IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
    На 23-и ЦСКА ще покаже както екипа, с който ще участва в първенството, така и всички футболисти, които до момента не са се появявали в официален мач през лятото в Борисовата градина. Двубоят ще е дебютен и за новото тревно покритие на терена.
    Гриша Ганчев също е предвидил изненада за гостите на мача, като най-вероятно за първи път ще обяви ексклузивна новина за бъдещето на „чрвените“, свързана с приемственост с фалиращото ЦСКА.
    Това звучи доста добре... да видим, чакаме
    емблемата на цска се разиграва на търг от НАП вече 3 пъти и кандидати все няма

първия път цената бе около 3,5 млн,лв.

на третия път струваше 2,5 млн,лв. и никой не я взе

Първоначално изпратено от B.Graham
    Затова мислят и тия сложни и високопарни изхвърляния за 14 млн. за емблемата
    нима си мислиш, че вместо за 2 млн.лв. ще платят 14 млн

тези дни тримата тенори ГИС (ганчев, инджов, стоичков) обявиха, че чакат СЪДА ДА ОБЯВИ оригинала във фалит за да може цска-софия да купи емблемата на пфк-цска и ми се струва, че с този ход ще приключат "припознаването" на 4авдарци за цска

ако аз купя емблемата на цска ................. от там нататък аз ли ще съм цска????

ако левски 1914 купи емблемата на пфк-цска то тогава 57 титли на българия ли ще имат???

ако миньор-бобов дол купи лудогорец с 5-те им титли, а после се прекръсти на левски-софия и накрая купи емблемата на левски1914 то тогава това левски ли бъде????
    НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• На 23-и ЦСКА ще покаже както екипа, с който ще участва в първенството, така и всички футболисти, които до момента не са се появявали в официален мач през лятото в Борисовата градина. Двубоят ще е дебютен и за новото тревно покритие на терена.
      Гриша Ганчев също е предвидил изненада за гостите на мача, като най-вероятно за първи път ще обяви ексклузивна новина за бъдещето на „чрвените“, свързана с приемственост с фалиращото ЦСКА.
      Това звучи доста добре... да видим, чакаме

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        През несъстоятелността ще платят малко пари за да купят "активите".После на търга за емблемата ще платят колкото трябва на НАП.Така държавата ще си получи всичко а другите ..... колкото толкова...... така смятам, че са се договорили.
        Да, точно.

Коментар

• Може би, но не съм убеден, защото , както видя нито един от оздравителните планове не отговaряха на изискванията от съда, а и нямаше и как да отговорят. Не само това, допълнително трябваше да се иска не само нашите институции да са ок с оздравителните планове, а и европейските, защото можеше да се тълкува като нерегламентирана държавна помощ към частно дружество. Ако ти се рови чети EStAL. Аз лично не съм гледал, но това е което съм подочул оттук-оттам...
          Last edited by pepe1234; 19.07.2016, 14:27.

Коментар

....Тогава според мен приключи каквато и да е възможност за оздравяване, защото активите (т.е. футболистите) заминаха.
            Базите и стадиона ..... това приключи възможността за оздравяване......
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
              и какви са другите активи на цска, че аз освен за емблемата, марката и футболистите за друго не се сещам
              Вземания по рекламни договори например .... който му се рови из "отчетите" и "балансите" може да види .... то е ясно, че ще са малко и евтини ....Затова мислят и тия сложни и високопарни изхвърляния за 14 млн. за емблемата, която може да се смени по всяко време.Много по-големи клубове от ЦСКА са си сменяли емблемата по няколко пъти.....
              Life won't wait for you.

Коментар

• предполагам 2 принтера, 5 комютъра по остатъчна стойност, автобуса и т.н. Футболисти няма!!! След като останахме без лиценз, тези чиито права се държаха от клуба станаха свободни агенти. Тогава според мен приключи каквато и да е възможност за оздравяване, защото активите (т.е. футболистите) заминаха.
                Last edited by pepe1234; 19.07.2016, 09:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                  Това само с емблемата няма да е достатъчно.Трябва да се купят активите а емблемата е само един от тях. Дано го направят както трябва.
                  и какви са другите активи на цска, че аз освен за емблемата, марката и футболистите за друго не се сещам
                  НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                    Като купиш активите осигуряваш средства за погасяване на пасивите - това е логиката на несъстоятелността. ГГ и компания от самото начало декларират, че искат да платят на НАП (и НИКОЙ друг) и сега явно има договорка с ББ това да мине през покупка на един или няколко актива, които да осигурят правоприемство. Дано го направят както трябва, за да имат очи да претендират правоприемство.
                    През несъстоятелността ще платят малко пари за да купят "активите".После на търга за емблемата ще платят колкото трябва на НАП.Така държавата ще си получи всичко а другите ..... колкото толкова...... така смятам, че са се договорили.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                      Работата е проста обявява се дружеството във фалит и следва разпродажба на каквото има.Гриша Ганчев купува емблемата и се издължава към НАП.Останалите тарикати духат супата.А Лупи и пернишките боклуци трябва в панделата немедлено
                      +1

Коментар

• Работата е проста обявява се дружеството във фалит и следва разпродажба на каквото има.Гриша Ганчев купува емблемата и се издължава към НАП.Останалите тарикати духат супата.А Лупи и пернишките боклуци трябва в панделата немедлено

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                          яз не съм йорис... ама къкто беше казал един такъф...
                          ас, ако се прекръста на Жейзи, довечера Бьонце да я чакам ле фкревата ???
                          Това е несериозно... поне ако смяташ да дискутираш. Е гледай юриста какво ти пише под мен. Може и то по закон

А това, ако е на Г(К)радев, ще те питам ти сигурен ли си че тоя е юрист, щото май е само "специалист по спортно право" Да не говорим, че е засегната страна и си търси хонорар в размер на около 300 бона за ивъшената услуга : "1бр препратен е-мейл" от времето на Титаните...
                          Last edited by pepe1234; 18.07.2016, 15:27.

Коментар

Уф бе рере1234,
                            НЕ МОЕ да купиш и да "оздравиш" САМО активите...
                            Като купиш активите осигуряваш средства за погасяване на пасивите - това е логиката на несъстоятелността. ГГ и компания от самото начало декларират, че искат да платят на НАП (и НИКОЙ друг) и сега явно има договорка с ББ това да мине през покупка на един или няколко актива, които да осигурят правоприемство. Дано го направят както трябва, за да имат очи да претендират правоприемство.

Коментар

Може може, не съм юрист ама все пак чл. 311 ТЗ (това за нап и емблемата), иначе предполагам глава 17 от ТЗ - "ликвидация". Оздравяване няма да има бе, аз още преди писах, че съда няма да приеме оздравителните планове...
                              яз не съм йорис... ама къкто беше казал един такъф...
                              ас, ако се прекръста на Жейзи, довечера Бьонце да я чакам ле фкревата ???
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Уф бе рере1234,
                                НЕ МОЕ да купиш и да "оздравиш" САМО активите...
                                Може може, не съм юрист ама все пак чл. 311 ТЗ (това за нап и емблемата), иначе предполагам глава 17 от ТЗ - "ликвидация". Оздравяване няма да има бе, аз още преди писах, че съда няма да приеме оздравителните планове... Да ги купиш активите и то само които си избереш може Като почне ликвидатора да разпродава...
                                Last edited by pepe1234; 18.07.2016, 14:55.

Коментар

Working...
                                X