Това за 3 000 билета си е приакзка от селска вечеринка, тъй като към момента има на разположение около 5 000 билета за финала, като сложиш, че залата е около 12 500, като сложиш поне 2 000 билета на спонсори и подобни, сложиш някакви блокирани за федерации и т.н., дето не ги пускат за продажба и позакупените от народа поне 2-3 000 билета до момента и излиза, че няма как да имаш 3К купени от шляхтата, която изобщо не съм убеден, че ще се класира на финала, защото трябва да мине през Русия/Италия.
Но за нашите тъпанари си прав - просто трябва ще да си нагодим тактиката, а и всичко беше в наша полза. Падаш си културно от Чхите с 1:3 или 0:3 и после гледаш сеир, защото дойчовете няма как да не бият. Нашият мач е последн (с Холандците) и си въртиш схемите както си знаеш. Ама не, играели за чест и слава - дано съм отвратителен пророк, но тази чест и слава ще ни излезе през носа в сряда. Както и онази победа над Бразилия преди години - да, стои в статистиката, ама там стои и Бразилия-шампион, а за нас - таквоз от слон
Българи, юнаци!
Но за нашите тъпанари си прав - просто трябва ще да си нагодим тактиката, а и всичко беше в наша полза. Падаш си културно от Чхите с 1:3 или 0:3 и после гледаш сеир, защото дойчовете няма как да не бият. Нашият мач е последн (с Холандците) и си въртиш схемите както си знаеш. Ама не, играели за чест и слава - дано съм отвратителен пророк, но тази чест и слава ще ни излезе през носа в сряда. Както и онази победа над Бразилия преди години - да, стои в статистиката, ама там стои и Бразилия-шампион, а за нас - таквоз от слон

Българи, юнаци!
Първоначално изпратено от emos
Разгледай мнение
Коментар