IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Нали де разбира какво искам да кажа. Ако на някой му трябва точен правопис за да ми схване мисълта, значи проблема е в неговия телевизор. Няма да взема да си губя времето да гледам какви клавиши натискам, защото някой още не може да надрасне седми клас или пък има фетиш към правописа.
    Ххахаха, явно говорим и пишем на различни езици с теб!? Ама защо си мисля, че както мисли то така и пише човек....примери мнооого....

......нее, не! - чак пък фетишизъм, и то към буквите - не!, но така са ме учили и да ти кажа, аз като видя текст с очеизваждащи грешки спирам да го чета, че ми се губи някъде мисълта.....

п.с. Абе де да знам, може с езика на числата да си по-добър и там да ти е силата - слечаи има всякакви
    Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.

Коментар

• Първоначално изпратено от pavlin Разгледай мнение
      Не мога да те извиня за простотиите....сори дет съ вика....
      Ако не уважаваш тези, които искаш да ти прочетат мисълчицата, пишейки ПРАВИЛНО, то поне уважавай себе си... по същия този начин.
      Нали де разбира какво искам да кажа. Ако на някой му трябва точен правопис за да ми схване мисълта, значи проблема е в неговия телевизор. Няма да взема да си губя времето да гледам какви клавиши натискам, защото някой още не може да надрасне седми клас или пък има фетиш към правописа.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Извинявай ако съм наранил естетичното ти чувство, убещавам да се повтори и путрети
        Не мога да те извиня за простотиите....сори дет съ вика....
        Ако не уважаваш тези, които искаш да ти прочетат мисълчицата, пишейки ПРАВИЛНО, то поне уважавай себе си... по същия този начин.

Коментар

• най-големите аутсайдери в живота са най-големите разбирачи по всички форуми според скромните ми наблюдения

какво ли щяхте да напишете , ако ББ беше поздравил японския император на китайски например

Главният изпълнителен директор на Coca-Cola Co. Мухтар Кент вчера намери запомнящ се начин да поздрави китайския президент Ху Дзинтао - на японски език, информира Bloomberg. Кент е председател на Американско-китайски бизнес съвет...
          http://profit.bg/news.php?id=74581
          Last edited by p0lki; 26.01.2011, 11:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от Тялото Разгледай мнение
            Голям е!!!... идиот
            Май текстописците му не са хванали самолета за джапан, защото от 2 дни не спря да ръси глупости.
            От Правешкия излизаха по-читави мисли. А тоя все по-зле сякаш става! Май се е ошашавил съвсем с тия РеЗеСе-та!
            Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от Тялото Разгледай мнение
              Голям е!!!... идиот
              Май текстописците му не са хванали самолета за джапан, защото от 2 дни не спря да ръси глупости.
              a гледа ли го как джурналяските м задават въпрос: Г-н Борисов, а вие японски думички научихте ли? А Светиня Му отговаря: Е, как, вие можете ли да броите на японски - ич, ни, сан, ши - само дето това го е учил при бойните изкуства, щото там така се брои (на японски)
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                Да се смее ли да плаче ли човек
                Б.Б. по повод на атентатите в Москва
                "Ние разчитаме на балансираната ни външна политика - с арабския свят, с Палестина, с всички държави там сме в изключително близки, приятелски отношения. Арабският свят прави бизнес в България; на всеки ъгъл има дюнер", обясни още министър-председателят. - "Надяваме се в това отношение да го отчитат хората, които взимат тези решения за подобни актове; когато те ги взимат централизирано, се наблюдава и поведението на дадени държави. Затова считам, че България води много добра балансирана и партньорска политика”.
                Голям е!!!... идиот

Коментар

• Първоначално изпратено от pavlin Разгледай мнение

Нееее, не! Няма такъв правопис!
                  Извинявай ако съм наранил естетичното ти чувство, убещавам да се повтори и путрети

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie
                    ......като си мисли, че ме убижда

Нееее, не! Няма такъв правопис!

Коментар

• http://www.razkritia.com/80320/%D0%B...D%D0%B8%D1%8F/

Коментар

• Първоначално изпратено от Пухче Разгледай мнение
                        В едно досъдебно производство полицаи се опитват писмено да ми обяснят какъв е чадърът,сигурно защото не знам-та са го написали Противодъждовен чадър
                        Сигурно са искали да уточнят, че не е Български чадър.
                        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• В едно досъдебно производство полицаи се опитват писмено да ми обяснят какъв е чадърът,сигурно защото не знам-та са го написали Противодъждовен чадър

Коментар

• Старият лорд се връща в замъка и портиерът го посреща с думите:
                            - Kъде беше пак, стар тъпако? По курви и кръчми цял ден, а?
                            - Не! Ходих до града да си купя слухов апарат!
                            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Да се смее ли да плаче ли човек
                              Б.Б. по повод на атентатите в Москва
                              "Ние разчитаме на балансираната ни външна политика - с арабския свят, с Палестина, с всички държави там сме в изключително близки, приятелски отношения. Арабският свят прави бизнес в България; на всеки ъгъл има дюнер", обясни още министър-председателят. - "Надяваме се в това отношение да го отчитат хората, които взимат тези решения за подобни актове; когато те ги взимат централизирано, се наблюдава и поведението на дадени държави. Затова считам, че България води много добра балансирана и партньорска политика”.

Коментар

• http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Working...
                                X