IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ок бе алекс, що не ценцурираш само конкретната реплика, са пак ли требва да си пиша поста наново... или просто БМФ и Биовет не трeбва да се споменават...? Върни поста и сложи само звездички на нецензурното Споко щом държавата не вижда БМФ-то, а КФН не вижда биовет, ти за един пост в един форум едва ли има какво толкова да си се притесняваш... Какво има толкова да го пазим зализания?

Ман Ю, Сори ама всичко си има гранци, този отдавна я е прекрачил и никой не може да ми пробутва отбора си за "национална кауза" най-малко пък точно този...
    Last edited by pepe1234; 18.08.2016, 17:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
      Абе кви са тея мутренски времена 2002 вис, сик и алата балата , сега сме 2016. Изобщо няма база за сравнение... С две думи Киро зализания е долен ляв и никога няма да му подкепя отбора. Но да знаят хората, кой подрепят като ходят...
      Никога не казвай "Никога"!
      Да не стана така вашия нов благодетел да влезе в затвора например и както се появи, така и да изчезне ЦСКА-София...а след година Киро Гела да преименува Лудогорец на ЦСКА-Разград ...

Коментар

• Абе кви са тея мутренски времена 2002 вис, сик и алата балата , сега сме 2016. Изобщо няма база за сравнение... С две думи Киро зализания е долен ляв и никога няма да му подкрепя отбора. Но да знаят хората, кой подкрепят като ходят...
        Last edited by pepe1234; 18.08.2016, 14:30.

Коментар

Нямам идея за какво говориш... според мен каквото и да е, то просто си е само в твойта глава.
          http://www.capital.bg/politika_i_iko...na_futbolnoto/

Коментар

Нямам идея за какво говориш...
            Абе имаше един мач на Армията последния кръг или предпоследния.Ако биехме Литекс правехме Левски шампион.Поведохме 2:0 за нула време ..... после паднАхме с 2:3 и при всеки гол на Литекс, целия стадион се радваше и викаше "К.. за Левски, оле...." После на финала за купата Литекс играха някакъв друг спорт а не футбол и бихме с 1:0
            Life won't wait for you.

Коментар

• Нямам идея за какво говориш... според мен каквото и да е, то просто си е само в твойта глава.

Коментар

• Пепе, бългаския футбол е бил свидетел на толкова много подобни случаи, та не е нещо ново за никой!
                Например ПФК ЦСКА АД с ЦСКА-София (преди преименуването) какви услуги си правиха?!
                Last edited by man_united; 18.08.2016, 12:28.

Коментар

• Пепе, забравил си как с новия "благодател" си правихте услуги още преди официално да се обедините...
                  в българския футбол толкова много са тия случаи, че просто не си струва да се споменават!

Коментар

• Силен мач направиха зелените човечета. Зализания много удобно използва кризите в Левски и ЦСКА и по мои сведения дори, всеки път когато може удря по едно рамо на разрушителите, да не кажа даже, че седи зад тях. От година и нещо не им бях гледал мач, откакто ни изхвърлиха от А група. Използвали са времето да обиграят и надградят, и без конкуренция да си осигурят пак участие за шампионскатаЗащото Левски и ЦСКА пречат много. Та така като шампион доста по лесно, ако отпаднат все пак от борбата за групите за шампионска лига да влезнат в ЛЕ. Ще бъде трудно първенството. На всяка цена трябва да им се опънем всички. Никога не мога да подкрепя отбор който докара ММА бойци и ги прикри като стюарди да бият публиката, отбор който го снимаха как плаща обща вечеря със съдията, отбор който си осигури да играе срещу юношки, а плаща да скачат на кръв на другите обори. Сори няма как да стане. Ето малко линкове, да се помни кой е всъщност е зализания педал!!! И некви заблудени туристи "фенчета" да са наясно откъде си правят селфита и кого подкрепят.

http://www.blitz.bg/sport/bg-futbol/...eo_128041.html

http://www.sportal.bg/news.php?news=360400

http://www.novsport.com/news387851_1003.html

http://vbox7.com/play:8e342fb25f

ДА СЕ ЗНАЕ!!!
                    Last edited by pepe1234; 18.08.2016, 10:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                      За сведение на Груйчето:Григор е страхотен в моментаМоже и шестицата!!!
                      ще го видим колко е добАр срещу Бъбринката - дано онзи пак да е пиян, пък и те са си френдчета и си джиткат на двойки, та може и да стане нещо. Дано, макар че напоследък Григор ми слезе почти до нивото на Лайноходец - не му желая неуспех и никога няма да го направя, но вече ми е почти все тая дали печели, или губи. Все пак - успех, талантът все още го има, но годинките си се трупат...
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                        И аз,и аз!!!А и шовинизма не го разбирам!!!
                        е, ти си кефал, бате, как да го разбираш - то долу в Петрич половината сте от хОМО Илинден и сте исти мАкедонци, наследници на Сашо Великиот, заеви Ама го дръжите оня ми ти бугаро-татарски пасош и не смеете да го хвърлите, че иначе никой у Аврупата не ги брига за антички
                        Сега сериозно - много хора бъркат патриотизма с шовинизма и го смятат за мръсна дума, а е точно обратното. Патриотизмът е любов към Родината, а шовинизмът е омраза към другите. Ние, българите, не мразим почти никой с изкл'чение на турците, но това е само на маса след 3-тата ракия и като пуснем Болен по тАлевизора, ама иначе се избиваме да ходим на Мармарис и Анталия и да им викаме комшу. За маляките няма и да отварям дума колко ги обичаме, а за шумадийските копелете е повече от безсмислено да говоря - всеки средностатистически реднек е зкърмен с Цеца, Весна, Миле и т,н, заедно с майчиното си мляко. Толкова за шовинизма у нас - тук такива са единици, лошото е , че и патриотите ни са горе-долу същата бройка
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                          Груец, да е живо и здраво момичето, но не мога да се насиля да гледам този спорт. Борбата сама по себе си ми е отвратителна, а пък практикувана от жени - съвсем. Това, че една българка се бори успешно и спечелва олимпийски медал, не е причина да почна да гледам това съмнително зрелище.
                          Да речем, че принципно споделям (до немалка степен) твоето мнение, но ако тръгна да гледам от тази гледна точка, то трябва да стана сексист и да забраня женския спорт - та какво женско има в плуването, примерно - ами там са едни мутанти, на които перките са 5 пъти по-големи от моите и в гръб мязат на средностатистическо бичме от БургаЗ Ами гимнастиката (не художествената - тя е, може би, единственият женски спорт, който става за гледане) - едни запъртъци по 1,30-1,40, с деформирани, набити тела. Да погледнем волейбола, дето уж са много яки - ами и там върлини по 1,90 и нагоре - какво да им харесам Е, има едно доминиканче, ама то е либеро и не е такава пръчка

Има и едни рускинчета по кърлинг, ама той е зимъс

Пък и принципно аз не харесвам жени с огромни мускули, та какво правим И отбележи, че тук дори не съм добавил спортове като щанги Или онзи назобан изрод Серина Уилямс и т.н.

Сега за борбата - ами това е един от най-дребните спортове, няма как да го отпишем така, с лека ръка, нали Дали е женски - тук няма да споря, ама нашето беше 48 кила - не е първа красавица, но определено не е и бичме. А най-вече - ами донесе ни медал момичето, какво повече да кажа при наличието на толкова много параолимпийци в нашата делегация в Рио и то 1 месец преди реаланата Параолимпиада (нищо против хората с особени нужди, да не се изтълкува по този начин - и те достойно зашитават родината). Днес се бори другата ни реална надежда за медал, пак е при жените, може и да не сте я чували, дано довечера я чуете, заедно с химна - Тайбе Юсеин! Тя и Михаил Ганев са последните ни шансове, останалото е пълнеж - евентуално прехвалените ни гимнастички, особено ако съдиите решат да накажат рашките и производните им, но това е съдийски спорт и няма много логика. Успех на нашите и доно спечелим поне 3 медала. Дано!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            Брей, наш Гъргор би и Лопес
                            За сведение на Груйчето:Григор е страхотен в моментаМоже и шестицата!!!

Коментар

Груец, да е живо и здраво момичето, но не мога да се насиля да гледам този спорт. Борбата сама по себе си ми е отвратителна, а пък практикувана от жени - съвсем. Това, че една българка се бори успешно и спечелва олимпийски медал, не е причина да почна да гледам това съмнително зрелище.
                              И аз,и аз!!!А и шовинизма не го разбирам!!!

Коментар

Защо бе? Женската борба определено си има почитатели:
                                https://www.youtube.com/watch?v=XKiQjusOE4o

Коментар

Working...
                                X