If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За финала довечера съм пуснал над 10.5 корнера @ 1.70
Дано стане хубав мач с атаки и към двете страни още от началото!
Надявам се късмета на мерси-сайдците да свърши днес - ранен гол за Севиля, после Ливърпул да натискат и печелят корнери!
Аз пък се надявам ЛВГ да остане и догодина и все така да радва привържениците на английския клубен футбол
Печелим драматично с гол на Коутиньо в добавеното време с 2-1Две поредни купи им стигат на Севиля,а и е крайно време Клопо да вдигне първата си купа с Ливърпул.
Гол/гол на 1.70 ми изглежда най-разумния залог за този мач. Аз пък стискам палци да свърши печелившата серия на Севиля в ЛЕ и да спечелим купата, заедно с място в турнира, който догодина Юнайтед ще следят по телевизията
Ще видим - мисля че букитата ще страдат, за дето ви пишат фаворити срещу титулярния победител в ЕЛ.
Аз лично очаквам да затвърдят тренда, а Вие да гледате Всички евротурнири по телевизията следващия сезон!
Надявам се късмета на мерси-сайдците да свърши днес - ранен гол за Севиля, после Ливърпул да натискат и печелят корнери!
Гол/гол на 1.70 ми изглежда най-разумния залог за този мач. Аз пък стискам палци да свърши печелившата серия на Севиля в ЛЕ и да спечелим купата, заедно с място в турнира, който догодина Юнайтед ще следят по телевизията
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
e, точно де, аз какво съм написал, което да не е така - боят става извън оградите на стадиона, а понеже не си ходил (вероятно) на стадион "Христо Ботев" в Благоевград, то не знаеш, че това горе е един насип/баит откъм Стадион махала и там няма паркинги и съоражения - т.е. отвсякъде е извън обхвата на въпросната наредба. Напълно коректно решение на бфс в случая.
Боят става на касите ( където са си купували билетите от две лелички/касиерки ), а после са ги пропускали един по един, за да ги преджобват какво ще внесат на стадиона. Оттам става забавянето с влизането и патакламата.
Цитат:
5. “Район на стадиона” – обхваща границите, обособени от съществуващата ограда и прилежащите паркинги, сгради и съоръжения ( стр. 26 )
Това гледай, щото според тебека касите на стадиона не спадат към района на стадиона и полиция не трябва да ги пази. Голям веселяк си ( смигам )
„Длъжностните лица са категорични, че инцидентите с феновете на Левски са в спортната зона, но извън стадиона. Все пак не може да се подмине, защото има 11 ранени полицаи. Налагаме наказание, но не е най-тежкото, защото не е в рамките на стадиона, като отчитаме и пропуските в организацията. Не са били много хората, могло е всичко това да не се случи. Нищо не е налагало да се случи точно това, но дребните пропуски водят до случилото се. Ако е в рамките на стадиона, тогава санкциите са много по-тежки“, каза още шефът на Дисципа.
--------------------------------------------------------------------------
П.П. Проблемът не е във феновете на ФК Лесна, а в ей тоя главоч от БФС, който явно сам не си знае Дисциплинарния правилник, където съвсем ясно е записано какво се разбира под думите "служебни лица" на мач и "район на стадиона".
Никъде не пише вътре в стадиона, а пише "РАЙОН на СТАДИОНА" ( а той сам признава, че е мелето е било точно там, като го нарича "спортната" зона = нов термин някакъв съчинил ). Те са писали тоя правилник, а не баба ми.
П.П.П. Но ми е безразлично, понеже веднага писах, че за телюгите тия наредби на БФС не важат. Даже и да бяха утрепали 11 полицаи, а не само да ги вкарват в болница
Аз съм страничен наблюдател, но в "ДИСЦИПЛИНАРЕН
ПРАВИЛНИК", който си подмятате в чл.37 пише "на /или извън стадиона". В точка 7 от табличката е пак същото. Та ми се струва, че правилно реват за подпиране на Левски
В наредбата на БФС за подобно провинение изрично се казва: "За нанесен удар и/или побой в "района на стадиона" на длъжностни лица при повторен случай - лишаване от домакинство до края на първенството, а при следващ такъв - изваждане на отбора от групата".
Ако БФС покаже стриктност, както в казусите с ЦСКА, Локомотив (Сф) и Литекс през последната година, то "сините" ще се простят и със спечеленото място в Лига Европа.
------------------------------------------------
П.П. Груец, щях да ти повярвам на някое от лафчетата, ако нагледно не се виждаше как БФС-то прилага правилата за всички, освен за едно отборче от Подуене. За тях нищо не важи
Не за Левски няма да има наказание изгонване.То е за ЦСКА Локо Литекс.Остава да изгонят Берое и Лудогорец та да ги направят шампиони.А Перукан е педераст педераст.Долна измет.
По Кодекс на труда всяко "работно място" се води не само самото място, но и 150 метра до него ( по най-краткия път до него ). Иначе няма да се признае за трудова злополука, ако стане инцидент и застрахователите казват "чао".
Вземи си плати на един адвокат и да те светне кое как се тълкува, ако ти е толкова интересно. На мен ми е безразлично да ти кажа под секрет
П.П. От това, което видях по ТВ масовото меле става точно пред вратите на стадиона, които се водят "прилежащо" съоръжение. Оттам насетне броиш 150 метра навън, за да фиксираш работното място на куките ( периметър ).
Но от Голямата Перука толкова! Неграмтно момче си беше и резултатите му са видни ( затри БГ футбол и А групен ), както никой не успя за 100 години да го направи. Сега ще денсим с Малта и Люксембург за някой хикс.
П.П. Груец, хубаво е преди да започваш да "разсъждаваш", първо да попрочетеш по каква наредба работи БСФ, понеже е видно и че те не я знаят.
ФК Лесна трябва да бъде извадена от А групен и турнирите на УЕФА ( на стр. 15 от същия правилник ясно е описано защо ).
e, точно де, аз какво съм написал, което да не е така - боят става извън оградите на стадиона, а понеже не си ходил (вероятно) на стадион "Христо Ботев" в Благоевград, то не знаеш, че това горе е един насип/баит откъм Стадион махала и там няма паркинги и съоражения - т.е. отвсякъде е извън обхвата на въпросната наредба. Напълно коректно решение на бфс в случая.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Що бе колко левскита има, челсита може да има още толкова и ЦСКА още толкова, ама истинския е този където са феновете. Е пирините колко са, кой е автентичния? Да не говорим, че ако фалираме то реално старото дружество изобщо няма да същестува вече и изобщо няма да има с какво да го сбъркаш. Със септемврийско знаме ще си ни е супер например , ако решим ще си го припознаем и баста
Левски (Брест) "А" ОФГ Плевен
Левски (Горна Митрополия) "Б" ОФГ Плевен - централна подгрупа
Левски (Долна баня) Клубове, които понастоящем не развиват дейност
Левски (Егълница) "А" ОФГ Перник - подгрупа А2
Левски (Караманово) "А" ОФГ Русе - западна подгрупа
Левски (Карлово) Югоизточна "В" Аматьорска футболна група
Левски (Комощица) "Б" ОФГ Монтана - подгрупа Б2
Левски (Кочериново) "А" ОФГ Кюстендил - подгрупа "Рила"
Левски (Лясковец) "А" ОФГ Велико Търново
Левски (Младово) Клубове, които понастоящем не развиват дейност
Левски (Новград) "А" ОФГ Русе - западна подгрупа
Левски (Одърне) Клубове, които понастоящем не развиват дейност
Левски (Омуртаг) "A" ОФГ Търговище
Левски (Оризово) "А" ОФГ Стара Загора
Левски (Паталеница) "А" ОФГ Пазарджик
Левски (Писарово) "Б" ОФГ Плевен - западна подгрупа
Левски (Подайва) "А" ОФГ Разград - източна подгрупа
Левски (София) "А" Футболна група
Левски (Сухаче) "Б" ОФГ Плевен - западна подгрупа
Левски (Сърнево) "А" ОФГ Стара Загора
Левски (Чепинци, обл.Смолян) Клубове, които понастоящем не развиват дейност
Левски (Чепинци, обл.София) "А" ОФГ София (столица) - северна подгрупа
Левски 1923 (Елин Пелин) "А" ОФГ София - източна подгрупа
Левски 1986 (Стражица) "А" ОФГ Велико Търново
Левски 2005 (Крумовград) "А" ОФГ Кърджали
Левски 2007 (Левски) Северозападна "В" Аматьорска футболна група
Левски 2008 (Крупник) "А" ОФГ Благоевград - подгрупа "Бистрица"
Левски 2012 (Карапелит) "А" ОФГ Добрич - западна подгрупа
Левски 2012 (Лом) "А" ОФГ Монтана
Левски 96 (Главиница) "А" ОФГ Силистра - западна подгрупа
Левски Вида Олимекс (Покрайна) Клубове, които понастоящем не развиват дейност
Левски Драгалевци (кв.Драгалевц
сега прегледах видеото заради теб, че ми стана интересно - гледах мача откъм 40-та минута, та не съм го водял това в началото - click - отлично се вижда, че случката става извън стадиона, а в наредвабата ясно си пише, че трябва да се на стадиона, та не виждам защо ще търсят отговорност от Левски - поредните журналистически бълвочи, но така е, като нямаме нормална журналистика, а платени клакьори...
Обаче да видиш ушевата свинкя как тича в ситен свински тръст - безценно
дори и с малко ровене в нета и гледане на клипчето веднага става ясно защо е такова наказанието, на малоумните червени джурналя от труП са се изакали на метеното, както винаги. Ама не, няма червен медиен коХфорт, никак даже
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Какво значи да опрощават, като фалираме какво ще опростят? На кой да се плаща на К(Г)радев ли, на тези дето си правеха схемите, и практически докараха отбора до тук ли, на тях ли да им се плащат далаверите... да доизцоцат. Никогаш според мен... То привличаш футболисти с незнам кави си заплати надути, то после ги изхвърляш без 1 минута игра и без дори споразумение за прекратяване на договор. Е на тия ли да им се плащат далаверите, ай майната им набарали мекото да цоцат и да въртят схеми не мерси. По добре да фалираме тогава... й да сме си със септеврийско знаме или чавдар или литекс... майната им на всички тогава, да се гепят а палците и толкова. То хората искат да са корекни към държавата, но като ще е тъй...
Нама такова нещо историята никой не може да ни я вземе. Всеки си я помни и си я знае, тя е там където са феновете никой не го интересуват някакви правни форми на сдружаване, те са само за търговския закон
виж сега, имаме 2 много диаметрално противоположни виждания с теб по въпроса, основно по една негова страна - ти смяташ, че едва ли не всички тези хора нарочно са източвали Цска, защото са искали да прецакат отбора, т.е. собствениците ви в последните нам си колко години са вървели нарочно против интересите на Цска и са имали мисия да ви фалират, а аз считам, че вашите собственици просто са били тарикати и са заобикаляли закона. нашите са доста подобни, само дето си имат план и си плащат по него.
А с фалит на цска аут са и история, и купите, щото иначе и аз ще взема да регистрирам едно Челси, ще събера 500 човека около мен и ще твърдя, че съм оригинала - не става така
Коментар