IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Груйчи направи си бре, кой те сипира... Прочетох и пак казвам, че вие гледате някакви АД-та и търговски марки и лицензи, които са си супер за финансисти счетоводители, юристи, ала бала, ма за феновете е безсмислено. Колкото до ЦСКА и името, да занам си историята и да отдавна нямаме нищо общо вече с армията. Та то дори и армия почти няма вече!!! Та проблема с идентичността не е от сега, от много по-отдавна. Важното е да знаем, че сме наследници на тези идеали и дух и да ги пазим в сърцата си. Нито АДто, нито търговската марка нито каквото и да е може да определи сърцето на фена и какво свързва той с отбора си, тъй че не сте прави, защото гледате материалната страна, а аз гледам духовната...И точно в духовната част, във всеки един от нас се крие и идентичността на отбора...
    Last edited by pepe1234; 09.06.2016, 18:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      ... ми щом от Микре могат, защо някой софиянец да не може
      'Щото не си строил къщичка за пиленца !!!!!!!!!!!!!!!
      Djoro, pepe 123....89 прочетохте ли поста на Начев???
      Пък дано вече ме разберете....
      Only God Can Judge me...

Коментар

а супер, благодарско, ще им сложа една 100-ка - нали това е максимумът - 100 кинта залог, дават ти 100 бонус и го въртиш 3 пъти?
        Общо взето. Имат изискване, че залози под коеф. 1,50 не се броят. И се брои само първият залог на дадено събитие
        http://extra.bet365.com/promotions/b...account-offer/

Коментар

• Начефф, прекалено сложни въпроси задаваш, което не ги прави погрешни или малко значими, точно напротив, но няма кой да ти отгвори - за да го направи някой от твоят отбор, се изисква мислене, а такова при припознвачите няма, те само припознават и толкова

Колкото до Банка ДСК - да, там ДСК не значи нищо, не е абревиарура, а законова призната врътка да се лъже населението, че това е десекасата от време оно, т.е. че има нещо държавано в нея. Смешното е, че баба Виолина навсякъде много се обижда като кажат банка десекаса - пък аз много обичам точно така да казвам, като знам, че и тя е в залата С ЦСКА е същото - това не е съкрашение, а произволен набор от букви, който да лъже хората, че в ЦСКА има нещо армейско - нищо армейско няма, т.е. има точно толкова, колкото Левски (Васил Иванов Кунчев) има нещо общо с ПФК Левски и когато някоя червена кхнерка ми изквичи - говеда, върнете името на Апостола, то с пълно право може да му се отговори - а вие кога ше си смените името? Апропо, много си прав, че Левски-та и Ботев-и има много, ЦСКА е само едно (т.е. 9 или 10, там колкото станаха), но това е дълга тема и аз не съм на 100% компетентен в нея. Само знам, че ако си поискам, спокойно мога да си направя и аз една фирма ПФК ФК ЦСКА 1948 АД АД ЕАД и да си претендирам, че съм наследник - ми щом от Микре могат, защо някой софиянец да не може
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            ...то принципно е ЯСНО КОЙ, ама ако искаха спокойно можеха да ги отрежат и на обжалването и бет365 щяха веднъж и завинаги да се откажат от БГ (вероятно и да резнат 'старите' сметки)!
            мда, а да припомням ли как бет365 уж щяха да стават спонсори на Левски, щото боко левскаря ги бил уредил, пък сега янма да се Очудя, ако цъфнат на екипите на Франкенщайн (микре). Абе Левскар си е Тиквата и това си, Обеден съм, и прави всичко за затриването на цецека
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
              Както и преди трябва да превъртиш три пъти бонусите като залог и едва тогава ще имаш право да ги теглиш
              а супер, благодарско, ще им сложа една 100-ка - нали това е максимумът - 100 кинта залог, дават ти 100 бонус и го въртиш 3 пъти?

Коментар

а съдът КОЙ го държи, интересно ми е просто
                ...то принципно е ЯСНО КОЙ, ама ако искаха спокойно можеха да ги отрежат и на обжалването и бет365 щяха веднъж и завинаги да се откажат от БГ (вероятно и да резнат 'старите' сметки)!

Коментар

звучи добре, ще го проверя и може и да им се включа за нещо на еуропското, ще видим
                  Както и преди трябва да превъртиш три пъти бонусите като залог и едва тогава ще имаш право да ги теглиш

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                    Пускането на бет365 го направи съда...комисията по хазарта, колкото можа удържа фронта...има няма 2 години
                    а съдът КОЙ го държи, интересно ми е просто

Коментар

Замислих се за нещо тези дни, покрай пускането на бет365 и затварянето на очите на тъмносиньото БФС пред приемането на ловешкия Франкенщайн в А група или както там се казва, които някакси "слуайно" съвпаднаха във времето - абе Черепахата да не е изпаднал в немилост пред Тиквун? Или просто Тиквун е станал чорбар, но както всички знаем и той е тъмносин , като БФС-то и мисли ден и нощ как да унищожи безсмъртното 4 буквие, което, зада стане още по-безсмъртно, вече добави и 4 цифри към буквите, както и тиренце - абе желязна парола се получи .

Апропо, и този въпрос го задавам вече на поне 100 чорбета и отговр така и не получих - Какво значи ЦСКА? Съкращение ли е (тогава на какво е съкращение) или са просто 4 прозиволни букви, подредени една до ддруга, тип БВГЗ, да кажем
                      Пускането на бет365 го направи съда...комисията по хазарта, колкото можа удържа фронта...има няма 2 години

Коментар

• Замислих се за нещо тези дни, покрай пускането на бет365 и затварянето на очите на тъмносиньото БФС пред приемането на ловешкия Франкенщайн в А група или както там се казва, които някакси "слуайно" съвпаднаха във времето - абе Черепахата да не е изпаднал в немилост пред Тиквун? Или просто Тиквун е станал чорбар, но както всички знаем и той е тъмносин , като БФС-то и мисли ден и нощ как да унищожи безсмъртното 4 буквие, което, зада стане още по-безсмъртно, вече добави и 4 цифри към буквите, както и тиренце - абе желязна парола се получи .

Апропо, и този въпрос го задавам вече на поне 100 чорбета и отговр така и не получих - Какво значи ЦСКА? Съкращение ли е (тогава на какво е съкращение) или са просто 4 прозиволни букви, подредени една до ддруга, тип БВГЗ, да кажем

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                          Тоя път поне не изнагля, като след мача с Япония... но и това не е решение.
                          Както казваше Батето (лека му пръст!) - закривай и на ново...
                          е, поне е нудист човека, така че когато и да го съблечем, все ще му е густо

Коментар

• Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнение
                            Ето как се държи човек без капка достойноство. Човек позволяващ да го събличат където, както, който и когато пожелае:

http://www.sportal.bg/video.php?video=89169

И това ми било "НАЦИОНАЛЕН" треньор. Не!!! Мерси...
                            Тоя път поне не изнагля, като след мача с Япония... но и това не е решение.
                            Както казваше Батето (лека му пръст!) - закривай и на ново...
                            Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнение
                              Що се пънеш такъв?!! Аз искам, аз искам...! То и аз искам много работи, ама..., оня горе не дава. Ами, като толкова много искаш извади там едни милки и всичко, ще е на шест... Та, пънеш се, като пуле пред майка му! /Белким, ме разбра./. Изчакай да видим UEFA как, ще ни изпише и тогава се пъни. Бъди сигурен, че според същата, ще сме 31-кратните шампиони на България. Ако не е така, тогава имаш право да се пънеш, ама със здраво подплатен джоб. Надявам се, че ме разбра...
                              Ами не те разбрах !!!
                              В ТЗ много добре е описано, кога и как се случват нещата при фалит.
                              В "правилниците" на БФС - също !!!
                              За УЕФА... ами ако те признаят новия клуб с историята на стария и му присъдят титли, емблеми и прочие... тогава бих подкрепил идеята, но силно се съмнявам, че ще се случи...
                              Милките ... има си съд, който трябва да каже кой да ги плати!!!
                              Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                                Ти му говориш - то ти приказва !!!
                                Човекът (Паро Никодимов) си го е казал - историята и купите остават в музея и НЕ СЕ ПРЕХВЪРЛЯТ НА НОВОТО ДРУЖЕСТВО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                Единственото общо между двата отбора е, че новият ще стопанисва музея на истинския(стария) ЦСКА и ще играе с червени фланелки (както и Беласица Петрич) !!!
                                Аз си искам моя ЦСКА с 31 титли, с 3 полуфинала в Евротурнирите, с рекорда за най-много мачове и най-много победи в Евротурнирите (сред българските отбори), с емблемата с трите звездички и още... и още...
                                Лично аз смятам, че трябваше да си тръгнем от А окръжна група (като Глазгоу Рейнджърс) и когато - тогава да се върнем в А група с гордо вдигнати глави (както ни подобава ) и да станем шампиони.
                                С това мое лично мнение приключвам комуникацията си с теб!
                                Бъди здрав!
                                Що се пънеш такъв?!! Аз искам, аз искам...! То и аз искам много работи, ама..., оня горе не дава. Ами, като толкова много искаш извади там едни милки и всичко, ще е на шест... Та, пънеш се, като пуле пред майка му! /Белким, ме разбра./. Изчакай да видим UEFA как, ще ни изпише и тогава се пъни. Бъди сигурен, че според същата, ще сме 31-кратните шампиони на България. Ако не е така, тогава имаш право да се пънеш, ама със здраво подплатен джоб. Надявам се, че ме разбра...
                                Last edited by Djoro; 09.06.2016, 01:46.

Коментар

Working...
                                X