Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАми гредЪ, какво да правишпробвам с црънкича срещу педерер и ако не стане, пускам хамбургерите довечера
Научих и нов термин - дузпа за "натрупване на игра с ръка"И това е Евроспорт, пък ние смеем на нашите Suckачевци...
П.С. И като гледах този мач, вярно плейоф за влизане в Бундеслигата, ами да си кажа честно, направо ми хареса българския футболNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАми гредЪ, какво да правиш...
Да видим дали ще излязат другите:
Джокович - под 28,5 гейма
Надал - под 31,5 гейма
Общо К - 3,60 че да си върна загубите от днесLast edited by mussi; 01.06.2015, 16:04.Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНяма 3 сета за Маша. Нема!
Няма А група за Цеца Панчеравска. Нема!
Живот!пробвам с црънкича срещу педерер и ако не стане, пускам хамбургерите довечера
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМаша съм я играл 3 сета, без значение за кой
Няма А група за Цеца Панчеравска. Нема!
Живот!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеaз имам обратния залог - мисля, че цигането ще удари мъжът на кравата милка, пък да видим. Червеното не му е много стихия на швейцът, а цигането е пред родна публика, та не се знаеМаша съм я играл 3 сета, без значение за кой
Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеИ тогаз ако не го спечелим, не знам кога ши е
Иначе ми се струва че белгийчето има голям шанс да го вземем - френскоговорящ е, със засилен загар на кожата - малко кът сме напоследък на такива, а знаем влеченията на мосюто още от време оноКато добавим и че е здрав и бърз централен нападател, с опит в ПЛ... А да видим
П.П. Яд ме е че не се усетих а и нямах нужното време да отиграя последния кръг в Серия А - всичкото оувъри, а да не говорим и двата мача по 4:3 !!! Но каквото било било, насочваме се към финала в ШЛ и Скандинавия
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеБях им бесен за първия мач - където меко казано ни разпиляха
Вчера не съм гледал мача, но пак сме били зле - дано поне се обиграят за финалната серия...
Иначе пуснах едни "бързи" залози за Федерер при 1:1 и К1,4 вързано с победа на Маша при К1,36 (все някой трябва да храни семейството,а нашия...)
Маша съм я играл 3 сета, без значение за кой
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
...
остава само шипЪ да го прекръстят на емирейтс
Иначе ми се струва че белгийчето има голям шанс да го вземем - френскоговорящ е, със засилен загар на кожата - малко кът сме напоследък на такива, а знаем влеченията на мосюто още от време оноКато добавим и че е здрав и бърз централен нападател, с опит в ПЛ... А да видим
П.П. Яд ме е че не се усетих а и нямах нужното време да отиграя последния кръг в Серия А - всичкото оувъри, а да не говорим и двата мача по 4:3 !!! Но каквото било било, насочваме се към финала в ШЛ и Скандинавия
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениемен тия френски свирачи ПСЖ-то ми избиха зъбите с тая калпава победа 1-0...и сега по-леко я карам! Дано цената на петрола да падне до 20$ и собствениците им да фалират...дейш!
Затова вече,в колонките всички мачове ще бъдат с К над 2.00, че да знам защо не излизатOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеaз съм доволен - хванах ги с победа в третия гейм, после им играх загуба в петия, за да не съм на кутсуз, така че всичко е супер. Иначе Канада не са чак толкова слаби, просто и нашите са без Цецо, та се налага пенсията Владо да играеОтделно Пламен не става за тренер, трябваше да си оставят италианчето, но това е друга тема - по-добре да играят тези момчета (особено едно Агонцев - не бях го чувал, но влезе със страшна жар в играта и реално обърна мача), особено родоотстъпници като Матю интересчийски
Вчера не съм гледал мача, но пак сме били зле - дано поне се обиграят за финалната серия...
Иначе пуснах едни "бързи" залози за Федерер при 1:1 и К1,4 вързано с победа на Маша при К1,36 (все някой трябва да храни семейството,а нашия...)
Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеБре - сега видях, че сме обърнали канадците на волейбол!
Снощи като стана 0-2 и спрях телевизора!
Какво нещо е спорта, обаче: 2012 г. спориш за медалите на Олимпиадата с Бразилия, Русия и Полша ....2014 г. те бие всеки, който е пипал топка, та чак изпадаш във втора дивизия! 2015 г. падаш у дома от Канада и после биеш едва-едва...верно, че ние сме "класирани", но все пак това си е жива излагация!Отделно Пламен не става за тренер, трябваше да си оставят италианчето, но това е друга тема - по-добре да играят тези момчета (особено едно Агонцев - не бях го чувал, но влезе със страшна жар в играта и реално обърна мача), особено родоотстъпници като Матю интересчийски
Коментар
Коментар