Първоначално изпратено от p0lki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнениетези 35 набор явно те са те търсили първи и ти си ги запаметил после на твоята тутурутка....
при танов е обратното .............. той ги набираА иначе избягвам да си записвам номера започващи с 0, щото са ми много безполезни в странство
Коментар
-
Пухче
Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнениехич не е смешно, но няма друга по-подходяща темаНа мен така светилата в медицината ТРИ пъти ми правиха биопсия,накрая се усетиха че вместо от увреден мускул вземат от здрав мускул
и това във...айде няма да правя реклама на софийските заведения
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеВ моя телефон пък почти всички започват с някакви 35-ти набор. И никой не започва с 0
при танов е обратното .............. той ги набира
Коментар
-
Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнениетези двамата верно, че са милиционери, ама танов да не се сети, че всеки телефонен номер започва с 0 /нула/ ,а на тоя ЕГН-то едва ли започва с нулаВ моя телефон пък почти всички започват с някакви 35-ти набор. И никой не започва с 0
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tradanza Разгледай мнениеВТ: Нищо... пуснали сте ми съобщение, звъня на тоя номер, но ми пише, че е грешен кодът...
ББ: Не, бе, т`ва му е ЕГН-то, бе, не мобилен.
ВТ: А-а-а...
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/...ma_ot_purviia/
Последните публикувани разговори между В.Т. и Б.Б.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tradanza Разгледай мнениеhttp://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/...ma_ot_purviia/
"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнениехич не е смешно, но няма друга по-подходяща тема
Добре, че таткото не е имал пищов в себе си, та да ги и лежи тия!
Баси........И това ще мине ...
Коментар
-
Стенограма от разговора, за който вестник "Галерия" твърди, че е воден между шефа на Агенция "Митници" Ваньо Танов и премиера Бойко Борисов:
Бойко Борисов: Ало!
Ваньо Танов: Ало!
ББ: Какво пра`иш, Танов?
ВТ: Нищо... пуснали сте ми съобщение, звъня на тоя номер, но ми пише, че е грешен кодът...
ББ: Не, бе, т`ва му е ЕГН-то, бе, не мобилен.
ВТ: А-а-а...
Коментар
-
Хирурзи от "Пирогов" погрешка оперираха лявата, а не дясната ръка на момиченце на година и десет месеца от Пловдив, съобщава "Труд".
"Това е безобразие - да не видят, че режат здраво и розово пръстче, а не с белези и посинено!", казва пред изданието бащата на малката Виктория - Иво Балабанов.
В понеделник на момиченцето трябвало да бъде направена операция на безименния пръст на дясната ръка, за да се отстрани част от костта. Когато детето било изкарано от операционната, родителите с ужас видели, че интервенцията е извършена на здравата лява ръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pavlin Разгледай мнениеХхахаха, явно говорим и пишем на различни езици с теб!? Ама защо си мисля, че както мисли то така и пише човек....примери мнооого....
......нее, не! - чак пък фетишизъм, и то към буквите - не!, но така са ме учили и да ти кажа, аз като видя текст с очеизваждащи грешки спирам да го чета, че ми се губи някъде мисълта.....
п.с. Абе де да знам, може с езика на числата да си по-добър и там да ти е силата - слечаи има всякакви
А иначе аз не държа, който и да ме чете. Пиша защото искам, кой ме чете и кой не ме чете за мен няма абсолютно никакво значение.
Коментар
Коментар