IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
    тези двамата верно, че са милиционери, ама танов да не се сети, че всеки телефонен номер започва с 0 /нула/ ,а на тоя ЕГН-то едва ли започва с нула
    Та за въпросния е роден на 02.07 70г. дефакто ЕГН-то му почва с 700702ХХХХ ако ми кажете кой би объркал това с телефон...

Коментар

тези 35 набор явно те са те търсили първи и ти си ги запаметил после на твоята тутурутка....

при танов е обратното .............. той ги набира
      Не просто исках да ти кажа, че въпреки че съм много далеч от мисълта за свръх интелект при онези двамата и твоето съждение не е чак толкова, как да го кажа..... А иначе избягвам да си записвам номера започващи с 0, щото са ми много безполезни в странство

Коментар

хич не е смешно, но няма друга по-подходяща тема
        На мен така светилата в медицината ТРИ пъти ми правиха биопсия,накрая се усетиха че вместо от увреден мускул вземат от здрав мускул
        и това във...айде няма да правя реклама на софийските заведения

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          В моя телефон пък почти всички започват с някакви 35-ти набор. И никой не започва с 0
          тези 35 набор явно те са те търсили първи и ти си ги запаметил после на твоята тутурутка....

при танов е обратното .............. той ги набира

Коментар

• Честито на Сашо Апашо

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/...atvor/?ref=rss

Коментар

тези двамата верно, че са милиционери, ама танов да не се сети, че всеки телефонен номер започва с 0 /нула/ ,а на тоя ЕГН-то едва ли започва с нула
                В моя телефон пък почти всички започват с някакви 35-ти набор. И никой не започва с 0

Коментар

• http://www.vbox7.com/play:21cb21db

Това на някои може и да не им се стори много смешно!

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradanza Разгледай мнение
                    ВТ: Нищо... пуснали сте ми съобщение, звъня на тоя номер, но ми пише, че е грешен кодът...

ББ: Не, бе, т`ва му е ЕГН-то, бе, не мобилен.

ВТ: А-а-а...

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/...ma_ot_purviia/

Последните публикувани разговори между В.Т. и Б.Б.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradanza Разгледай мнение

А-а-а....
                      "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

Спор няма, това е отврат! На всичкото отгоре неква, която се води лекарка, казала, че грешката е ТЕХНИЧЕСКА??????????????????
                        Добре, че таткото не е имал пищов в себе си, та да ги и лежи тия!
                        Баси........
                        И това ще мине ...

Коментар

• Стенограма от разговора, за който вестник "Галерия" твърди, че е воден между шефа на Агенция "Митници" Ваньо Танов и премиера Бойко Борисов:

Бойко Борисов: Ало!

Ваньо Танов: Ало!

ББ: Какво пра`иш, Танов?

ВТ: Нищо... пуснали сте ми съобщение, звъня на тоя номер, но ми пише, че е грешен кодът...

ББ: Не, бе, т`ва му е ЕГН-то, бе, не мобилен.

ВТ: А-а-а...

Коментар

• Хирурзи от "Пирогов" погрешка оперираха лявата, а не дясната ръка на момиченце на година и десет месеца от Пловдив, съобщава "Труд".

"Това е безобразие - да не видят, че режат здраво и розово пръстче, а не с белези и посинено!", казва пред изданието бащата на малката Виктория - Иво Балабанов.

В понеделник на момиченцето трябвало да бъде направена операция на безименния пръст на дясната ръка, за да се отстрани част от костта. Когато детето било изкарано от операционната, родителите с ужас видели, че интервенцията е извършена на здравата лява ръка.

Коментар

• Ама де да знам, може би си добре с езика на числата и да боравиш с 6-7 цифрени суми
                              Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.

Коментар

• Първоначално изпратено от pavlin Разгледай мнение
                                Ххахаха, явно говорим и пишем на различни езици с теб!? Ама защо си мисля, че както мисли то така и пише човек....примери мнооого....

......нее, не! - чак пък фетишизъм, и то към буквите - не!, но така са ме учили и да ти кажа, аз като видя текст с очеизваждащи грешки спирам да го чета, че ми се губи някъде мисълта.....

п.с. Абе де да знам, може с езика на числата да си по-добър и там да ти е силата - слечаи има всякакви
                                Абсолютно съм съгласен - в каквото набляга в изказа си, на това набляга и в мисленето си.

А иначе аз не държа, който и да ме чете. Пиша защото искам, кой ме чете и кой не ме чете за мен няма абсолютно никакво значение.

Коментар

Working...
                                X