If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Учителката на първи клас мис Нилъм (28 години)
...
...Директорът с облекчение въздъхнал и казал на учителката:
- Изпратете го в Кеймбридж! На последните 10 въпроса аз самият отговорих неправилно!!
не сме за кеймбридж, не смеее
И аз отговорих неправилно !
Тя е крехка жена. Не е била пожарникар, не е била полицай. Аз ако бях там, как щях да им отговоря...Тя е интелигентна жена. Тя е професор. Може ли някой да каже нещо срещу нейния блестящ немски?! Лично Ангела Меркел и е дала висока оценка за владеенето й на немски! Желева се готви 15 дни за изпита. Не знаела за Судан, за Сомалия. Как така не знае, най-малкото е чела вестници..
Водката влиза в потребителската кошница за 2010 г.
пари.бг
568 ще са стоките и услугите, които ще следи НСИ
Цените на общо 568 стоки ще следи НСИ през 2010 г., за да изчислява инфлацията. С цел да бъде по-прецизна потребителската кошница отпадат 21 стоки, които не са много търсени, но се добавят 38 нови, съобщиха оттам. Сред отпадналите е коняка, но сега вече ще се следи цената на водката, например. Други корекции са свързани например с отпадането на продукт “замразени пилешки бутчета”, като на тяхно място в кошницата влизат “охладени пилешки бутчета”. Оказва се, че първият продукт вече почти не се намира в магазинната мрежа. От тази година ще се следи и цената на централното газоснабдяване.
На месечна база от НСИ ще трябва да регистрират общо 32 357 цени. През 2009 г. те са следяли 31 792.
Учителката на първи клас мис Нилъм (28 години) имала проблеми с един от учениците си. Тя попитала:
- Какво има, момчето ми?
- Твърде съм умен за първи клас. Сестра ми е в трети, а пък аз съм по-умен от нея! Мисля, че аз също трябва да уча в трети. – отговорил ученикът.
За мис Нилъм това било прекалено и за това тя повела момчето при директора. Докато то чакало в приемната, тя обяснила на директора ситуацията. Решение било намерено – директорът щял да направи тест на момчето и ако то не може да отговори на някой от въпросите, ще трябва да се върне в първи клас и да се държи добре. Мис Нилъм се съгласила.
Момчето било въведено в кабинета на директора, обяснили му условията и то се съгласило да мине теста.
Директорът: "Колко е 3 x 3?"
Момчето: "9".
Директорът: "Колко е 6 x 6?"
Момчето: "36".
И така ставало с всеки въпрос, на който, според директора, един третокласник трябва да знае отговора. Тогава директорът се обърнал към мис Нилъм и казал:
- Мисля, че момчето може да премине в трети клас.
Мис Нилъм обаче казала, че има още въпроси. Момчето и директорът кимнали в знак на съгласие и тя започнала:
- Какво има кравата 4 броя, а аз само 2?
- Крака – след кратка пауза отговорило момчето.
- Какво има в твоя панталон, което няма в моя?
- Джобове – бил отговорът.
- Започва с К и завършва на С, космато, продълговато, вкусно, с белезникава течност вътре?
- Кокос.
- Твърдо и розово, когато влиза и меко и лепкаво, когато излиза?
Директорът леко пребледнял, стегнал се, очите му се облещили и едва се сдържал да не изпревари отговора...
- Дъвка.
- Какво мъжът прави изправен, жената седнала, а кучето на три лапи?
Сега вече очите на директора здраво се оцъклили, но преди да каже нещо, ученикът го изпреварил.
- Подава ръка
- Сега ще задавам въпроси от типа: „Кой съм аз?", става ли?
- Аха.
- Ти пъхаш в мен своя кол. Връзваш ме, за да ме вдигнеш. Мокря се преди теб?
- Палатка.
- В мен влиза пръст. Търкаш ме и въртиш, когато ти е скучно. Най-добрият мъж ме получава пръв?
Директорът е много обезпокоен, напрегнат и е принуден да глътне голяма порция коняк.
- Венчален пръстен.
- Мога да бъда с различни размери. Когато не ми е добре, капя. Когато ме издухваш ми е добре.
- Нос.
- Имам твърдо тяло. Моят връх пронизва. В движение треперя.
- Стрела.
- Коя дума започва с "F" и завършва с "K" и означава много жега и вълнения?
- Firetruck (Пожарна кола).
- Коя дума започва с "F" и завършва с "K" и ако това нещо го няма, си принуден да работиш с ръце?
- Fork (Вилица).
- Имат го всички мъже, на някои им е по-дълго, отколкото на другите. Мъжът го дава на жена си след сватбата?
- Фамилия.
- Кой мъжки орган няма кости, има само мускули и вени. Той пулсира и отговаря за правенето на любов?
- Сърце.
Директорът с облекчение въздъхнал и казал на учителката:
- Изпратете го в Кеймбридж! На последните 10 въпроса аз самият отговорих неправилно!!
Прегледайте списъка и назовете ЦВЕТА на всяка дума.
Важно е да назовете цвета, а не думата!
Ако не можете от раз, то значи дясната половина на пилешкия ви мозък се опитва да каже названието на цвета, докато лявата се съмнява докато го чете.
Нямате качествена връзка между двете полукълба на мозъка и не можете да анализирате бързо или добре.
Това е тест с който деца на 4 години се оправят без проблем, което значи, че сте пълен идиот щом вие не можете.
Най-дългият влак на света
Fort Worth Texas е мястото от където е видеото.Миналият петък е времето.А дължината на влака е 3 мили!И сега си представете,че чакате на прелеза
13.1.2010 г. 14:28:17 Аз не знам защо обир на банка се нарича престъпление?
Според това си е възмездие.
popangelov
13.1.2010 г. 14:30:52 Ловки, вероятно е заради факта, че са заплашили невинната касиерка с пистолет. Ако примерно бяха разбили стената и взели касата, без да закачат касиерката, щеше да е чист акт на справедливост. " http://www.segabg.com/online/new/art...ews&id=0000128
„Кризи и природни бедствия стават всекидневно, включително и от моята кандидатура направиха криза“ – интервю за „Стандарт“
„ЕК е работила с над 200 неправителствени организации, включително и ООН“ – пресконференция в МВнР.
„На дипломация се учих по курортите на България. Работех от 15-годишна по къмпингите и контактувах с много чужденци, знам каква е цената на хляба“ -интервю за в. „Труд“
„Била съм в Близкия изток – и в Грузия, и в Египет“- пресконференция в МВнР
„Не толкова от близо, от три метра ще ме снимате – като Анджелина Джоли“ – реплика към фоторепортерите в НС
„Ходих няколко пъти до тоалетната, видях се с Клинтън и Лавров“- пред журналисти в Брюксел.
"Aз съм тук, защото няма какво да крия, така че смятам, че няма за какво да говоря."
"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Е няма такива резили, това ако е компетентен човек, здраве му кажи:
Първоначално изпратено от SStoilov
„Кризи и природни бедствия стават всекидневно, включително и от моята кандидатура направиха криза“ – интервю за „Стандарт“
„ЕК е работила с над 200 неправителствени организации, включително и ООН“ – пресконференция в МВнР.
„На дипломация се учих по курортите на България. Работех от 15-годишна по къмпингите и контактувах с много чужденци, знам каква е цената на хляба“ -интервю за в. „Труд“
„Била съм в Близкия изток – и в Грузия, и в Египет“- пресконференция в МВнР
„Не толкова от близо, от три метра ще ме снимате – като Анджелина Джоли“ – реплика към фоторепортерите в НС
„Ходих няколко пъти до тоалетната, видях се с Клинтън и Лавров“- пред журналисти в Брюксел.
Коментар