IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Обаче имаме супер тъпанари начело на отбора по волейбол. Супер идиоти. Честно Вече става повече от ясно, че немците са играли тото и в мача с нас, явно направиха хубава пачка, а след това ние им се вързахме на елементарното номерче, като паднаха от Холандия. Трябваше просто да загубим с 0:3 и сега щяхме да пратим като първи Холандците на 1/4 финал, ние да играем с Белгия на 1/8 финал, след това на 1/4 финала да си играем пак с холандците, а немските и полските свирачи да се избиват в другия 1/4 финал. Ама не, сега ще играем с дойчовете или шляхтите на 1/4 финал. Тъпо, а трявбаше просто да паднем вчера и толкова - не е много сложно, но трявба и малко акъл, а не само да ръгаш. Дано да бием отново скапаните нацисти, но някакси не го вярвам - за пореден път имаме добра тактика и отвратителна стратегия, те затова ще си стоим в миманса и вечно ще мрънкаме как уж нямаме загубена битка (което не е вярно, естествено, но си е национален мит), а все губим войните...

Българи, юнаци!!!
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Чехите спокойно могат да ги думнат, ако си повторят играта от вчера срещу нас и на тия да не им влиза сервис, както с нас.

Топка е и сметките им ще литнат в кофата - ама, неприятен тренер ( дет' се прави на Мауриньо, само че слаб "актьор" и дразни ).

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        Първите 3 се класират като 2 и 3 играят плейоф с 3 и 2 в група С. После са 1/4 финали като победителя от 3 в нашата и 2 в С играе с победителя в нашата, т.е най-вероятно БГ и дойчовете, а 2 от нашата и 3 от С играе с Полша, затова нацитата правиха цирка вчера, просто сме по-слаби от шляхтата и те искат с нас да геймят, но имат още 2 мача, в които следва да бият. Дано паднат, гнидите долни, заради тях съм 50 евро назад
        Мм .. тенкс!

'ногу неприятен тренер имат алеманчетата - на тоя, колкото пъти да му насинят зъркелите, все ще му е малко.

П.П. Относно мач довечера, нямаме класа и се видя вчера ( постоянството избяга, при първия по-неудобен противник - да не говорим за тия разлики, които ни правеха в резултат ).

Холандия денсят силов волей и би трябвало да ги прегазим, ако ни тръгне блок и сервис Нас ни мъчат техничните отбори като Италия, Франция ....

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Как е регламент? Първите 2 отбора ли се класират?
          Първите 3 се класират като 2 и 3 играят плейоф с 3 и 2 в група С. После са 1/4 финали като победителя от 3 в нашата и 2 в С играе с победителя в нашата, т.е най-вероятно БГ и дойчовете, а 2 от нашата и 3 от С играе с Полша, затова нацитата правиха цирка вчера, просто сме по-слаби от шляхтата и те искат с нас да геймят, но имат още 2 мача, в които следва да бият. Дано паднат, гнидите долни, заради тях съм 50 евро назад
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
            Груйче,не случайно ти писах,Калгари флеймс!!!Ти чувал ли си!!!Не знам капитана от колко време се интересува от хокей,но Калгари си спомням ,че бяха доста силни и едно от имената в НХЛ!!!
            ЧувАл съм, помня олимпиадата през 1988 ли беше? Но явно съм в дупка напоследък, а не е като да имам РД, но пък явно се готви нещо велико за мен

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
              Да стиснем палци на българските юнаци довечера срещу Холандците!
              Ще е хубаво да свършим първи в нашата група и да прескочим един мач!
              Как е регламент? Първите 2 отбора ли се класират?

Коментар

• Да стиснем палци на българските юнаци довечера срещу Холандците!
                Ще е хубаво да свършим първи в нашата група и да прескочим един мач!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                  Мендово Маранди,Мендово идва!!!
                  Котките на Бистрица са следващите - може да им пуснем едно голче, да зарадват Тиквун

Излгаме се, 20 мин. само 2:0 да'е ..

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    Цела БГ чака кой ще вкара гол на чорбицата? Нема още кой - нет! Ноу!

П.П. Шеста мин. 1 за нас. Дайте ни Милсами - Милсами ни дайте или Хърватска - хихи
                    Мендово Маранди,Мендово идва!!!

Коментар

• Цела БГ чака кой ще вкара гол на чорбицата? Нема още кой - нет! Ноу!

П.П. Шеста мин. 1 за нас. Дайте ни Милсами - Милсами ни дайте или Хърватска - хихи

Коментар

Аз явно съм каръка - реших да те послушам и за пръв път пуснах хокей . Играх само един мач и то познай кой баси
                        Груйче,не случайно ти писах,Калгари флеймс!!!Ти чувал ли си!!!Не знам капитана от колко време се интересува от хокей,но Калгари си спомням ,че бяха доста силни и едно от имената в НХЛ!!!

Коментар

Поредна греда - слапаните шваби решиха да играят Тото с холандците жените ин от сирийци да родят дано!!!
                          Като се замисля, че почти бях ги подкрепил на 1.20...то и за нас коефициента беше под 1.10...

Коментар

• Големи са мизерници тези. Водеха 2-1 и накрая, не само допуснаха изравняване, ами и загубиха в продълженията. За втори път ми го правят този номер и мисля повече да не ги играя.

Коментар

• Първоначално изпратено от Captain Morgan Разгледай мнение
                              И ръцете се превръщат в гребла Ако не бяха канадските педали от Ванкувър да ми прецакат една от колонките, щях да изпълня таргета на банката за коледа
                              Аз явно съм каръка - реших да те послушам и за пръв път пуснах хокей . Играх само един мач и то познай кой баси

Коментар

• Първоначално изпратено от Captain Morgan Разгледай мнение
                                Бостън Брюинс - Монтреал 2ML
                                Каролина - Детройт 2ML
                                Нашвил - Едмънтън 1ML
                                Торонто - Отава 2ML
                                Вашингтон - Ню Джърси 1ML

Това е от мен за довечера. Коефициентите могат да са по-големи, ако се търси победа в редовното време.
                                Аз лично ще наблегна на Монтреал и Отава. Другите ще ги комбинирам в някаква система.
                                И ръцете се превръщат в гребла Ако не бяха канадските педали от Ванкувър да ми прецакат една от колонките, щях да изпълня таргета на банката за коледа

Коментар

Working...
                                X