IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Joan
    Първоначално изпратено от zarco

Joan, удоволствието е свързано с емоционална обвързаност, чувства, преживявания при хората, но, когато хората - стигаме до секса, това не е задължително да е непременно, за да продължим рода, а при животните сексът е насочен само и единствено към подължаване на рода..., а изпитваното удоволствие е предпоставката за това, че са си свършили "работата" според природните закони...

Иначе казано, никъде не съм видял , примерно куче (или друго животно) с презерватив...

Лично мнение! ))
    Исках само да кажа, че и животните изпитват физическо удоволствие от секса, иначе нямаше да се сещат да го правят - така е заложено от Природата. Тоест, не това ни отличава от тях.
    И има и хомосексуални животни, което пък още повече говори, че няма разлика в чисто физическия смисъл.

А вече казах, че сексът при хората (както и други аспекти на живота) е по-сложен от този при животните, точно заради това, което ти си написал. И в голяма степен и заради това, което psychoholic е написал - то също е част от битието на хората за разлика от животните.

А ти знаеш ли друго животно, което да няма естествен враг (освен човека) - затова и животните не ползват презеравативи - те ТРЯБВА да се размножават, защото има кой да ги яде Нали знаеш, че най-мног се размножават най-слабите и беззащитните (зайци, мишки).

А човекът няма кой да го яде (вече) и виж до къде сме я докарали.....
    Докарали сме го дотам, че директно и индиректно в буквален и/или преносен смисъл се ядем сами ...

8)

Коментар

• Първоначално изпратено от callen
      Първоначално изпратено от _1912_
      КАК НЕ ВИ СРАМ
      ЕДНА СВЯСНА ТЕМА В ТОЗИ ФОРУМ , А ВИЕ И НЕЯ ОСРАХТЕ С ТЕЗИ ПЕДЕРАСИ
      А къде остана темата за парада утре?
      Май някой успя да я изтрие вече?
      Ето затова понякога човек е добре да има още един ник, при подобно отношение и предразсъдъци ....

РАЗБРАХМЕ ТЕ ВЕЧЕ , ЧЕ СИ ОТ НЕСТАНДАРТНИТЕ , НО ЗАШО СИ КРИЕШ ИСТИНСКИЯТ СИ НИК ?
      НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco

Joan, удоволствието е свързано с емоционална обвързаност, чувства, преживявания при хората, но, когато хората - стигаме до секса, това не е задължително да е непременно, за да продължим рода, а при животните сексът е насочен само и единствено към подължаване на рода..., а изпитваното удоволствие е предпоставката за това, че са си свършили "работата" според природните закони...

Иначе казано, никъде не съм видял , примерно куче (или друго животно) с презерватив...

Лично мнение! ))
        Исках само да кажа, че и животните изпитват физическо удоволствие от секса, иначе нямаше да се сещат да го правят - така е заложено от Природата. Тоест, не това ни отличава от тях.
        И има и хомосексуални животни, което пък още повече говори, че няма разлика в чисто физическия смисъл.

А вече казах, че сексът при хората (както и други аспекти на живота) е по-сложен от този при животните, точно заради това, което ти си написал. И в голяма степен и заради това, което psychoholic е написал - то също е част от битието на хората за разлика от животните.

А ти знаеш ли друго животно, което да няма естествен враг (освен човека) - затова и животните не ползват презеравативи - те ТРЯБВА да се размножават, защото има кой да ги яде Нали знаеш, че най-мног се размножават най-слабите и беззащитните (зайци, мишки).

А човекът няма кой да го яде (вече) и виж до къде сме я докарали.....

Коментар

Първоначално изпратено от Jason_Thorn
          ...

Сега да кажа и нещо умно според мен: сексът като такъв има само една функция - възпроизвдство. За да стане това трябва участниците да са разнополови. Всичко друго е изгъзица и щом някой го кефи това аз нямам нищо против.

То си има (вече) отделна тема, но се зачетох в това изказване...

Хетеро- съм, определено! И това ми доставя удоволствие. Признавам. Но не споделям тая част на мнението, че сексът има единствена функция - възпроизводство!

Не зная, как е при хомо-двойките, но при хетеро-ориентираните, освен за възпроизводство, сексът служи И за УДОВОЛСТВИЕ! Дори - това е в много по-голяма степен, отколкото за възпроизводство... Може би някаква аномалия? Еее, не! Точно това (според мен) ни отличава от животните: фактът, че изпитваме удоволствие и търсим секса (с противоположният пол) съзнателно..., а още по-съзнателно вземаме и необходимите предпазни мерки, с които планираме своите семейства...

Тук може да вляза в противоречие с мислите на много хора и институции, при които е недопустимо прекъсването на половия акт съзнателно в определен момент, с цел - да не се зачене плодът..., но и това е необходимо по различни причини...

Все пак, това е лично мнение! Към хетеросексуалните: успехи и в семейното планиране! ))
          Прав си не си довърших поста понеже се объги компа ми. Точно исках да добавя че хората и делфините правят секс и за удоволствие. И няма лошо в това. Генералното ми мнение което исках да изкажа беше в това, че всеки може да прави каквото му харесва, но не е наложително да прадира с него. Де се вика аз сега като съм хетеро да го правя с приятелката на улицата ли? само за да го покажа че ми е кеф.
          Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_
            КАК НЕ ВИ СРАМ
            А къде остана темата за парада утре?
            Май някой успя да я изтрие вече?
            Ето затова понякога човек е добре да има още един ник, при подобно отношение и предразсъдъци ....

Коментар

• В школе учитель: - Дети, что такое соблазн? - Это бананы, апельсины, - говорит один. - Жвачки, конфеты, - вторит другой. - Это попка семнадцатилетней девушки, - говорит Вовочка с первой парты. - Вон из класса! И чтоб завтра в школу с отцом! На следующий день Вовочка приходит в школу без отца и садится за последнюю парту. Учитель спрашивает, почему не пришел отец и почему Вовочка уселся за последней партой. - Папа сказал, что если для учителя попка семнадцатилетней не соблазн, значит он гомосексуалист и следует от него держатся подальше.

Коментар

• КАК НЕ ВИ СРАМ

МОДЕРАТОРА Я СЕ НАМЕСИ НАЙ-ПОСЛЕ И ТУК , МОЛЯ
                НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• zarco, предполагам, не си виждал и куче с апартамент и спортна кола;-)
                  Т.е. кучешките кучки могат да получат само удоволствие от партньора си и нищо друго ;-)
                  BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от Joan
                    Първоначално изпратено от zarco
                    Не зная, как е при хомо-двойките, но при хетеро-ориентираните, освен за възпроизводство, сексът служи И за УДОВОЛСТВИЕ! Дори - това е в много по-голяма степен, отколкото за възпроизводство... Може би някаква аномалия? Еее, не! Точно това (според мен) ни отличава от животните: фактът, че изпитваме удоволствие и търсим секса (с противоположният пол) съзнателно..., а още по-съзнателно вземаме и необходимите предпазни мерки, с които планираме своите семейства...
                    Е, ти нищо не каза..... Животните сигурно не изпитват удоволствие и не търсят секса...... Просто някой по-голям от нас (Природа, Господ, Висш разум) се е постарал да осигури възпроизводтвото на животинските видове по този начин. Има и други начини, ама за по-низшите (деление, пъпкуване...)

А че в човешкото общество този нагон е много по-усъвършенстван от животинското царство, си е нормално (както всяко друго нещо). Но това не го прави по-малко нагон. Между другото, срещала съм съобщения за хомосексуални животни също.

Лично мнение! ))
                    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Е, ти нищо не каза..... Животните сигурно не изпитват удоволствие и не търсят секса...... Просто някой по-голям от нас (Природа, Господ, Висш разум) се е постарал да осигури възпроизводтвото на животинските видове по този начин. Има и други начини, ама за по-низшите (деление, пъпкуване...)

А че в човешкото общество този нагон е много по-усъвършенстван от животинското царство, си е нормално (както всяко друго нещо). Но това не го прави по-малко нагон. Между другото, срещала съм съобщения за хомосексуални животни също.

Коментар

• Пред цената на петрола спирка няма, става още по-голяма драма

Котировките растат, трейдърите пробват пак -
                        спекулата тук се шири, стават живи панаири
                        и бензина ей го на – ще се ходи май пеша.

Чичко Бен, другарят Буш – правят се на неразбрали,
                        тез арабските пе..ли всичко май са пре..али –
                        „Дай да сринеме Иран!“ - вика дъртия тупан

мен ми е добре така – да му мисли който ще,
                        нека мен да ми е зле. Краста имам си една -
                        да владее САЩ света. Може ли това да стане?
                        Трудно, тексаски тупане

Че в арабските страни, жегичка си е нали –
                        но със нашите пари – ще си ходят пак на ски.
                        Шейховете имат ски и в пустинята дори.
                        Няма спор – добре са те, ами ние накъде?

Чакаме надежда силна, че ще сменяме бензина -
                        има ли с какво обаче? Лелеее, да ти се доплаче..
                        Ето някой си твърди – с царевица ще върви –
                        да, ама кажи кога! - мен ми трябва веднага

Да бе, ний работим знай – сменяме бензина...май...
                        чакаме едни реформи и започваме с платформи -
                        пшеница, царевица, слънчоглед – движим се с гърди напред.
                        Движим се ама назад – без петрол за нас е ад.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ceco
                          http://www.mediapool.bg/show/?storyid=140572&srcpos=1
                          За съжаление това не е нито виц, нито бисер
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ceco
                            http://www.mediapool.bg/show/?storyid=140572&srcpos=1
                            И кое е смешното ?

Коментар

• http://www.mediapool.bg/show/?storyid=140572&srcpos=1

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn
                                ...

Сега да кажа и нещо умно според мен: сексът като такъв има само една функция - възпроизвдство. За да стане това трябва участниците да са разнополови. Всичко друго е изгъзица и щом някой го кефи това аз нямам нищо против.

То си има (вече) отделна тема, но се зачетох в това изказване...

Хетеро- съм, определено! И това ми доставя удоволствие. Признавам. Но не споделям тая част на мнението, че сексът има единствена функция - възпроизводство!

Тук може да вляза в противоречие с мислите на много хора и институции, при които е недопустимо прекъсването на половия акт съзнателно в определен момент, с цел - да не се зачене плодът..., но и това е необходимо по различни причини...

Все пак, това е лично мнение! Към хетеросексуалните: успехи и в семейното планиране! ))
                                "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Working...
                                X