IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• човече това е уникално-досега съм се въргалял от смях

Първоначално изпратено от MILOM
    Учителката на първи клас мис Нилъм (28 години) имала проблеми с един от учениците си. Тя попитала:
    - Какво има, момчето ми?
    - Твърде съм умен за първи клас. Сестра ми е в трети, а пък аз съм по-умен от нея! Мисля, че аз също трябва да уча в трети. – отговорил ученикът.
    За мис Нилъм това било прекалено и за това тя повела момчето при директора. Докато то чакало в приемната, тя обяснила на директора ситуацията. Решение било намерено – директорът щял да направи тест на момчето и ако то не може да отговори на някой от въпросите, ще трябва да се върне в първи клас и да се държи добре. Мис Нилъм се съгласила.
    Момчето било въведено в кабинета на директора, обяснили му условията и то се съгласило да мине теста.
    Директорът: "Колко е 3 x 3?"
    Момчето: "9".
    Директорът: "Колко е 6 x 6?"
    Момчето: "36".
    И така ставало с всеки въпрос, на който, според директора, един третокласник трябва да знае отговора. Тогава директорът се обърнал към мис Нилъм и казал:
    - Мисля, че момчето може да премине в трети клас.
    Мис Нилъм обаче казала, че има още въпроси. Момчето и директорът кимнали в знак на съгласие и тя започнала:
    - Какво има кравата 4 броя, а аз само 2?
    - Крака – след кратка пауза отговорило момчето.
    - Какво има в твоя панталон, което няма в моя?
    - Джобове – бил отговорът.
    - Започва с К и завършва на С, космато, продълговато, вкусно, с белезникава течност вътре?
    - Кокос.
    - Твърдо и розово, когато влиза и меко и лепкаво, когато излиза?
    Директорът леко пребледнял, стегнал се, очите му се облещили и едва се сдържал да не изпревари отговора...
    - Дъвка.
    - Какво мъжът прави изправен, жената седнала, а кучето на три лапи?
    Сега вече очите на директора здраво се оцъклили, но преди да каже нещо, ученикът го изпреварил.
    - Подава ръка
    - Сега ще задавам въпроси от типа: „Кой съм аз?", става ли?
    - Аха.
    - Ти пъхаш в мен своя кол. Връзваш ме, за да ме вдигнеш. Мокря се преди теб?
    - Палатка.

- В мен влиза пръст. Търкаш ме и въртиш, когато ти е скучно. Най-добрият мъж ме получава пръв?

Директорът е много обезпокоен, напрегнат и е принуден да глътне голяма порция коняк.
    - Венчален пръстен.
    - Мога да бъда с различни размери. Когато не ми е добре, капя. Когато ме издухваш ми е добре.
    - Нос.
    - Имам твърдо тяло. Моят връх пронизва. В движение треперя.
    - Стрела.
    - Коя дума започва с "F" и завършва с "K" и означава много жега и вълнения?
    - Firetruck (Пожарна кола).
    - Коя дума започва с "F" и завършва с "K" и ако това нещо го няма, си принуден да работиш с ръце?
    - Fork (Вилица).
    - Имат го всички мъже, на някои им е по-дълго, отколкото на другите. Мъжът го дава на жена си след сватбата?
    - Фамилия.
    - Кой мъжки орган няма кости, има само мускули и вени. Той пулсира и отговаря за правенето на любов?
    - Сърце.
    Директорът с облекчение въздъхнал и казал на учителката:
    - Изпратете го в Кеймбридж! На последните 10 въпроса аз самият отговорих неправилно!!
    това е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV
      ако е вярно долното защо са го арестували....тъй като човека си е в правото...
      ..... в правото си ще е ако носи пълномощно - нотариялно заверено!! дори не са имали право да му казват наличността по сметката..... ама нали сме в ългалска банка!??? селяния си е това.....
      това е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн

Коментар

• Какво може да ни се случи,докато си купуваме домати от пазара
        http://wallstreet.blog.bg/zabavlenie...ot-paza.474522
        "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• Гадателка предскаэва бъдещето на мъж: - Виждам пред вас блестяща кариера… длъжност на високо… бързо се иэкачвате по стълбата… виждам ви в красива униформа… сред фойерверки… -Да, да… това ми е ясно, аз съм пожарникар.

Коментар

• Един мъж лови риба, а на главата му - тухла. Минава една жена, гледа го - с тухла на главата - и любопитството я заглождило. - Каква е тая тухла на главата ти? - Пусни ми и ще ти кажа - отговорил мъжът. - Абе я си еби майката! - казала жената и си тръгнала. Обаче нали е любопитна - върнала се. - Кажи бе, каква е тая тухла? - Пусни ми и ще ти кажа. - Добре, ще ти пусна. Отишли те зад храстите и като се върнали мъжът й казал: - Слушай сега - от сутринта съм тука, на червея - нищо, ама на тухлата - ти си третата!

Коментар

• Първоначално изпратено от viktorio
              Виц)

Знаете ли, че Бойко Борисов имал два к***....

И всеки един от тях бил по-голям от другия....
              По -важно е, че не са отпред и отзад, а само отпред, а разликата в големината не е толкова важна, все пак единия е по-голям. ))

Коментар

• Вижте какво можете да правите с вашите iPhone и iPod (ВИДЕО)

http://wallstreet.blog.bg/zabavlenie...-i-ipod.473920

Коментар

• Виц)

Знаете ли, че Бойко Борисов имал два к***....

И всеки един от тях бил по-голям от другия....

Коментар

• ако е вярно долното защо са го арестували....тъй като човека си е в правото...

Коментар

• ъветник на председателя на Народното събрание Цецка Цачева бе осъден на пет денонощия арест за хулигантска проява. Присъдата е постановена от Районен съд-Велинград. 29-годишният мъж посетил клон на банка в курортния град в първия работен ден на 2010 година с молба да изтегли 2000 долара от сметка, на която титуляр е неговата майка. След като банковата служителка му обяснила, че за исканата сума трябва да се подаде предварителна заявка, мъжът посетил банковия офис на следващия ден - 5 януари. Тогава той е получил отново отказ да бъде обслужен, заради това, че не присъства титуляра на сметката.

Афектиран 29-годишният съветник на Цецка Цачева вдигнал скандал. Според решението, агресивният клиент се развикал - "Вчера сливи ли имаше в устата или нещо друго - един голям мъжки член?" Тези негови думи били чути от всички служители на банката, както и от клиентите й. По повод на инцидента мъжът бил поканен да отиде на разговор при управителя на офиса, но той отказал. Напускайки помещението, напсувал колектива на банката, като я нарекъл "скапана" и че му е омръзнало да се занимава с плебеи.
                      След сигнал до местното РПУ, съветникът на Цецка Цачева е арестуван.

Коментар

• Глобален въздушен трафик(ВИДЕО)

http://wallstreet.blog.bg/drugi/2010...k-video.473600

Коментар

• Ако получиш съобщение, което гласи "Искра Фидосова гола", не го отваряй. По-страшно е от вирус. Искра Фидосова наистина е гола".
                          http://milom.blog.bg/

Коментар

• Crash Test 1959 Chevrolet Bel Air VS. 2009 Chevrolet Malibu

http://wallstreet.blog.bg/zabavlenie...-malibu.473400

Коментар

• „Монитор"

И гражданският брак влезе в кошницата

Гражданският брак най-накрая влезе в потребителската кошница и занапред ще влияе върху равнището на инфлацията у нас. Както е известно, чрез наблюдения на цените на стоките и услугите в кошницата Националният статистически институт (НСИ) измерва равнището на инфлацията. За първи път от тази година статистическият институт започва да наблюдава таксите за бракосъчетание в делнични дни и отделно в събота и неделя, обясни Aлбена Данчева, която е началник отдел "Статистика на потребителските цени" в НСИ. Като цяло през 2010 г. има увеличение на броя на стоките и услугите, които се включват в голямата потребителска кошница, каза още Данчева. През 2009 г. са били наблюдавани 549 стоки, докато тази година техният брой е 568. За 2010 г. в кошницата са добавени 38 нови стоки, а са отпаднали 21. Така например НСИ вече няма да наблюдава на какви цени се харчи българският коняк. За сметка на това обаче от 2010 г. в кошницата влиза водката родно производство, обясни още Албена Данчева. Подобно е положението и с пилешките бутчета. Замразените кълки вече отпадат от потребителската кошница, а на тяхно място влизат охладените. Албена Данчева от НСИ обясни че причината да се правят подобни замени е, че при наблюденията на НСИ е установено, че интересът на потребителите към някои стоки спада до такава степен, че тяхното предлагане в магазините намалява.
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Защо блондинката си втрива в корема препарат за миене на чинии?
                                Защото на него пише: "Ефективно се справя с мазнините".
                                http://milom.blog.bg/

Коментар

Working...
                                X