IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• - Какво е новото определение за оптимист?
    - Инвестиционен банкер, който в неделя вечер си изглажда пет ризи за седмицата.

* Предприемач отива при финансовия си мениджър и казва, че иска да е собственик на малък бизнес. Това е лесно, казал финансовият съветник. Купете си голям бизнес и изчакайте малко.

* Кредитната криза е наистина лоша. Миналата седмица дадох десетачка на брат си и се оказа, че днес съм четвъртият по големина кредитор в страната.

- Каква е разликата между инвестиционен банкер и голяма пица?
    - С голямата пица поне може да се нахрани четиричленно семейство.

* Какво е общото между Уолстрийт и Олимпиадата? Синхронните скокове от трамплин.

- Каква е най-честата реплика на хедж фонд мениджър, останал без работа?
    - "Ще искате ли картофки и нещо за пиене?"

* Днес банкоматът ми изписа съобщение "недостатъчна наличност". Не разбрах дали става въпрос за моята карта или за банката.

* Хуморът на Марк Твен се оказва изпреварил времето: "Октомври. Ето един месец, изключително опасен за спекулации с акции. Другите опасни месеци са юли, януари, септември, април, ноември, май, март, юни, декември, август и февруари."* Казват, че парите говорят. Проблемът е, че моите знаят само една дума: "Сбогом!"

* В тези бурни дни как можеш да привлечеш вниманието на брокера си? Като извикаш "Ало, келнер! "

* Новото тълкувание на термините:

Бичи пазар - произволно движение на пазара, което кара инвеститора да си въобразява, че е станал финансов гений.
    Мечи пазар - период от 6 до 18 месеца, в който децата не получават джобни, жената - бижута, а съпругът - секс.
    Сплит на акциите - когато съпругата ти и адвокатът й са си поделили твоите активи
    Печалба - древен термин, който вече никой не използва.

Превърнахме ли се в социалисти? Не, още споко. Няма начин - социалистите национализират само успешни предприятия.

* Брокер в края на деня: Това е по-лошо и от развод. Изгубих половината си активи, а все още имам съпруга.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
      Катаджия спира шофьор и след обстойна проврка вижда,че всичко е точно - шофьора си е сложил колана, има хендс-фрий,аптечка и т.н.Обаче е каря на месеца и иска да заработи.Накрая решава да "изпита" водача на МПС.
      -Ще ти задавам въпрос и трябва да отговориш.
      -Ми О.К. - казал шофьорът.
      - Тъмно е.Има мъгла.На магистрала си.Насреща два фара.Какво е това?
      - Кола.
      - Е, кола.Каква кола?БМВ ли,Мерцдес ли?
      - Сега аз да те питам нещо.Тъмно е.Има мъгла.На магистрала си.Насреща руса коса,големи цици, къса пола.Какво е това?
      - Ми курва.
      - Е, курва.Курва ама коя?Майка ти ли, жена ти ли, дъщеря ти ли?

Карал си един шофьор една вечер и един катаджия го спрял.Погледнал катаджията през прозореца и гледа-шофьорът с предпазен колан хендс-фри , абе изобщо всичко както трябва.Станало му едно мило на катаджията и казал на шофьора:
      - Поздравления!Печелите 500 лева защото сте примерен шофьор!Какво мислите да направите с парите?
      - Еми , незнам г-н полицай-може да си изкарам книжка с тях.
      - Оставете го г-н полицай-толкова е пиян , че незнае какво говори!-обадила се жената до него.
      - Аз като ви казвам , че с тая крадена кола няма да стигнем далече...-казало детето от задната седалка
      - Уф,минахме ли границата вече!-възкликнал глас от багажника.
      НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• шест истини на живота :

1.Не можеш да си пипнеш всички зъби с езика .
        2.Всички идиоти след като го прочетат опитват да го направят
        3.Първата истина е лъжа
        4.Сега се усмихваш ,защото си идиот
        5.Скоро ще го изпратите на друг идиот
        6.Още има глупава усмивка на лицето ти

п.п. учени са доказали , че малоумните четат този текс с ръка на мишката .................................... късно е вече ............................... не си махай ръката
        НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Готино мастър Йода.. "-Аз си мислим че летим, а то - гравитирам.."

Коментар

• мърдат кръгчетата а?

Коментар

• 自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant
                http://pazari.dnevnik.bg/show/568030/

Коментар

• Не съм я чел темата и затова се извинявам, ако има повторения!

Линка в следващото мнение!
                  SapFiConsultant.com

Коментар

• Оплаква се един брокер:
                    - Тази криза е по-зле и от развод. Изгубих половината си състояние и все още имам жена.
                    http://milom.blog.bg/

Коментар

• В тези бурни дни как можеш да привлечеш вниманието на брокера си?
                      -Като извикаш "Ало, келнер!"

Коментар

• Министърът на икономиката: Печелим от кризата

в. Стандарт

Мисля, че можем да спечелим от кризата. Това прогнозира министърът на икономиката Петър Димитров във Варна днес. Схемата според него е следната: След като е неизгодно да се прави бизнес в държава, в която банките имат проблеми, в България може да се пребазират производства, които не сме очаквали.

Министърът коментира и твърдения за преместване на газопровода "Южен поток" през Румъния.
                        Имам чувството, че руското правителство не чете някои руски вестници или пък някои руски медии не чуват какво казва правителството, смята Петър Димитров. Той заяви, че преди седмица е имало българо-руска комисия, която категорично е потвърдила позицията на руското правителство. Няма никакви съмнения и колебания, подчерта Димитров.
                        Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Катаджия спира шофьор и след обстойна проврка вижда,че всичко е точно - шофьора си е сложил колана, има хендс-фрий,аптечка и т.н.Обаче е каря на месеца и иска да заработи.Накрая решава да "изпита" водача на МПС.
                          -Ще ти задавам въпрос и трябва да отговориш.
                          -Ми О.К. - казал шофьорът.
                          - Тъмно е.Има мъгла.На магистрала си.Насреща два фара.Какво е това?
                          - Кола.
                          - Е, кола.Каква кола?БМВ ли,Мерцдес ли?
                          - Сега аз да те питам нещо.Тъмно е.Има мъгла.На магистрала си.Насреща руса коса,големи цици, къса пола.Какво е това?
                          - Ми курва.
                          - Е, курва.Курва ама коя?Майка ти ли, жена ти ли, дъщеря ти ли?
                          Life won't wait for you.

Коментар

• http://pazari.dnevnik.bg/show/568030/

Коментар

• [quote="MILOM"]
                              Първоначално изпратено от mnz
                              Днес банкоматът ми изписа съобщение "недостатъчна наличност".
                              Не разбрах дали става въпрос за моята карта или за банката.
                              Ходих до банкомата, и той ми поиска на заем петдесетчка до понеделник.[/quote Очаквай утре повишаване кредитния рейтинг на автоматите и му дай;-)))
                              ] "Американските банки са продавали навсякъде по света различни структурирани финансови продукти, базирани на вземанията от бизнеса с кредитни карти - по същия начин, както и subprime ипотеките. Купувачите са същите, от които регулярно излиза информация за „обезценка на активи". Но вероятно в близко бъдеще ще разберем и за някои нови. "
                              http://banks.dir.bg/2008/10/20/news3496508.html

Коментар

• Първоначално изпратено от mnz
                                Днес банкоматът ми изписа съобщение "недостатъчна наличност".
                                Не разбрах дали става въпрос за моята карта или за банката.
                                ХАХАХАХ
                                За банката много ясно

Коментар

Working...
                                X