IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Генко казва на приятел:
    - Колкото повече опознаваш жените - толкова повече разбираш хомосексуалистите.
    - Защо пък тъй?!
    - Ами представи си какъв кеф: прибираш се късно пиян. А вкъщи ще посреща мъж с бутилка водка!

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове
      Първоначално изпратено от Божидар Нанев
      „Смятам, че повдигнатите обвинения срещу мен са напълно неоснователни. Сключените два договора за доставка на антивирусни препарати в края на миналата година бяха единствената възможност за навременно осигуряване на лекарства срещу новия грип в момент на епидемия, която застраши здравето на хората и отне десетки човешки живота“
      Не се базикай, епидемията е в пълната си сила - преди 3-4 седмици започна масовата имунизация срещу свински грип, ако не си чул.

Коментар

• Попитали радио Ереван
        - Kаква ще бъде емблемата на Пловдивските футболни отбори ако се обединят?
        Радио Ереван отговорили :
        - Миризлив циганин,облечен в гладиаторски доспехи,нагазил до колене в река Марица и едно канарче му сере на главата!

Коментар

• Първоначално изпратено от Божидар Нанев
          „Смятам, че повдигнатите обвинения срещу мен са напълно неоснователни. Сключените два договора за доставка на антивирусни препарати в края на миналата година бяха единствената възможност за навременно осигуряване на лекарства срещу новия грип в момент на епидемия, която застраши здравето на хората и отне десетки човешки живота“

Коментар

• http://www.kingfootball.eu/20425/dne...anski-uchenik/
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Бързото каране - лек за мъжа!

Група канадски учени е установила: бързото каране на автомобил влияе позитивно върху здравето на съвременния мъж! /Разбрахте ли вие от КАТ? А! Че не е полезно само за вашия собствен джоб!/

Много мъже обичат да раздават газ и ако в характеристиките на желязното им "конче" има нещо по-"така", карането става истински празник. На фона на непрекъснатите напъни на различни институции за ограничаване на скоростта и ако може колите да ни превозват, стоейки на място, защото така е най-безопасно и без болежки в главите на хората от пътната безопасност, то вече научно е доказано, че скоростта е полезна. Не само за бързото прехвърляне на хора и товари от точка А до точка Б, което е най-важната задача на транспорта, но и за здравето на изчезващата социална категория, наречена съвременен мъж!

Групата канадски учен е установила безусловно: бързото каране на автомобил влияе позитивно на здравето на съвременния мъж, предизвиквайки организмът му да отделя повече от хормона тестостерон. По време на скоростното движение в организма на водача има мощен приток на хормона, което от своя страна води до намаляване на риска от възникване на сърдечно-съдови заболявания. Освен това, повишеното наличие на тестостерон влияе профилактично срещу възникването на диабет и не допуска развития на депресии.

Повишената изработка на този хормон е налице винаги при мъжете в минути на опасност или при неочаквано развитие на събития, които изискват проява на най-силните черти от мъжкия характер. Затова, по мнение на специалистите, бързото каране е особено полезно за мъже от средна и старша възраст. Това им позволява да поддържат високо ниво на тестостерона и така да имат възможност да удължат активната си възраст!
              http://www.auto-press.net/a:_%D0%91%...A%D0%B6%D0%B0_

Коментар

• Искат коментар от ББ по повод обвинението към здравния министър за неизгодна сделка за 2 милиона лева:
                - Значи, щом Нанев прави такива неща под носа ми, можете да сметнете тройната коалиция, какви ги е правила...

Коментар

• А ето нещо старо, но качествено:

Когато случайно имаш наистина лош ден и просто искаш да си го изкараш на някой, направи го но не на някой който познаваш а някой който не познаваш.
                  Всичко започна когато един ден си седях на бюрото и си спомних за телефонен разговор който трябваше да проведа а бях забравил. Намерих номера и позвъних. Вдигна мъж който каза:
                  - Ало?
                  - Здравейте, аз съм Крис. Мога ли да говоря с Робин Картър?
                  Неочаквано телефона ми беше затворен. Не можах да повярвам че някой може да бъде толкова груб. Намерих верния номер на Робин и и се обадих – бях разменил последните две цифри на номера. След като свърших разговора с нея отново набрах „грешния" номер. Когато някой от другата страна ми вдигна, аз извиках
                  - Ти си ГЪЗ!!! - и затворих.
                  Записах си номера с думичката „ГЪЗ" до него и го прибрах в чекмеджето на бюрото. На всеки няколко седмици когато плащах сметки или просто имах наистина лош ден аз звънех на този номер и крещях в слушалката „Ти си ГЪЗ!!!". Това винаги ме успокояваше. Когато програмата „Разбери кой звъни" се появи и в нашия район си замислих че моето терапевтично „Ти си ГЪЗ!!!" трябва да спре. Така че отново му се обадих и казах:
                  - Здравейте, аз съм Джон Смит от телефонната компания. Обаждам ви се за да разбера дали се интересувате от нашата програма „Разбери кой звъни".
                  - НЕ! – извика той и ми затвори. Веднага го набрах отново и му казах
                  - Защото си ГЪЗ!!!
                  ...
                  Един ден бях до супермаркета чакайки да се освободи място за паркиране. Някакъв пич с черно БМВ ме изпревари и паркира на мястото за което търпеливо чаках. Натиснах клаксона и се разкрещях че аз чакам за това място. Идиота не ми обърна никакво внимание. Тогава забелязах табелката „Продава се" залепена на прозореца така че си преписах телефонния номер от нея. След няколко дни, точно след като звънях на първия „ГЪЗ"(сложил съм си номера му на бутоните за бързо набиране), си помислих че не е лоша идея да звънна на беемве гъза също.
                  - Ало, вие ли сте човека който продава черно БМВ?
                  - Да. Аз съм.
                  - Можете ли да ми кажете къде мога да видя колата?
                  - Разбира се. Аз живея на 1802 Запад, 34-та улица. Жълта къща и колата е паркирана точно отпред.
                  - Извенете, вашето име е?
                  - Казвам се Дон Бъргмайер. - отговори ми той.
                  - Дон, по кое време сте си вкъщи?
                  - Всеки ден след 17.00.
                  - Слушай Дон, мога ли да ти кажа нещо?
                  - Да?
                  - Дон, ти си ГЪЗ!!! - и затворих. Добавих номера му в бутоните за бързо набиране.
                  Сега, когато имам лош ден, имам и двама гъзове на които да звъня. След няколко месеца ми дойде идея. Звъннах на гъз N1:
                  - Aло? – попита той.
                  - Ти си ГЪЗ!!! – но не затворих.
                  - Още ли си тук? – попита той.
                  - Да, тук съм – казах аз.
                  - Спри да ми звъниш!! – изкрещя той.
                  - Нама пък! – изкрещях му и аз.
                  - Кой си ти? – проклинаше той
                  - Казвам се Дон Бъргмайер.
                  - Така ли? И къде живееш?
                  - 1802 Запад, 34-та улица, ГЪЗ ТАКЪВ! В жълта къща и черния ми баварец паркиран отпред.
                  - Ей сега идвам Дон. По добре почни да си пееш молитвите! – заплаши ме той.
                  - Мухаха! Като че ли ме е страх от теб ГЪЗ смотан!
                  След това звъннах на гъз N2:
                  - Aло? – каза той.
                  - Здрасти бе ГЪЗ сплескан – казах аз, отново без да затварям.
                  - Само да те намеря... – се развика той.
                  - И? – прекъснах го аз – Какво ще направиш?
                  - Ще те спукам от бой!
                  - Е, значи това е твоя шанс – казах аз – Ей сега идвам да видим!
                  След което затворих и незабавно се обадих в полицията и им казах че живея на 1802 Запад 34 улица, и в момента се прибирам за да убия моя любовник. След което звъннах в Новините на 9 канал за да ги уведомя че двама гейове се бият на 1802 Запад, 34-та улица. Бързо отидох до колата и тръгнах към 34-та улица. Там имаше двама задници които се пребиваха от бой пред 6 патрулки, полицейски хеликоптер и репортерски екип от новините!

Ето сега се чувствам добре. Управлението на гнева наистина работи!!!
                  He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• +1

..как се променят приказките на новото поколение

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united
                      господа, тука вашето направо на спам замяза!
                      пуснете някоя смешка да си разведрим настроението, че като гледам борсата и ми се плаче!
                      Ето ти четиво:

Мили Ваньо!

Ако четеш сега тази страница, това означава, че най-сетне ти е свършил интернета. Не се опитвай да звъниш на нашия доставчик или да бърникаш в настройките на браузъра.

Трябва да направиш следното:
                      - Върви в аптеката на ъгъла, купи лекарства за дядо - рецептите са в антрето, на лавицата под огледалото. Освен това, иди в кварталния магазин - вземи 2 пакета 1,5% мляко, кашкавал на резени и кутия чай. От плод-зеленчука до спирката купи 2 кг картофи, половин кило лук и 1 зелка. Запази всички касови бележки.
                      - Забравих си мобилния. Звънни на баща си на работа, кажи, че снимките няма да станат днес. Предай му също, че го моля да вземе прането от химическото на връщане от работа. Преди да звъннеш пусни програмата с иконка на телефон (на десктопа в горния десен ъгъл) и запиши отговора на татко си във файл с разширение *.wav.
                      - Напиши си домашните - туй че имаш само по математика не е повод да го оставяш за довечера. Страници от учебника - 116, 121 и 118. Внимавай с трета задача - трябва да съставиш уравнение, а не да докарваш отговора под задачата (и без туй в него има печатна грешка). На останалите задачи не са дадени отговори.
                      - След това си разтреби стаята. Като прибереш всичко, преброй частите на конструктора в пластмасовата кофа, броя дискове с игри на лавицата, броя колички в кутията и броя роботчета.
                      - След това можеш да отвориш браузъра и да напишеш като адрес http://получените числа, разделени с точки.
                      - Ще ти се отвори таблицата за управление на акаунтите на нашата домашна подмрежа. За да получиш достъп до нея, въведи в прозорчето "парола" отговорите на втора, трета и първа задача от учебника.
                      - Намери в лявата колонка нашия IP и внимателно въведи в съседното прозорче /където е "начин на разплащане - с карта"/ двете последни цифри от всяка касова бележка (от кода, който е най-долу): общо за зеленчуци, чай, мляко+хляб, сустак, флексалис и билкова настойка. Допълни до края с нули и натисни бутона "ОК".
                      - След това можеш да ползваш интернет отново. Ако случайно се обади ядосан чичко, който твърди, че е "системен администратор" и почне да псува в слушалката, пусни му записа на отговора на баща ти от файла.

Надявам се, че ще успееш. А аз като се върна довечера, ще ти разкажа приказка как една малка хакерка със своята група някога разбивала сървърите на Майкрософт и на арабските терористи.

Целувам те!
                      Мама

Коментар

• господа, тука вашето направо на спам замяза!
                        пуснете някоя смешка да си разведрим настроението, че като гледам борсата и ми се плаче!

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                          Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                          Първоначално изпратено от mussi
                          Първоначално изпратено от dnb
                          Първоначално изпратено от mussi
                          Първоначално изпратено от guantanamo
                          Най-лошите автомобили правени някога (фотогалерия)

http://wallstreet.blog.bg/zabavlenie...aleriia.518099
                          Извинявай пич,ама BMW X6 да е сред най-лошите коли...
                          Някак не се вързва!
                          някъде четох, че х6 изобщо не е сполучлив модел, защото се е представил много лошо в едно предаване Top Gear, прилича на високопроходим, но всъщност не успял един баир да изкачи дори .. може би затова е в тази класация..
                          Че не е off-road автомобил е ясно на всички,но при тези останали характерисики да се каже,че е лош или грозен!!! си е наистина за "Бисери и вицове"
                          престааш си верно за нищо да не става ???
                          просто който е "измислил" това е е твърде далеч от ахтамобилите...
                          Дали е лош или добър не коментирам. Първо не съм фен на джиповете, второ те и без това биват само два вида - английски и японски. Останалото са некакви мутанти. Но че е грозна X6-цата..... еми грозна е! Всъщност всички автомобили в таза колекция са много грозни с изключение на ретро крайслерчето. А пък онова изцъкленото фиатче ли е, кво е ..... е направо грозотията на грозотиите ..... Ша го сънувам тая нощ, облян в студена пот .....
                          Фиат Мултипла се казва...отврат

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                            Първоначално изпратено от netware5
                            Дали е лош или добър не коментирам. Първо не съм фен на джиповете, второ те и без това биват само два вида - английски и японски. Останалото са некакви мутанти. Но че е грозна X6-цата..... еми грозна е! Всъщност всички автомобили в таза колекция са много грозни с изключение на ретро крайслерчето. А пък онова изцъкленото фиатче ли е, кво е ..... е направо грозотията на грозотиите ..... Ша го сънувам тая нощ, облян в студена пот .....
                            Към английските и японските, ама съвсем спокойно можеш да добавиш немците...
                            Па дале ти харесва конкретно МПС, ми са струва ъпрос на фкус предимно... и на мен външно повече ми допада Х5 примерно ... щото те карантиите са им почти идентични... А че Х5 не става за офрод е смешно...
                            А за "колекцията" просто ума ми не го побира, който го е събирал на какъв принцип е "подборкътъ" на ахтамобилите... чак и R8 сложил...
                            Мухахахахахааа...
                            Идиот !!!
                            Ма Колчо ти верно си кьорав Мчи R8 може и да е супер автомобил, ама е ГРОЗЕН! За туй ти казвам, не по лошотия са ги сбирали, а по грозотия!

Коментар

• http://i.dir.bg/CMS/2010/03/30/18_16d5ba.jpg

Коментар

• Кратък урок по английски!

Коментар

Working...
                                X