If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Първоначално изпратено от SoKoLoV в тема "Политика"
Мечтателю.... да не си гооглето с едно от многото промити комунистически мнения...
Ако нямаше за какво да се оплакваме нямаше да гласуваме така ....това не е ли ясно или и ти си поредния лайномед...
определено интересно мнение!
лай*о+мед... = ?
как успя да съчетаеш тези 2 противоположности доганов? гений
Първоначално изпратено от SoKoLoV в тема "Политика"
Мечтателю.... да не си гооглето с едно от многото промити комунистически мнения...
Ако нямаше за какво да се оплакваме нямаше да гласуваме така ....това не е ли ясно или и ти си поредния лайномед...
определено интересно мнение!
лай*о+мед... = ?
как успя да съчетаеш тези 2 противоположности доганов? гений
Две деца си играят пред блока и на едното майка му се показва на терасата и извиква:
- Петърчо стига си удрял другото дете с лопатата по главата ,защото ще се изпотиш и ще настинеш!
сега се водят преговори за Hakkinen и B.Graham да заиграят в Бенфика, дори и двамата щели да играят с една фланелка и да влизат в един чифт гащи едновременно , но за сметка на това ще са с номер 10 --- - ето и читав линк от официалната интернет страница на клуба
някой се е бъзикнал с журналиста и той се е хванал като риба без да провери инфото, а после още доста червени рибки са се закачили на въдицата ...................... не им се сърдете - те са само червени рибки
- Жена, стягай се, изгубих те на покер.
- Как така?
- Не ми се говори, направо ми се реве. За малко и заплатата си да проиграя. Добре, че спрях навреме.
Условна присъда от 1 година и 6 месеца с 3 години изпитателен срок получи вчера 73-годишната Елена Ковачева от с. Хърсово, община Сандански, за отглеждане на 3813 кг марихуана на стойност 22 878 лв
Освен годините килото идва на 6 лв, то по-евтино от свинското
Стар джентълмен се жени за стара лейди. По време на първата брачна нощ, естествено, нищо не става, но джентълменът й казва:
– Аз ще спася вашата чест! – бодва си пръста и пуска капка кръв на постелката.
– Тогава и аз ще спася вашата – отвръща лейди и се изсеква в чаршафа.
Коментар