Първоначално изпратено от BOBAN1
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
-
Първоначално изпратено от BOBAN1В едно градче идва богат турист.
Оставяйки авансово 100 $ на собственика на хотела, се качва да разгледа стаите в хотела. Собственикът на хотела, без да чака и миг, тича при месаря и си връща дълга. Месерят пък веднага тича при фермера, който му доставял месото. Фермерът си връща дълга в автосервиза. Собственикът на автосервиза отива в местния магазин и си връща дълга за купуваните от него продукти. Собственикът на магазина на бегом отива при местното момиче за "компания", на което дължал за ползвани услуги...Момичето веднага тича при собственика на хотела, която пък му дължала за ползване на стаи за клиентите.
В този момент обратно слиза туристът и казва, че не си е намерил подходяща стая, взима си банкнотата от 100 $ обратно и заминава.
Никой нищо не получил, но цялото градче сега живее без дългове и гледа с оптимизъм в бъдещето...!
Нищо не препоръчвам!
Коментар
-
В едно градче идва богат турист.
Оставяйки авансово 100 $ на собственика на хотела, се качва да разгледа стаите в хотела. Собственикът на хотела, без да чака и миг, тича при месаря и си връща дълга. Месерят пък веднага тича при фермера, който му доставял месото. Фермерът си връща дълга в автосервиза. Собственикът на автосервиза отива в местния магазин и си връща дълга за купуваните от него продукти. Собственикът на магазина на бегом отива при местното момиче за "компания", на което дължал за ползвани услуги...Момичето веднага тича при собственика на хотела, която пък му дължала за ползване на стаи за клиентите.
В този момент обратно слиза туристът и казва, че не си е намерил подходяща стая, взима си банкнотата от 100 $ обратно и заминава.
Никой нищо не получил, но цялото градче сега живее без дългове и гледа с оптимизъм в бъдещето...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton ChigurhВъпросителните бяха, защото човека ти отговори на въпроса, а ти започна да го храниш.
извинявам се на хакинен ако се е почуствал с нещо засегнат от мен днесfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
IT класификатор за Жени
Ако на Мъжете им беше хрумнало да класифицират Жените по класове в Информационните Технологии...
Класификацията щеше да изглежда така..
Internet Жена
Трябва да платиш, за да получиш достъп до нея.
Server Жена
Винаги е заета, когато ти трябва.
Windows Жена
Знаеш, че има много недостатъци, но не можеш да живееш без нея.
Powerpoint Жена
Идеална е за представяне пред хората на празненства.
Excel Жена
Казват, че можела много неща, но ти я използуваш само за основните четири действия.
Word Жена
Отново и отново те изненадва и няма човек на света, който наистина да я разбира.
DOS Жена
Всички вече са я имали, но сега никой не я иска.
Back-up Жена
Мислиш, че има всичко, но като опре до същественото, ти прави впечатление, че нещо й липсва.
Scan Disk Жена
Знаем,че върши добро и само иска да помогне, но по същество никой не знае, какво умее реално, и ако сме честни, ЛАЗИ НИ ПО НЕРВИТЕ!
Screen Saver Жена
Всъщност за нищо не върши работа, но ти харесва да я гледаш.
Hard Disk Жена
Спомня си всичко, по всяко време на деня и нощта.
Email Жена
От десетте неща, които ти разказва, 9 са абсолютни глупости.
Virus Жена
Когато най-малко го очакваш, тя се инсталира в жилището ти и го завладява.
Ако се опиташ да я деинсталираш, ще ти липсват много неща.
Ако не го направиш, ще загубиш всичко.
Коментар
-
Anton Chigurh
Въпросителните бяха, защото човека ти отговори на въпроса, а ти започна да го храниш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton ChigurhПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от polkiя ми кажи - какво има в тази кръчма ? - никога не съм я отварял тази тема, че като прочета, че е "виртуална кръчма" и ми се отщява да влезна - звучи като "виртуална любов" - демек чекиджии
Та и с Виртуалната кръчма е същото
това което е по нетВърка не е същото като на live - дано си усетил разликата
думата "нетвърк" ли ?
питай пеньо - аз от него я научих, но за сметка на това се стремя редовно да я употребявам за да съм фешън и ако има някоя чирпанска к.рва наоколо да я впечатля с местен диалектfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от polkiя ми кажи - какво има в тази кръчма ? - никога не съм я отварял тази тема, че като прочета, че е "виртуална кръчма" и ми се отщява да влезна - звучи като "виртуална любов" - демек чекиджии
това което е по нетВърка не е същото като на live - дано си усетил разликатаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от polkiя ми кажи - какво има в тази кръчма ? - никога не съм я отварял тази тема, че като прочета, че е "виртуална кръчма" и ми се отщява да влезна - звучи като "виртуална любов" - демек чекиджии
това което е по нетВърка не е същото като на live - дано си усетил разликата"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от polkiя ми кажи - какво има в тази кръчма ? - никога не съм я отварял тази тема, че като прочета, че е "виртуална кръчма" и ми се отщява да влезна - звучи като "виртуална любов" - демек чекиджии
това което е по нетВърка не е същото като на live - дано си усетил разликата
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от polkiя ми кажи - какво има в тази кръчма ? - никога не съм я отварял тази тема, че като прочета, че е "виртуална кръчма" и ми се отщява да влезна - звучи като "виртуална любов" - демек чекиджии
това което е по нетВърка не е същото като на live - дано си усетил разликатаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар