If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
а видяхте ли какви и кои са членовете на тази комисия ??? www.dksi.bg - направо не е за вярване -
Бивщата директорка на Тексим Банк
Един юнак - ЛЕСНИЧЕЙ!!!!!/не е истина просто/
Още един юнак - завършил Матеметика в СУ /като досега това му е първо и единствено работно място/.
страшна работа е тая комисия....да са живи и здрави данъкоплатците.
80-та година момчето от 23 до 29 все там си е
Коментар
Пухче
10:06 - money.ibox.bg - Финансистът на Мадоф се прзина за виновен
а видяхте ли какви и кои са членовете на тази комисия ??? www.dksi.bg - направо не е за вярване -
Бивщата директорка на Тексим Банк
Един юнак - ЛЕСНИЧЕЙ!!!!!/не е истина просто/
Още един юнак - завършил Матеметика в СУ /като досега това му е първо и единствено работно място/.
страшна работа е тая комисия....да са живи и здрави данъкоплатците.
АМА няма лъв с такива топки ве..Пак не са успели да ги скрият. И проекта за герба, и тези дето гласуваха "за"- са комплексирани идиоти.(Неангажиращо мнение.)
Хората са го казали преди векове-Градският въздух прави човека свободен. Гражданското общество се ражда и намира здрава основа в градовете, а не на село, на нивата или в обора при добичетата. Не ме разбирайте погрешно, не отричам селото, то е източник на храна за тялото. Храната за душата, обаче е дефицитна стока на село. На село диапазонът от ценности е силно ограничен. Комунизмът изкара селяните от село, като им взе средствата за препитание и ги направи ратаи в собствените им ниви и те тръгнаха към градовете. Селянинът излезе от селото, но в условията на тоталната държава, селото не можа да излезе от селянина. Това се случва днес, когато децата на тези селски имигранти израстват в градовете. Чак сега, десетилетия след другите европейци ние създаваме гражданското общество.
ТОЙ: Ура! Най-после! Едва дочаках!
ТЯ: Да си ходя ли?
ТОЙ: Не, даже не си и помисляй за това!
ТЯ: Обичаш ли ме?
ТОЙ: Разбира се!
ТЯ: Някога изневерявал ли си ми?
ТОЙ: Не, как въобще ти хрумна?
ТЯ: Ще ме целунеш ли?
ТОЙ: ДА!
ТЯ: Ще ме биеш ли?
ТОЙ: В никакъв случай!
ТЯ: Може ли да ти вярвам?
Загрижен, многодетният Асан отива при сексолог за съвет.
- Ще пазиш, братко, ще пазиш.
Излизайки, Асан навел глава и промърморил:
- Аз пазя, ама другите не пазят…
15 септември. Малко циганче седи и гледа тъжно към витрината на една книжарница. Час, два. Накрая продавачката не издържа, излиза и му казва:
- Мойто момче, избери си нещо за първия учебен ден. Няма да го плащаш.
- Едно лепилце, моля.
двама руснаци се напили здраво и на път за дома пресякли жп линия и по4нали да пълзят по нея. втория попитал първия: еи кога ще свърши таз дълга стълба,и първия отвърнал: не се притесняваи ето асансьора идва
А до оня ден Серьожа се оплакваше как го клеветели в Брюксел
Това са по принцип глупости за пред журналистите ни. Едва ли и той е толкова прост да си вярва, но каквато публиката такива и речите.
Едно сериозно издание въобще не би обърнало внимание на подобни дрънканици, а би публикувало на първата си страница нещо по-полезно или забавно.
Коментар