IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от netware5
    Дали е лош или добър не коментирам. Първо не съм фен на джиповете, второ те и без това биват само два вида - английски и японски. Останалото са некакви мутанти. Но че е грозна X6-цата..... еми грозна е! Всъщност всички автомобили в таза колекция са много грозни с изключение на ретро крайслерчето. А пък онова изцъкленото фиатче ли е, кво е ..... е направо грозотията на грозотиите ..... Ша го сънувам тая нощ, облян в студена пот .....
    Към английските и японските, ама съвсем спокойно можеш да добавиш немците...
    Па дале ти харесва конкретно МПС, ми са струва ъпрос на фкус предимно... и на мен външно повече ми допада Х5 примерно ... щото те карантиите са им почти идентични... А че Х5 не става за офрод е смешно...
    А за "колекцията" просто ума ми не го побира, който го е събирал на какъв принцип е "подборкътъ" на ахтамобилите... чак и R8 сложил...
    Мухахахахахааа...
    Идиот !!!
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
      Първоначално изпратено от mussi
      Първоначално изпратено от dnb
      Първоначално изпратено от guantanamo
      Най-лошите автомобили правени някога (фотогалерия)

http://wallstreet.blog.bg/zabavlenie...aleriia.518099
      Извинявай пич,ама BMW X6 да е сред най-лошите коли...
      Някак не се вързва!
      някъде четох, че х6 изобщо не е сполучлив модел, защото се е представил много лошо в едно предаване Top Gear, прилича на високопроходим, но всъщност не успял един баир да изкачи дори .. може би затова е в тази класация..
      Че не е off-road автомобил е ясно на всички,но при тези останали характерисики да се каже,че е лош или грозен!!! си е наистина за "Бисери и вицове"
      престааш си верно за нищо да не става ???
      просто който е "измислил" това е е твърде далеч от ахтамобилите...
      Дали е лош или добър не коментирам. Първо не съм фен на джиповете, второ те и без това биват само два вида - английски и японски. Останалото са некакви мутанти. Но че е грозна X6-цата..... еми грозна е! Всъщност всички автомобили в таза колекция са много грозни с изключение на ретро крайслерчето. А пък онова изцъкленото фиатче ли е, кво е ..... е направо грозотията на грозотиите ..... Ша го сънувам тая нощ, облян в студена пот .....
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi
        Първоначално изпратено от dnb

Някак не се вързва!
        някъде четох, че х6 изобщо не е сполучлив модел, защото се е представил много лошо в едно предаване Top Gear, прилича на високопроходим, но всъщност не успял един баир да изкачи дори .. може би затова е в тази класация..
        Че не е off-road автомобил е ясно на всички,но при тези останали характерисики да се каже,че е лош или грозен!!! си е наистина за "Бисери и вицове"
        престааш си верно за нищо да не става ???
        просто който е "измислил" това е е твърде далеч от ахтамобилите...
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от dnb

Някак не се вързва!
          Only God Can Judge me...

Коментар

• Нова мания във Facebook ( фотогалерия + видео)

http://wallstreet.blog.bg/zabavlenie...a-video.520311
            "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• http://englishrussia.com/index.php/2...ussian-office/

Коментар

• Живи мишени в извратена измама
                dnevnik.bg

"В резиденцията цари истински феодализъм. Ние сме слуги, които всеки ден рискуват живота си. Изправяме се пред куршумите на ловците, за да участваме в една извратена измама. Цялата работа е да се печелят пари, които потъват незнайно къде.

Схемата е следната: докато ловците си мислят, че стрелят по живи животни, всъщност гърмят по макети, облечени с кожи на зверовете. Нашата работа е да държим чучелото на животното вързано за сезал и като се произведе изстрел, да го дръпнем и да го свалим на земята, все едно е улучено от ловеца. Погрешен изстрел или рикошет и си мъртъв. Край с тебе.

Правим го по заповед на директора на стопанството Дамян Дамянов. Негласно се знае, че ако някой откаже да застане на мушката, трябва вземе бял лист и химикалка ида си напише молбата за напускане.(...)

Президентът е убеден, че това място му носи късмет. Идва в резиденцията, за да се успокои и да релаксира преди важни дати в неговия живот. Аз съм го виждал два пъти. На него директорът не смееше да му прилага номера с чучелото, въпреки че толкова пъти го бяхме правили преди, че бяхме станали истински магьосници."

Кирил Симеонов, който работи в ловно стопанство "Студена" от 19 години, разказва пред в. "168 часа" за "занаята" си в резиденцията, където по думите му идвали да стрелят "президентът Първанов, министър Мирослав Найденов, видни депутати и магистрати".

P.S. В материала са цитирани директорът Дамян Дамянов, който твърди, че не знае нищо и е в отпуск, докато трае проверката на Изпълнителната агенция по горите; както и министърът на земеделието Мирослав Найденов, който отрича да е ловувал в стопанството и се заканва, че ще даде случая на прокурор. От пресцентъра на президента Първанов коментират: "По време на своите посещения в региона Георги Първанов не е имал възможността да види нито животни, нито споменатите от вас макети на животни и по тази причина не може да коментира повдигнатите въпроси."

Коментар

• предаването на top gear за х6 беше уникално.качиха го на една могилка удари ръчната а то горкото се хлъзна надоле.пробваха да го качат пак,то върти гуми и се пъне като магаре на мост.и нали са британци на фона се вижда един ланд ровер как си лети ногоре надолу по могилките.не ги ахресват бмв-тата и това си е

Коментар

• Първоначално изпратено от dnb

Някак не се вързва!
                    Абе по грозотия са ги събрали, а не по хубав-лош .... Виж има и едно Ауди, което в никакъв случай не е лош автомобил.... Просто са безумно грозни! само за Крайслерчето не разбирам, но всичко останало мяза на Катрин Вачева - битата "моделка"

Коментар

Някак не се вързва!

Коментар

Някак не се вързва!
                        Някъде се е получил "развален телефон" при превода, щото тая колекция от снимки кой зне колко се е въртяла из нета. Истината е, че колекцията трябва да се казва "НАЙ-ГРОЗНИТЕ автомобили правени някога". Щото всички с едно изключение са много, ама много грозни. Само не знам какво прави ретро Крайслера в тая колекция.... Той за мен си е красив.

Коментар

• Първоначално изпратено от guantanamo

Някак не се вързва!
                          Only God Can Judge me...

Коментар

• Няма нищо чудно, че в древността се принасяли в жертви девиците. Не са били толкова глупави, че да жертват тези дето пускат!

Коментар

• Ей така се променя състава на българското население (само дето "след" са малко по-светли):

:-D

Коментар

• Редактор Aladdin

Хасан се връща от пресконференция.
                                Айшето го пита:
                                - Хасане, за какво ви говориха толкова бе?
                                - Ами имаше две теми - едната за икономическата реформа на ГЕРБ, другата за неутронната бомба.
                                - Ами я обясни ми и на мен да не съм толкова проста.
                                - Абе аз знам че си проста и така по-простичко ще ти обясня. Виж сега, ние сме тук и на масата има баница. Значи неутронната бомба е едно оръжие дето като падне ние изчезваме а баницата остава.
                                - Аха, - рекла Айше, разбирам.
                                - Ами какво е туй икономическа реформа на ГЕРБ?
                                - Ами обратното ма Айше, нас ни има а баница я няма.
                                Не е препоръка.

Коментар

Working...
                                X