IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мдаа... За съжаление излязох прав и спектакълът на синята циркова трупа в Европа свърши преди да е започнал. С нетърпение, ще очакваме изявите и по родните терени. Там смехорията, ще е още по-голяма...

Коментар

• Цирка май започна. Хайде дано не съм прав...

Коментар

• Смешниците от Подуяне - нарекли себе си Левски /кой им даде това право?/ отново са решили да ни показват що е то анти футбол.
        Много плач, ще има...
        Дано не съмправ, ама много ме съмнява...

Коментар

• мдам, и мен това ме чака скоро Но пък после зедно с тях ще си ходим като поотраснат...

Коментар

• А БЕ,,, ?
            Йонайтет май са купиле Побгба ???
            За ........... милярда петропаунда кешпара....
            ЗАКРИВАЙ, тия съфсем откАчиа....
            Кво стааа бе ???
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
              колчо , ей ни на : играем със славия 1ви кръг...
              http://www.uefa.com/teamsandplayers/...tic/index.html
              ето ви и тук, за да не се бъркате, че са си две различни неща http://www.uefa.com/teamsandplayers/...ory/index.html
              на ви сега фуфа, фафа и т.н. специално за тоя дето цитираше говедото Борислав Попов "историка" на БФС. Да знаете друг път да не вервате на дебелашките медии и всякаква сволоч, че ви облъчват нон стоп.

Ти би(У)ет немаш ли, нали требе некой да изплати тоя сектор А, що така се кашираш
              Уффф... заеби, зарад манечкото, не моа да ида... (преоритети.. налЕ..)
              АМА СКОРОООО !!!
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• колчо , ей ни на : играем със славия 1ви кръг...
                http://www.uefa.com/teamsandplayers/...tic/index.html
                ето ви и тук, за да не се бъркате, че са си две различни неща http://www.uefa.com/teamsandplayers/...ory/index.html
                на ви сега фуфа, фафа и т.н. специално за тоя дето цитираше говедото Борислав Попов "историка" на БФС. Да знаете друг път да не вервате на дебелашките медии и всякаква сволоч, че ви облъчват нон стоп.

Ти би(У)ет немаш ли, нали требе некой да изплати тоя сектор А, що така се кашираш
                Last edited by pepe1234; 21.07.2016, 13:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                  Що бре, очакват се много голове...

Иначе ЦСКА-ту от новия сезон са по Романтика, но когато не се засичат с Арсенал де

Ай наздраве с е'на от твойте ама Ретро
                  чирс !!!
                  Ти, кат си по супите, я кажи с две думи, до де я докараа тия спасителете ?
                  Ганчеф, Божков ... ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                    не е там.. (по цел ден го гледам.. )
                    Що бре, очакват се много голове...

Иначе ЦСКА-ту от новия сезон са по Романтика, но когато не се засичат с Арсенал де

Ай наздраве с е'на от твойте ама Ретро

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                      Brazzers Europe
                      не е там.. (по цел ден го гледам.. )

Коментар

Опа, ?
                        Некой знае ле, по коя програма ша предават неска мача на Левски ?
                        Brazzers Tv Europe

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                          BTV Action
                          фенкс.

Коментар

Опа, ?
                            BTV Action

Поправка: сега видях, че са го преместили на BTV.
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Опа, ?

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
                                емблемата на цска се разиграва на търг от НАП вече 3 пъти и кандидати все няма

първия път цената бе около 3,5 млн,лв.

на третия път струваше 2,5 млн,лв. и никой не я взе

нима си мислиш, че вместо за 2 млн.лв. ще платят 14 млн

тези дни тримата тенори ГИС (ганчев, инджов, стоичков) обявиха, че чакат СЪДА ДА ОБЯВИ оригинала във фалит за да може цска-софия да купи емблемата на пфк-цска и ми се струва, че с този ход ще приключат "припознаването" на 4авдарци за цска

ако аз купя емблемата на цска ................. от там нататък аз ли ще съм цска????

ако левски 1914 купи емблемата на пфк-цска то тогава 57 титли на българия ли ще имат???

ако миньор-бобов дол купи лудогорец с 5-те им титли, а после се прекръсти на левски-софия и накрая купи емблемата на левски1914 то тогава това левски ли бъде????
                                Ми купи я бе, вади кинтите и я купи. Вземи и стадиона, накарай и феновете и легендите да те подкрепят и давай. Но честно според мен не се обаждай много, щото бързо забрави, какво ви причини ония боклук Христолов ли беше там. За ембелемата точно ти не приказвай щот нали вече сте БотевЪ. Ние поне ще имаме някаква приемственост. Ей на ти тука да си освежиш паметта http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/...odava_na_turg/ И да те питам вие колко титли и купи иамате? За един прЕател питам?
                                Дали ще мине през ликвидацията чрез синдика разпродажбата или през търг на нап ,няма как да гадая. Е вчера нали имаха събрание на кредиторите. Ще поживеем ще видим.

Освен това дколкото чувам има и някакъв вариант старото дружество след време да стане част от това което е сега в А група. Предполагам след като минат всякакви процедури, но те траят май с години тея процедури
                                Last edited by pepe1234; 21.07.2016, 13:11.

Коментар

Working...
                                X