If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
1. Петев е смешник - пътят към дербитата в пета урна е открит. Изборът за нац. тренер е само и единствено чужденец, но не чалгар тип матеус, български тернер, който и да е той, няма да успее.
Няма ли да изпратите пак 20 хероиново-зависими от Люлин да го съблекат.
Белким влезем в прайм-тайма на световните новини агейн?
П.П. Или ще минете на варианта агитка на стадиона на националите с плакати "Съблечи се, бре!"
ми ако трябва да съм честен - не , като изключа частта с дивия късмет с Киево (това мисля, че го обяснявах 10-на пъти само в тази тема). За мен лично Лупи също е достоен за уважение като един съвременен Остап Бендер. Надявам се обаче краткосрочното закрепване да не е за сметка на дългосрочно затъване, както се получи при нас Нещата и с двата гранда са много зле, но при вас поне има игрови импулс (макар финансово нешата да се не по-малко насрани от при нас), а в Левски е тотален леш като игра и особено като резултати. За съжаление изход при нас с този мажоритар няма, няма и как да има. Дано поне при вас се покаже слънце - пожелавам го, макар да не го вярвам, че е особено вероятно, но ако има рейд в Европа, а не поредната продажба (за мне лично мачовсете на Левски с Иртиш и вашите с Зимбру бяха чудесно тото, с което някои хора понаправиха добро леФче - да ги дадат за свещи дано), то вероятността да се закрепите е много, много голяма.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
3. Коментирай ситуацията около чорбата - ще рпавите ли Лупи светеж, ще ставате ли шампиони, ще последвате ли пътя на Стяуа или за пореден път ще бъдете спасени от синьото бфс и държавата-мащеха?
При нас мъките сякаш бавно намаляват и се вижда мъждукане в тунела.
По отношение на мениджмънта на Томов засега ще се въздържа от коментар - реално това, което направи е достойно за уважение, аз поне не се сещам кой друг би се справил в тази ситуация. Сега ще се наложи да продава, за да събере малко живи пари и да добута до ИПО-то, а след това до евротурнирите.
Отборът ни е по-зле от Лудогорец и това се видя ясно в прекия сблъсък, но пък досега късметът в шампионата е на наша страна заради волята за победа във всеки мач и затова не изключвам титла. Не е малко. За групите на ШЛ обаче ще ни трябва дивият късмет тип Киево или огромно подсилване, за което не знам дали ще се намерят пари. По-реално е да се играе в ЛЕ и да се печелят пари, самочувствие и опит. Една добра еврокампания ще закрепи нещата по-солидно и ще докара големи спонсори.
Дългосрочно се надявам на сериозен мажоритар тип Домусчиев или реално управление на публично дружество, както и на модерен треньорски екип със сили и идеи за победи в Европа, С цялото ми уважение към Стойчо, който е много голям цесекар, добър тренер за нашите стандарти, силен характер и биткаджия и една от най-големите легенди на клуба, но просто и той като Херо в евромачовете хич го няма. Това всъщност важи за всички български тренери без Димитър Пенев и напоследък явно тези на Лудогорец.
1. Петев е смешник - пътят към дербитата в пета урна е открит. Изборът за нац. тренер е само и единствено чужденец, но не чалгар тип матеус, български тернер, който и да е той, няма да успее.
2. Нещата в Левски не са добре не от вчера и да, лицензът виси, не особено реално, но виси. В Левски нещата не са розови, няма и как да са, докато Борат е начело. Няма светлина в тунела, поне в тзои момент, поне с този собственик. Но Левски ще го има - ние нямаме проблем да тръгнем и от В група, за разлика от едно червено менте. Та да, за пореден път, нещата при нас са зле.
3. Коментирай ситуацията около чорбата - ще рпавите ли Лупи светеж, ще ставате ли шампиони, ще последвате ли пътя на Стяуа или за пореден път ще бъдете спасени от синьото бфс и държавата-мащеха?
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
1. Петев - национален селекционер. Липсва му опит и авторитет за тази позиция, лош избор, дано да ме опровергае. Между Стоев и него бих избрал Стоев, но и двамата няма да озаптят съблекалнята. Кофти;
2. Легендарното ОС на Уески - пак пълен смях, бодри обещания , в които никой не вярва стил хепи соц и изплюване на камъчето, че лицензът е реален проблем и може да няма евротурнири (то с тая игра и класиране са си химера и без това). Херо не се хваща на въдицата и комикът от Рен остава да води разбитата команда. Ако успее да привлече Стоев ще е успех, но се съмнявам, Митичната офшорка запазва дяловото си участие и се оказва, че е купувала и вземания. Никой не знае кой стои отзад. И никой не смее да пита. Гугутката и Младежа може и да получат акции, ама за в бъдеще и след като осигурят по един милион годишно реална пара. Те гледат странно от снимките и вероятно нямат идея как ще стане тоя номер с даването на клуба (с вземането май имат идея). Весело е като се гледа от страни, макар че подозирам, че сините фенове ги е налегнала печал, ама ние от 2008 предупреждаваме, че който гроб копай.....
ако наистина го вярваш това, то нямам какво повече да кажа - като спечеля бутилката виски напролет, ще ти я подаря, заслужаваш я
Хайде като се наспиш може да коментираш и жребий за купата.
Случайно сте изтеглили Хасково гледам, щото другите отбори нямаше да ви пуснат и ще трябваше да се напъвате. Ама, нали е юбилей
Накрая на финал що да не ви легнат и Л-ц.
П.П. За нашите не знам - може и да ги опаткаме Морето макар, че са малко крив отбор. Много затворен стил с компактно придважване и бърза конра атака. В същото време са твърди в единоборства и нарочно си държат оная поляна на дупки и бабуни, дето го наричат "терен", щото който не е свикнал на такова чудо и то не може един пас като хората да си метнеш, а камо ли да вкараш гол.
Риташ топката и почва теория на вероятностите къде ще отиде после
Той нашият стадион е доста по-добре от варненския и по-голям. Терен тоже сравнително добър. Не е перфектен, но е приличен. Малко по-зле от този на Герена да кажем, с малко.
ако наистина го вярваш това, то нямам какво повече да кажа - като спечеля бутилката виски напролет, ще ти я подаря, заслужаваш я
Ти вярно си много зле!!
ЦСКА ви е БГ армия - който тръгне да напада, тя веднага започва да чупи от бой насреща.
Там няма как да има бонбонки "Ментос".
Ние не сме поредните кавали с най-голям "успех", че са ни били. Хубаво!
Гледай какво става като се излезе навън кой се млати за БГ Империя. Армията естествено, не баба ми или псевдо-легенди като Гонзю - търкал пейките в 3 различни шампионата, ама ни биел и той .....
Марандич, кажи сега каква ти е тезата, тъй като явно съм стабилно тъп и не те разбирам? Че лудоглавец купува, а вие не купувате съдии ли? Че лудопглавец имат сателите, а вие - не ли? Че сте по-добър отбор от тях ли? Какво? Затова няколко пъти те приканвам да нанправиш няколко тези ид а те кажа съгласен ли съм с тях или не. С аргументи, доколкото ми (ти) позволяват познанията
Ако фенове разберат, че купуваме съдии ще обесят първо Стойчо и Томов.
Ние искаме само игра на терен и да е честна.
--------------
Същото казах и за Локо - но сега ще ни спрат вероятно, никой не иска да влиза отбор, който не ляга на никого.
Ще се развали схемата на "синята" легенда Плехун и плешивеца от Сливен, който не бил изгонил Бербатов.
Да го кара момчето да денси в уговорени мачове. Къде бе ...? ( и сладко набеждавайки го за предател ).
-----------------------------------------------
Вчера ти писах - бат' Стою се върна в отбор, после ще дойде Стоичков, и после Бербо.
Марандич, кажи сега каква ти е тезата, тъй като явно съм стабилно тъп и не те разбирам? Че лудоглавец купува, а вие не купувате съдии ли? Че лудопглавец имат сателите, а вие - не ли? Че сте по-добър отбор от тях ли? Какво? Затова няколко пъти те приканвам да нанправиш няколко тези ид а те кажа съгласен ли съм с тях или не. С аргументи, доколкото ми (ти) позволяват познанията
Коментар