amazonka_bg Galima Kenaralieva - Като си пеееш пенкилер, кой ли те слуша?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Aladdinhttp://www.youtube.com/watch?v=dDknJ6KPLxc
Какво обрули слона?
Чувал съм две версии.
Първата е че слоновете изтръскват плодовете мачкат ги и след няколко дни като ферментират идват даги ядат. Другата версия е че ферментацията става в корема на животните. И в двата случая резултата е това което виждаш. Някой от животните се пристрастяват и стават опасни.
П.П. Има питие Амарула. Подобно на ликьор. Не знам дали има връзка с плодовете или само ползват името.Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
Коментар
-
Negramoten
Новата ми спалня
Коментар
-
Спиртомер Трендов, лицензиран анализатор от Съюза на спиртопроизводителите ... Номиниран за приза "Голяма гроздова 2007"...коментира пазара (докато все още може да говори -13;59ч):
- Днес спекулантите се люшкаха нагоре надолу, заради волатилността на индекса GROZDOVA 500...
Портфейлите на спекулантите приключиха на червено, което е предпоставка за конфликт с контролните органи вкъщи....
- Относно предстоящото ИПО на "Препечена джанковица" DJANK от кръчмата е изтекла информация, че има голямо разводняване...Въпреки това инвеститорите с жадни душички чакат това предлагане, още повече че цената е доста атрактивна 1,5лв за 1 лот 100мл.
- Оповестеното намерение на "Джибри"АД - DJIBRI да се преобразува чрез преваряване в "Сливова" АД - SLIV се отрази силно на книжата в днешната алкохолна сесия, като 1 лот се търгуваше около историческия максимум.
- Пенсионните фондове днес диверсифицираха портфейлите си пазарувайки позиции като "Царска туршия" TZAR, "Кисело Зеле" ZELE, "Шарена сланина"АД - SLAN и "Мезе"АД - MEZE , което засили доверието на дребните играчи и цените затвориха с повишения около 8 - 10%
- Едно от най-очакваните събития предстоящото увеличаване капитала на "Български казани" АД - KAZAN, бе вписано днес в търговския регистър и се очаква търговията с правата да стартира до дни.
Настоящият материал е с аналитичен характер и не представлява препоръка да пиете или да не пиете. Алкохола - враг на пола! С плодов сок към полов скок!
Спиртомер Трендов
лицензиран пияница и простак
Коментар
-
Като
гледам темите за паниката и оптимизма и се сещам за един стар виц.
Песимистите гледат борсата и се оплакват:
-Лошо, лошо...
Оптимистите им отговарят:
-Е можеше да е и по-лошо!!
А като гледам индексите :-(
Попитали радио Ереван:
- Кога на БФБ ще е по-добре?
Радиото отговаря:
- Вече беше ...Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
Коментар
Коментар