивай, но недей да се надяваш много!
Иванчо взел бутилка ракия и кутия цигари и потропал на вратата на Марийка.Отворил баща й:
-Кажи , бре Иване, какво искаш?
-Мии..дойдох да искам путката на Марийка!
-Абе, как така путката? Твойте приятели идваха ръката да й искат...а ти путката! Как така?
-Ми как? Те са чукиджии,а аз съм ебач!
"АКБ корпорация" отново оглави листата на печелившите. На вчерашната сесия акциите на компанията поскъпнаха до 1.34 лв. Това стана при само 1 прехвърлена акция
- Татко, защо младоженците се държат за ръка по време на венчавката?
- Такъв е обичаят, сине. Нали си виждал как боксьорите си подават ръце преди да започне мачът...
Коментар