If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сегодня еду по хайвею, чувствую, что-то не так.
Никто не сигналит, не обгоняет, не подрезает.
Включаю радио и все понимаю: ОНИ ВСЕ НА ГЕЙ-ПАРАДЕ!!!
8)
aaaaa, оливаш се)
в Ню Йорк парадите са с цветовете на дъгата, в Москва с ...цвета на ...земята...хехе, гвардията
Коментар
AfterDark
Първоначално изпратено от the mag
страшна дискусия, колегите ми са чудят ква са хиля кат маймуна с пръчка в....
ама я кажете кво стана с темата с манифестацията на либералите, някой взе поържва повечко педерите ли?
Сегодня еду по хайвею, чувствую, что-то не так.
Никто не сигналит, не обгоняет, не подрезает.
Включаю радио и все понимаю: ОНИ ВСЕ НА ГЕЙ-ПАРАДЕ!!!
страшна дискусия, колегите ми са чудят ква са хиля кат маймуна с пръчка в....
ама я кажете кво стана с темата с манифестацията на либералите, някой взе поържва повечко педерите ли?
Коментар
AfterDark
Първоначално изпратено от Joan
Първоначално изпратено от AfterDark
Ами в демографията има едни криви на Гомбетц (може и да не го спелувам точно) ...
Ние май в момента се набиваме точно в подвид на тази крива и удряме горното плато ... а дали хомотата, презервативите или претенциите ни набиват там, според мен няма значение ... със сигурност не е от ниския стандарт ... май станахме много за тази планета ...
Ами в демографията има едни криви на Гомбетц (може и да не го спелувам точно) ...
Ние май в момента се набиваме точно в подвид на тази крива и удряме горното плато ... а дали хомотата, презервативите или претенциите ни набиват там, според мен няма значение ... със сигурност не е от ниския стандарт ... май станахме много за тази планета ...
дай да ги видим...кривите ))
зарежи стандарта ...дотук нищо ново под слънцето...
а думата "оргия" с какъв произход беше
... само да вметна ...
че единствено делфините от животинския свят правят секс за удоволстние....
"Правят секс за удоволствие" или "изпитват удоволствие при секс"?
Това са две различни неща, мисля аз.
Дай да фанем някое куче да го питаме...
... ПРАВЯТ СЕКС ЗА УДОВОЛСТВИЕ..
Афтър,
ти на тва с пръчката секс ли му викаш..????
:P
... инак ако е за черпнята..
в кръчмата ече те чака хладна Загорска..
:P
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
... само да вметна ...
Ако ти пусна клип с маймуна, която си вре пръчка в оная работа и мастурбира активно и с радост ще почерпиш ли?
8)
Малей, работата отиде на големи извращения..... ))))))))
Абе аз все си мисля, че никое животно няма да се сети да прави секс, освен ако не му е кеф. И няма да яде, освен ако не му е кеф (и съответно гадно, ако е гладно). И т.н.
Тоест, има някаква потребност (свързана с инстинкт) и задоволяването й е свързано с положителни емоции, а незадоволяването - съответно с отрицателни емоции.
... само да вметна ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
AfterDark
Първоначално изпратено от Joan
Първоначално изпратено от AfterDark
Докарали сме го дотам, че директно и индиректно в буквален и/или преносен смисъл се ядем сами ...
8)
Еми като няма кой да ни яде, така става Природата е длъжна да създаде механизъм на равновесието. В този смисъл презервативът е част от този механизъм
Да живее Малтус
П.П. Абе хрумна ми - дали пък и хомосексулизмът не е част от същия природен механизъм......
Ето и още едно майтапче по темата:
- Ой, а это что за толпа?
- Это геи. Митинг. Отстаивают свои права.
- Какие права? Хотят в армии служить?
В школе учитель: - Дети, что такое соблазн? - Это бананы, апельсины, - говорит один. - Жвачки, конфеты, - вторит другой. - Это попка семнадцатилетней девушки, - говорит Вовочка с первой парты. - Вон из класса! И чтоб завтра в школу с отцом! На следующий день Вовочка приходит в школу без отца и садится за последнюю парту. Учитель спрашивает, почему не пришел отец и почему Вовочка уселся за последней партой. - Папа сказал, что если для учителя попка семнадцатилетней не соблазн, значит он гомосексуалист и следует от него держатся подальше.
Коментар