If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес шефът ни събра и звънна на всеки на мобилния от неговия. Внимателно изслуша мелодиите, които сме избрали при негово позвъняване.
Премии няма да има...
я ми кажи - какво има в тази кръчма ? - никога не съм я отварял тази тема , че като прочета, че е "виртуална кръчма" и ми се отщява да влезна - звучи като "виртуална любов" - демек чекиджии
Навремето Morpheus в един филм каза: no one can be told what the Matrix is. You have to see it for yourself. ...
Та и с Виртуалната кръчма е същото
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
polki, гледам че си си намерил нов "приятел"
внимавай да не ти изпие сокчето
този нов "приятел" ме намери наскоро - аз дори не подозирах, че съществува
ами да пие сокчето ................ щом го обича - но да знае , че ми е дебела сламката и трябва доста да опъва
друго имах предвид ама както и да е
сутринта се подвизаваше в кръчмата
я ми кажи - какво има в тази кръчма ? - никога не съм я отварял тази тема , че като прочета, че е "виртуална кръчма" и ми се отщява да влезна - звучи като "виртуална любов" - демек чекиджии
нямаше нужда да слагаш снимки на себе си и всичките ти роднини - и телефонния разговор дето проведе ни стигаше ...
бей бе селяндур разкажи някой виц по - добре ..
какво е това "бей бе" - иначе отдавна съм ти казал, че си селяндур - гледам, че си го проумял - напредваш, чукундур
хихихи
а ти кой беше, а да сетих се
Карък Каръков , хахаха
гледам, че доста се затрудни "бей бе" да го преведеш на български език от родния ти диалект и за по-лено сменяш темата
виж, виждам, че си настроен за заяжданици, явно нямаш друга работа или пак си се закачил някъде, където далаверката ти е умряла, все пак нали си Карък Каръков просто не си ми интересен, по добре разкажи виц или нещо друго, в което си "добър" , а ако решиш да продължиш, просто няма да ти обърна внимание..
хайде Каръков, жив и здрав да си
нямаше нужда да слагаш снимки на себе си и всичките ти роднини - и телефонния разговор дето проведе ни стигаше ...
бей бе селяндур разкажи някой виц по - добре ..
какво е това "бей бе" - иначе отдавна съм ти казал, че си селяндур - гледам, че си го проумял - напредваш, чукундур
хихихи
а ти кой беше, а да сетих се
Карък Каръков , хахаха
гледам, че доста се затрудни "бей бе" да го преведеш на български език от родния ти диалект и за по-лено сменяш темата
виж, виждам, че си настроен за заяжданици, явно нямаш друга работа или пак си се закачил някъде, където далаверката ти е умряла, все пак нали си Карък Каръков просто не си ми интересен, по добре разкажи виц или нещо друго, в което си "добър" , а ако решиш да продължиш, просто няма да ти обърна внимание..
хайде Каръков, жив и здрав да си
Коментар