Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеСлучайно попаднах бе човек! И сега съм пред самоубийство!Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеПървоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеПредупреждавам, не е за хора със слаби нерви! Ако някой е истински фен на рока, хевиметъла и моторите, най-добре да иде да се гръмне. Аз вече бях на път да се самоубия! Спасих се големи количества Узо и бира, които ме накараха да забравя!
Шокиращ клипHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеПредупреждавам, не е за хора със слаби нерви! Ако някой е истински фен на рока, хевиметъла и моторите, най-добре да иде да се гръмне. Аз вече бях на път да се самоубия! Спасих се големи количества Узо и бира, които ме накараха да забравя!
Шокиращ клипТhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Предупреждавам, не е за хора със слаби нерви! Ако някой е истински фен на рока, хевиметъла и моторите, най-добре да иде да се гръмне. Аз вече бях на път да се самоубия! Спасих се големи количества Узо и бира, които ме накараха да забравя!
Шокиращ клипHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dafir Разгледай мнениеИскам само да попитам - рапъри, които пеят чалга, какви са ?Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dafir Разгледай мнениеИскам само да попитам - рапъри, които пеят чалга, какви са ?
Коментар
-
Q10
http://money.ibox.bg/news/id_892191596
Пългария потъва в дъжда
колко сме грамотни,чак не можем да напишем името на страната си
Коментар
Коментар